!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παντελόνια
Παντελόνια
Τα παντελόνια που φοράτε καθημερινά πόσο κάνουν;
Μέχρι πόσα δίνετε για ένα τζιν παντελόνι;
Μου έκανε εντύπωση που ένας γνωστός μου έδωσε 200 ευρώ για τζιν παντελόνι.
Εγώ για τζιν πάνω από 50 δεν δίνω.
-
Ορέστης 35
Re: Παντελόνια
7 ευρω πρεπει να τα πηρα. Δινω μεχρι 30.Μηχανικός έγραψε: 22 Μάιος 2018, 23:51 Τα παντελόνια που φοράτε καθημερινά πόσο κάνουν;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ε τι περιμένεις κάποιος/α να σου πεί οτι εδωσε 10 με 15 ευρώ σε τζιν/παντελόνι εδώ μέσα;
πλάκα μας κάνεις!
έντιτ
το μλκ με πρόλαβε!

πλάκα μας κάνεις!
έντιτ
το μλκ με πρόλαβε!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Ορέστης 35
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:01 ε τι περιμένεις κάποιος/α να σου πεί οτι εδωσε 10 με 15 ευρώ σε τζιν/παντελόνι εδώ μέσα;
πλάκα μας κάνεις!
έντιτ
το μλκ με πρόλαβε!
![]()
![]()
Εμένα μου έκανε εντύπωση που έχεις ακόμα γνωστούς που σου λένε ιστορίες τους, ενώ όλοι πια πρέπει να ξέρουνε τι κουτσομπόλα και ρώητερς είσαι και πώς ό,τιδήποτε σου πούνε το χει μαθε σε χρονο ντετε ολη η Καλαμάτα.Μηχανικός έγραψε: 22 Μάιος 2018, 23:51 Τα παντελόνια που φοράτε καθημερινά πόσο κάνουν;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Δεν τα ξες εσυ αυτα. Σε κατι τετοιους λες αυτα που θες να μαθευτουνYochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:06Εμένα μου έκανε εντύπωση που έχεις ακόμα γνωστούς που σου λένε ιστορίες τους, ενώ όλοι πια πρέπει να ξέρουνε τι κουτσομπόλα και ρώητερς είσαι και πώς ό,τιδήποτε σου πούνε το χει μαθε σε χρονο ντετε ολη η Καλαμάτα.Μηχανικός έγραψε: 22 Μάιος 2018, 23:51 Τα παντελόνια που φοράτε καθημερινά πόσο κάνουν;
Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό καθώς το έγραφα. Λες να το πήρε από τους γύφτους και να πουλάει ιστορία ο γνωστός;Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:08 Δεν τα ξες εσυ αυτα. Σε κατι τετοιους λες αυτα που θες να μαθευτουν
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Να λέει ρε παιδί μου ότι αγόρασε Εmporio Armani και να 'ναι Emporio Tsigani
Τίποτα δεν μένει κρυφό στις επαρχιακές πόλεις.Yochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:12Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό καθώς το έγραφα. Λες να το πήρε από τους γύφτους και να πουλάει ιστορία ο γνωστός;Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:08 Δεν τα ξες εσυ αυτα. Σε κατι τετοιους λες αυτα που θες να μαθευτουν
Σε άλλο νήμα θα βάλω τέτοιες περιπτώσεις που είναι συνήθως γυναίκες.
- Υδράργυρος
Τς τς ς που να καταλαβεις εσυ την ελληνικη επαρχια. Εσυ ουτε το καφενειο δεν ξερεις τι ειναι καλα καλαYochanan έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:12Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό καθώς το έγραφα. Λες να το πήρε από τους γύφτους και να πουλάει ιστορία ο γνωστός;Υδράργυρος έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:08 Δεν τα ξες εσυ αυτα. Σε κατι τετοιους λες αυτα που θες να μαθευτουν
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μηχανικός έγραψε: 22 Μάιος 2018, 23:51 Τα παντελόνια που φοράτε καθημερινά πόσο κάνουν;
Δεν φοράω τζιν. Δεν έχω τζιν. Εχω ενα τζιν μόνο, και αυτο ειναι απο τα αρχαία χρόνια πριν το 2000 μ.Χ. και το εχω αφήσει στο σπιτι στην ελλάδα για οταν έρχομαι, και ουτε και τότε το φοράω.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Α θα πλακωθούμε, φοράω μόνο τζιν.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:36 Δεν φοράω τζιν. Δεν έχω τζιν. Εχω ενα τζιν μόνο, και αυτο ειναι απο τα αρχαία χρόνια πριν το 2000 μ.Χ. και το εχω αφήσει στο σπιτι στην ελλάδα για οταν έρχομαι, και ουτε και τότε το φοράω.Ουτε θυμάμαι πότε και πόσο το είχα αγοράσει.
Υφασμάτινα φοράω μόνο σε γάμους και κηδείες.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αποκλείεται. Το τζιν το έχω για να το φοράω μόνο εαν ειναι μεγάλη ανάγκη. Δηλαδή εαν χρειαστεί να μασκαρευθώ καράβλαχος για να περάσω απαρατήρτος και καμουφλαρισμένος ανάμεσα σε μπουρτζόβλαχους.Μηχανικός έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:55Α θα πλακωθούμε, φοράω μόνο τζιν.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:36 Δεν φοράω τζιν. Δεν έχω τζιν. Εχω ενα τζιν μόνο, και αυτο ειναι απο τα αρχαία χρόνια πριν το 2000 μ.Χ. και το εχω αφήσει στο σπιτι στην ελλάδα για οταν έρχομαι, και ουτε και τότε το φοράω.Ουτε θυμάμαι πότε και πόσο το είχα αγοράσει.
Υφασμάτινα φοράω μόνο σε γάμους και κηδείες.![]()
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Δεν ξέρω για τους βλάχους άμα φοράνε τζιν παντελόνια,
αλλά θα έχεις προσέξει ότι οι γύφτοι δεν φοράνε τζιν,
προτιμούν τα υφασμάτινα.
αλλά θα έχεις προσέξει ότι οι γύφτοι δεν φοράνε τζιν,
προτιμούν τα υφασμάτινα.