Μαυροβασίλης το πουλεν, η ντόμινα του ΟΟΣΑ μας βγήκε σάπιο λάχανο...και δεν της φαινότανε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά είναι ηλίθια
-
Nero
Τελικά είναι ηλίθια
Re: Τελικά είναι ηλίθια
Προς τι η έκπληξις;
Την είχατε κόψει για ευφυΐα;
Την είχατε κόψει για ευφυΐα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Nero
το βιογραφικό προϊδέαζε για σκληρή τεχνοκράτισσα, οργανική διανοούμενη του σκληρού late stage capitalism. Επικίνδυνη αλλά ικανή. Το ότι είναι σκέτο σαπρόφυτο είναι μια έκπληξη, ναι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό λέω κι εγώ. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου με τη συγκεκριμένη, φαινόταν εξ αρχής πυροβολημένη τσοκαρία. Εν αντιθέσει με την υπουργό, βέβαια. Αν ακουγα απο εκείνη τέτοια πατάτα, οκ, θα μου 'πεφτε αρκετά βαρύ.
- Dwarven Blacksmith
I mean technically δεν είναι ψευδές, ο στρατός της Συρίας όντως έχει πρόσβαση σε τέτοια όπλα.
Μήπως παίζει 4D chess?
/aristeia mode
Μήπως παίζει 4D chess?
/aristeia mode
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ φυσιογνωμικά, με το που την είδα, δεν την έκοψα για ισορροπημένη περίπτωση. Το βιογραφικό έπεσε στην αντιληψη μου αρκετό καιρό πιο μετά. Κοιταζα το βιογραφικό κοίταζα και τη φάτσα της εναλλάξ ξανά και ξανα, και προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Νοέμ 2019, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Βγαίνει από την φαπ μπανκ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- wooded glade
Ναι ;
Κι εμένα δεν μου άρεσαν όλα τα όπλα που είχε ο στρατός, αλλά τι να κάνουμε δηλαδή ;
Ειδικά αυτές τις ... αραβίδες Thomson τους έλεγα πάρτε τες και πουλήστε τες στο Μοναστηράκι.
Αλλά από εκεί και ύστερα να υπάρχει ... γραφείο εφοδιασμού μοίρας μέσα στην ΑΣΟΕΕ δεν μου πολυπάει.
Ο Σύριζα τι γνώμη έχει ;
Κι εμένα δεν μου άρεσαν όλα τα όπλα που είχε ο στρατός, αλλά τι να κάνουμε δηλαδή ;
Ειδικά αυτές τις ... αραβίδες Thomson τους έλεγα πάρτε τες και πουλήστε τες στο Μοναστηράκι.
Αλλά από εκεί και ύστερα να υπάρχει ... γραφείο εφοδιασμού μοίρας μέσα στην ΑΣΟΕΕ δεν μου πολυπάει.
Ο Σύριζα τι γνώμη έχει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
να μιλαγαν για ηλιθιοτητα αλλοι δεκτον αλλα η αριστερα να μιλα
τσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
υγ η κυρια όπως και οι λοιποι νεοφιλ είναι ...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Nero
τι κατάλαβες απ'αυτό που διάβασες? Οτι βρήκαν αντιαρματικά στην ασοεε ξερω γω?wooded glade έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:08 Ναι ;
Ο Σύριζα τι γνώμη έχει ;
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει να κάνει με τον όποιον δείκτη ευφυΐας μπορεί να διαθέτει ο κάθε άνθρωπος,
αλλά με ένα ευρύτερο φαινόμενο της εποχής μας.
Από τα μήλα και πορτοκάλια [apples and oranges], στις μέρες μας προτιμάται μία προσέγγιση φρουτοσαλάτας,
όπου και οι χυμοί αποτελούν απόσταγμα σοφίας.
Αν προσθέσουμε και την τάση του παροντισμού και των ρευστών, μετανεωτερικών κολάζ συγκρητισμού, τα μυαλά
ορισμένων αντί να πήζουν με το χρόνο, όλο και περισσότερο μοιάζουν με νερωμένα φρουΐ ζελέ!

Από τα μήλα και πορτοκάλια [apples and oranges], στις μέρες μας προτιμάται μία προσέγγιση φρουτοσαλάτας,
Αν προσθέσουμε και την τάση του παροντισμού και των ρευστών, μετανεωτερικών κολάζ συγκρητισμού, τα μυαλά
ορισμένων αντί να πήζουν με το χρόνο, όλο και περισσότερο μοιάζουν με νερωμένα φρουΐ ζελέ!
Non est ad astra mollis e terris via
βρηκαν το συνηθες υλικο που μαυτο κανουν την αθηνα τριτοκοσμικια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Nero
ποιον είπες αριστερό? Γιατί βρίζεις?run έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:16 να μιλαγαν για ηλιθιοτητα αλλοι δεκτον αλλα η αριστερα να μιλα
με πρωτα τα μυαλα τω ν γεροντων ...επαναστατών αριστερας κκε κτλΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:18 Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει να κάνει με τον όποιον δείκτη ευφυΐας μπορεί να διαθέτει ο κάθε άνθρωπος,
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
-
- 3 Απαντήσεις