έχει ξαναγίνει αυτό; Μου μοιάζει για παγκόσμια πρωτοτυπία. Εν τω μεταξύ θα τον πληρώνουμε για να πετάγεται κάθε ΣΚ Ελλάδα για να πάει στο σόου-χώρια οι πρόβεςΧρήστες του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστη τη συμμετοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη στο «Your Face Sounds Familiar»
Τις τελευταίες ώρες η είδηση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη στο σόου του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω της θέσης που κατέχει στην Ευρωβουλή. Ακόμη και η «Εφημερίδα των Συντακτών», θετικά προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ειρωνικό tweet σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη.
https://twitter.com/EFSYNTAKTON/status/ ... 7988538369
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευρωβουλευτής/τηλεπαρουσιαστής
-
Nero
Ευρωβουλευτής/τηλεπαρουσιαστής
Re: Ευρωβουλευτής/τηλεπαρουσιαστής
Έτσι, έτσι. Οι βλακείες πληρώνονται. Κάποιος τον επέλεξε αυτόν. Δεν πήγε μόνος του στην Ευρωβουλή.
-
σύντροφος διαβάτης
βουλευτής/τηλεπωλητής έχει γίνει.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
- Highlander
Δε βλέπω που είναι τόσο τρομερό , όταν έχουμε δει άλλα κι άλλα τέρατα στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Πάντως έτσι κι αλλιώς δε μου αρέσει το γεγονός ότι σταυροδοτούνται διάφοροι άσχετοι απλώς επειδή είναι γνωστοί από τα γκοσιπ κλπ, χωρίς να έχουν πραγματικό πολιτικό στίγμα.
Πάντως έτσι κι αλλιώς δε μου αρέσει το γεγονός ότι σταυροδοτούνται διάφοροι άσχετοι απλώς επειδή είναι γνωστοί από τα γκοσιπ κλπ, χωρίς να έχουν πραγματικό πολιτικό στίγμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 10 Απαντήσεις