!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Good Place(φινάλε)

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Nero

The Good Place(φινάλε)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς. Είχε κάνε μια μικρή κοιλιά τον τελευταίο καιρό αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λίγες σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια: είχε καταπληκτικό και γεμάτο φινάλε. Τα μηνύματα δε ήταν εξαιρετικά και ομολογώ, τροφή για σκέψη

δείτε το, έπιασαν τόπο τα λεφτά μας :wave:

Goback έγραψε η δικιά σου ρε
Nero

Re: The Good Place(φινάλε)

ευχάριστη έκπληξη ότι μέρος του φιναλε γυρίστηκε στην Αθήνα. Δεν το ήξερα και αναρωτιόμουν αν όντως γύρισαν στην ακρόπολη και την Πλάκα ή ήταν green screen
Όσοι τυχεροί βρέθηκαν σήμερα για βόλτα στην Πλάκα, ίσως και να πέτυχαν τα γυρίσματα μίας πολύ γνωστής και επιτυχημένης σειράς. Οι συντελεστές της κωμωδίας The Good Place βρίσκονται στην Αθήνα και σήμερα γύρισαν σκηνές στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη γραφική περιοχή της Πλάκας. Ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια της σειράς Kristen Bell, η οποία στο διάλειμμα της εργασίας της γεύτηκε ελληνικό φαγητό. Χθες επισκέφτηκε και την Ακρόπολη.

Τους διάσημους πρωταγωνιστές αναγνώρισαν και πολλοί τουρίστες που εκμεταλλεύτηκαν σήμερα τον υπέροχο καιρό για να κάνουν μία βόλτα κάτω από την Ακρόπολη. Αρκετοί έσπευσαν για μία selfie έστω από μακριά και με φόντο τους ηθοποιούς και ανέβασαν στη συνέχεια το υλικό στα social media, όπου και το ανακαλύψαμε!

https://www.instagram.com/p/B26o-INo0Ud ... e=ig_embed

https://watchandchill.gr/fotografies-to ... tin-plaka/
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς. Είχε κάνε μια μικρή κοιλιά τον τελευταίο καιρό αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λίγες σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια: είχε καταπληκτικό και γεμάτο φινάλε. Τα μηνύματα δε ήταν εξαιρετικά και ομολογώ, τροφή για σκέψη

'Εχω δει μόνο 4 επεισόδια του 1ου κύκλου ,και το είχα στα προσεχώς και το ανέβαλλα συνεχώς,εδώ και 2 χρόνια :roll:
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς.
Τι είναι αυτό; δεν είναι ελληνικό, ε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Nero

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:30
Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς.
Τι είναι αυτό; δεν είναι ελληνικό, ε;
όχι
Nero

Στύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:22
Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς. Είχε κάνε μια μικρή κοιλιά τον τελευταίο καιρό αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λίγες σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια: είχε καταπληκτικό και γεμάτο φινάλε. Τα μηνύματα δε ήταν εξαιρετικά και ομολογώ, τροφή για σκέψη

'Εχω δει μόνο 4 επεισόδια του 1ου κύκλου ,και το είχα στα προσεχώς και το ανέβαλλα συνεχώς,εδώ και 2 χρόνια :roll:
τράβα να το δεις
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το βάζω κι αυτό στη λίστα με τα υπόψιν. Ηδη εχω ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρο το μπλακ μίρρορ (το ξέρω, άργησα) και δεν θελω να μου πέσουν τα mindfuck όλα μαζί.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Είναι καλό; Και τι φάση ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

μενα δεν με αρεσε ιδιαιτερα,δεν το συνεχισα
αλλα γουστα ειναι αυτα
Nero

Namrail έγραψε: 31 Ιαν 2020, 22:29 Είναι καλό; Και τι φάση ακριβώς;
ξεκινάει σαν γλυκανάλατη κωμωδία που αφορά μια τύπισσα που μπήκε στον παράδεισο απο γραφειοκρατικό λάθος του συστήματος ενώ έπρεπε να είναι κάπου κοντά στον 7ο κύκλο στην κόλαση :lol: αλλα απλώνεται πολύ πιο βαθιά. δες οπωσδήποτε μέχρι το τέλος της πρώτης και μετά αποφάσισε αν κάνει ή όχι. Πολλοί το σταματάνε πιο πριν και είναι λάθος γιατί μέχρι το τέλος της 1ης δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις ακριβώς
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Δεν εχω δει τα τελευταια 4 επεισοδια,αυτο το ποστ γινεται στα τυφλα,θα τοποθετηθω αυριο μεθαυριο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ούτε και θυμάμαι που το σταμάτησα ....
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.

Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Παίζω στην κατηγορία που δεν άντεξε πάνω από τρία. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero

Namrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.

Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.
Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινία :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”