Τι εγινε ρε παιδια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΡΕΣΤΗΣ35
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
σαν αμαρτία
ΟΡΕΣΤΗΣ35
Τι εγινε ρε παιδια;
- Highlander
Re: ΟΡΕΣΤΗΣ35
Κρίμα που έφυγε, ελπίζω να γυρίσει. Ίσως να ήταν επιβαρυμένος ψυχολογικά αυτό το διάστημα.
Εχει σχεση με τον κορονοιο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- blackpaint
viewtopic.php?f=55&t=6681
δεν μπορω να πω πως μου λειψε ή θα μου λειψει.
-
the comet the course the tail
o Ορέστης έκανε το "λάθος" να καταθέσει με ειλικρίνεια προσωπικές σκέψεις, εμπειρίες, ζητήματα, σε ένα χώρο που δεν προσφέρεται να επενδύσει κανείς πλέον συναισθηματικά ή να ελπίζει σε νέες γνωριμίες ή να προσδοκά σε κάτι πιο προσωπικό. τόλμησε να πει πράγματα, που όλοι σκέφτονται, αλλά δεν τολμούν. και γι' αυτούς τους λόγους λοιδωρήθηκε και στιγματίστηκε ως τρολλ. κουράστηκε. έφυγε. το κρίμα στο λαιμό σας.
Το ξεχείλωσε στο τρολάρισμα, μαεστρικά μπορώ να πω. Ε ήρθε μια στιγμή που στέρεψε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
σαν αμαρτία
the comet the course the tail έγραψε: 25 Φεβ 2020, 10:39 o Ορέστης έκανε το "λάθος" να καταθέσει με ειλικρίνεια προσωπικές σκέψεις, εμπειρίες, ζητήματα, σε ένα χώρο που δεν προσφέρεται να επενδύσει κανείς πλέον συναισθηματικά ή να ελπίζει σε νέες γνωριμίες ή να προσδοκά σε κάτι πιο προσωπικό. τόλμησε να πει πράγματα, που όλοι σκέφτονται, αλλά δεν τολμούν. και γι' αυτούς τους λόγους λοιδωρήθηκε και στιγματίστηκε ως τρολλ. κουράστηκε. έφυγε. το κρίμα στο λαιμό σας.
+1 από mena
-
σαν αμαρτία
blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 08:33 viewtopic.php?f=55&t=6681
Σκάσε υστερικιά
Εγώ νομίζω ότι το λάθος του ήταν ότι υπερεκτίμησε τον εαυτό του, αναφορικά με τη συναισθηματική διαχείριση του ευαισθητοποιημένου κοινού.the comet the course the tail έγραψε: 25 Φεβ 2020, 10:39 o Ορέστης έκανε το "λάθος" να καταθέσει με ειλικρίνεια προσωπικές σκέψεις, εμπειρίες, ζητήματα, σε ένα χώρο που δεν προσφέρεται να επενδύσει κανείς πλέον συναισθηματικά ή να ελπίζει σε νέες γνωριμίες ή να προσδοκά σε κάτι πιο προσωπικό. τόλμησε να πει πράγματα, που όλοι σκέφτονται, αλλά δεν τολμούν. και γι' αυτούς τους λόγους λοιδωρήθηκε και στιγματίστηκε ως τρολλ. κουράστηκε. έφυγε. το κρίμα στο λαιμό σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
σαν αμαρτία
Αστοχη όπως σχεδόν παντα. Ασχολήσου με τους μαιντανους σου, εδω μιλαμε για μια αγνή ψυχούλα, τυπισσαΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:18the comet the course the tail έγραψε: 25 Φεβ 2020, 10:39 o Ορέστης έκανε το "λάθος" να καταθέσει με ειλικρίνεια προσωπικές σκέψεις, εμπειρίες, ζητήματα, σε ένα χώρο που δεν προσφέρεται να επενδύσει κανείς πλέον συναισθηματικά ή να ελπίζει σε νέες γνωριμίες ή να προσδοκά σε κάτι πιο προσωπικό. τόλμησε να πει πράγματα, που όλοι σκέφτονται, αλλά δεν τολμούν. και γι' αυτούς τους λόγους λοιδωρήθηκε και στιγματίστηκε ως τρολλ. κουράστηκε. έφυγε. το κρίμα στο λαιμό σας.
Εγώ νομίζω ότι το λάθος του ήταν ότι υπερεκτίμησε τον εαυτό του, αναφορικά με τη συναισθηματική διαχείριση του ευαισθητοποιημένου κοινού.
εκεί με το νήμα που τον καλέσανε στρατό στην Κώ, το τερμάτισε.
Οι τρολοπέρσονοι έχουν ημερομηνία λήξης.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Με λίγα λόγια, δε βγάζει γκόμενα αυτό το στυλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:18 Εγώ νομίζω ότι το λάθος του ήταν ότι υπερεκτίμησε τον εαυτό του, αναφορικά με τη συναισθηματική διαχείριση του ευαισθητοποιημένου κοινού.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο συγκεκριμενος ειχε γραψει και πραγματα που σηκωναν μηνυσεις και αγωγες και το φορουμ μπορουσε να μπλεξει πολυ χοντρα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Ορίστε;alekhine έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:45 ο συγκεκριμενος ειχε γραψει και πραγματα που σηκωναν μηνυσεις και αγωγες και το φορουμ μπορουσε να μπλεξει πολυ χοντρα
Let them make the first mistake. We make the last move.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι δεν καταλαβαινεις?Otto Weininger έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:49Ορίστε;alekhine έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:45 ο συγκεκριμενος ειχε γραψει και πραγματα που σηκωναν μηνυσεις και αγωγες και το φορουμ μπορουσε να μπλεξει πολυ χοντρα
αν καποιος αποφασισει να κανει αγωγη για συκοφαντικη δυσφημιση εισαι σιγουρος οτι το disclaimer απαλλασσει το φορουμ?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.