!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σωστός ο Εσθονός υπουργός
Σωστός ο Εσθονός υπουργός
Εσθονός υπουργός χλευάζει τη Φινλανδή πρωθυπουργό: «Πωλήτρια που γίνεται πρωθυπουργός»
https://www.google.com/amp/s/m.lifo.gr/ ... rgos%3famp
https://www.google.com/amp/s/m.lifo.gr/ ... rgos%3famp
Re: Σωστός ο Εσθονός υπουργός
Αυτοι οι κακοι ακροδεξιοι ρε παιδακι μου.Ο Μαρτ Χέλμε, υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης συνασπισμού και ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Ekre
Μια φορα να ακουσουμε και τον ορο "ακροαριστεροι" ετσι για την διαφορα.
Μπόκολη τι θες να πεις ; με ποιόν είμαστε ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Με αυτούς που κλείνουν τα σύνορα.
άσε τις γυριστές, με τον Εσθονό ή τη Φινλανδή ;
Με τον Εσθονό of course.
άλλαξες τον τίτλο, εντάξει
Πάντως εγώ για τη Φινλανδή, εκτός απ την ιστορία για τις δυό μαμάδες, δεν έχω επιφύλαξη
Πάντως εγώ για τη Φινλανδή, εκτός απ την ιστορία για τις δυό μαμάδες, δεν έχω επιφύλαξη
Τελικά τι είναι ποιο τίμιο,να γίνεσαι από πωλήτρια πρωθυπουργός η να γίνεσαι υπουργός επειδή ο πατέρας σου ήταν δολοφονος-ναζι?
Οι πολιτικοί κρίνονται από την πολιτική που εφαρμοζουν και ο Εσθονός υπουργός κρίνεται από ότι η χώρα του καταπατά συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα(βλέπε Ρωσσοφωνους) και από την οικονομική πολιτική που ακολουθεί που εξαναγκάζει χιλιαδες Εσθονός να μεταναστεύσουν κάθε χρόνο επειδή στην χώρα τους δεν βρίσκουν δουλειά.
Ας κλείσουν τα σύνορα για τους Εσθονός μετανάστες να δούμε πως θα κυβερνήσει αυτός μια χώρα με 40-50% ανεργία.
Οι πολιτικοί κρίνονται από την πολιτική που εφαρμοζουν και ο Εσθονός υπουργός κρίνεται από ότι η χώρα του καταπατά συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα(βλέπε Ρωσσοφωνους) και από την οικονομική πολιτική που ακολουθεί που εξαναγκάζει χιλιαδες Εσθονός να μεταναστεύσουν κάθε χρόνο επειδή στην χώρα τους δεν βρίσκουν δουλειά.
Ας κλείσουν τα σύνορα για τους Εσθονός μετανάστες να δούμε πως θα κυβερνήσει αυτός μια χώρα με 40-50% ανεργία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μήπως κανείς λάθος;Η Εσθονία είναι πρωτοπόρος σε τεχνολογική εξέλιξη και οργάνωση του κράτους ενώ η ανεργία είναι πολύ χαμηλή.zteo έγραψε: 17 Δεκ 2019, 09:06 Τελικά τι είναι ποιο τίμιο,να γίνεσαι από πωλήτρια πρωθυπουργός η να γίνεσαι υπουργός επειδή ο πατέρας σου ήταν δολοφονος-ναζι?
Η ανεργία είναι χαμηλή λόγω μετανάστευσης των Εσθονων.Οσο για τα υπόλοιπα είναι φούσκα τύπου Ιρλανδίας.Bokolis έγραψε: 17 Δεκ 2019, 09:10Μήπως κανείς λάθος;Η Εσθονία είναι πρωτοπόρος σε τεχνολογική εξέλιξη και οργάνωση του κράτους ενώ η ανεργία είναι πολύ χαμηλή.zteo έγραψε: 17 Δεκ 2019, 09:06 Τελικά τι είναι ποιο τίμιο,να γίνεσαι από πωλήτρια πρωθυπουργός η να γίνεσαι υπουργός επειδή ο πατέρας σου ήταν δολοφονος-ναζι?
Απλά κάποιες εταιρίες έχουν μεταφέρει εκεί την έδρα τους όχι όμως και την γραμμή παραγωγή τους.Μολις φύγουν παπαλα το Εσθονικο θαυμα.
Όσο για το ζήτημα οργάνωσης κράτους η Φιλανδία είναι αιώνες μπροστά στην οργάνωση σε επίπεδο Παιδείας και κοινωνικού κράτους από ότι είναι η Εσθονία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-