....... όταν βάζετε βενζίνη;
Είναι πολύ εκνευριστικό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί αρκετοί κατεβαίνετε από το αυτοκίνητο.......
-
Εμπεδοκλής
Re: Γιατί αρκετοί κατεβαίνετε από το αυτοκίνητο.......
Για να πληρώσουμε με POS. Κυρίως όμως για να σου σπάσουμε τα νεύρα...
-
Συριζαίος
Έχει φορητά posΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μάιος 2018, 15:54 Για να πληρώσουμε με POS. Κυρίως όμως για να σου σπάσουμε τα νεύρα...
-
Εμπεδοκλής
Δεν έχουν όλοι. Επίσης κατεβαινουμε για να ξεπιαστούμε. Είμαστε πελάτες και δεν βιαζόμαστε...
τα πρατήρια της shell εχουν το πιο ηλίθιο σύστημα. Οχι μόνο πρέπει να κατεβείς απο το αυτοκίνητο για να πληρώσεις πρέπει να πας και μέσα στο κατάστημα που έχουν το POS.
Προφανώς είναι για να μπει κόσμος στο κατάστημα και να παρασυρθεί να αγοράσει και κάτι επιπλέον, αλλά είναι εκνευριστικό.
Προφανώς είναι για να μπει κόσμος στο κατάστημα και να παρασυρθεί να αγοράσει και κάτι επιπλέον, αλλά είναι εκνευριστικό.
-
Συριζαίος
Βιάζονται οι πίσω ρε μπάμιαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μάιος 2018, 15:58 Δεν έχουν όλοι. Επίσης κατεβαινουμε για να ξεπιαστούμε. Είμαστε πελάτες και δεν βιαζόμαστε...
-
Εμπεδοκλής
Αν βιαζονται είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου. Αδιαφορώ για τη βιασύνη των άλλων. Εγώ δεν θέλω να γεράσω γρήγορα..Συριζαίος έγραψε: 27 Μάιος 2018, 16:05Βιάζονται οι πίσω ρε μπάμιαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Μάιος 2018, 15:58 Δεν έχουν όλοι. Επίσης κατεβαινουμε για να ξεπιαστούμε. Είμαστε πελάτες και δεν βιαζόμαστε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 57 Απαντήσεις