!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλεγχοι για μαϊμού ανέργους στις συγκοινωνίες - Βουτιά στα έσοδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έλεγχοι για μαϊμού ανέργους στις συγκοινωνίες - Βουτιά στα έσοδα
Μουαχαχαχαχαχα! Ηλεκτρονικο εισητηριο μου θελανε στη ψωροκωσταινα.
https://www.economistas.gr/oikonomia/21 ... -sta-esoda
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 05 Νοέμ 2019, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Έλεγχοι για μαϊμού ανέργους στις συγκοινωνίες - Βουτιά στα έσοδα
μεσες ακρες σαν τις περιφημες φιλελε μεταρρυθμισεις επι σαμαρα με τον φπα που αντι να αυξανονται μειωνονταν εκθετικα τα εσοδα και ετρεχαν πισω με την γλωσσα εξω και αναδρομικες φορολογησεις να καλυψουν το κενο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θυμάμαι κάποτε που έλεγαν στα λεωφορία θα μπαίνει ο κόσμος μόνο από τη μπροστινή πόρτα και να ελέγχεται το αν χτυπάνε κάρτα ή εισιτήριοpaul25 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:33 Μουαχαχαχαχαχα! Ηλεκτρονικο εισητηριο μου θελανε στη ψωροκωσταινα.
αυτό παίζει να κράτησε και μία (1) μέρα
σήμερα όχι μόνο ο καθένας μπαίνει απ'όπου θέλει αλλά πολλοί οδηγοί δεν ανοίγουν καν τη μπροστινή πόρτα
ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις συγκοινωνίες που έχουν καταντήσει ένα βάσανο και όποιος δεν έχει δικό του μέσο είναι καταδικασμένος σε μια ατελείωτη ταλαιπωρία και μετά ας αναρωτηθούν γιατί πάνε κατά διαόλου τα οικονομικά τους.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι συγκοινωνιες ειναι για τους εργαζομενους και οι εργαζομενοι σε αυτο το κρατος ειναι πολιτες Γ κατηγοριας.Οποτε κανενας υπουργος δεν θα νοιαστει να βελτιωσει τηνποιοτητα ζωης τους.Πολλες φορες μπαινω στο λεοφωρειο και δεν μπορω να βγαλω εισητηριο διοτι δεν μπορω να φτασω στο μηχανημα.Απο σημερα ομως τερμα δεν με ενδιαφερει να ξανακοψω εισητηριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:49θυμάμαι κάποτε που έλεγαν στα λεωφορία θα μπαίνει ο κόσμος μόνο από τη μπροστινή πόρτα και να ελέγχεται το αν χτυπάνε κάρτα ή εισιτήριοpaul25 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:33 Μουαχαχαχαχαχα! Ηλεκτρονικο εισητηριο μου θελανε στη ψωροκωσταινα.
σήμερα όχι μόνο ο καθένας μπαίνει απ'όπου θέλει αλλά πολλοί οδηγοί δεν ανοίγουν καν τη μπροστινή πόρτα![]()
ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις συγκοινωνίες που έχουν καταντήσει ένα βάσανο και όποιος δεν έχει δικό του μέσο είναι καταδικασμένος σε μια ατελείωτη ταλαιπωρία και μετά ας αναρωτηθούν γιατί πάνε κατά διαόλου τα οικονομικά τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ έχω κόψει πια το σπορzteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:54Οι συγκοινωνιες ειναι για τους εργαζομενους και οι εργαζομενοι σε αυτο το κρατος ειναι πολιτες Γ κατηγοριας.Οποτε κανενας υπουργος δεν θα νοιαστει να βελτιωσει τηνποιοτητα ζωης τους.Πολλες φορες μπαινω στο λεοφωρειο και δεν μπορω να βγαλω εισητηριο διοτι δεν μπορω να φτασω στο μηχανημα.Απο σημερα ομως τερμα δεν με ενδιαφερει να ξανακοψω εισητηριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:49θυμάμαι κάποτε που έλεγαν στα λεωφορία θα μπαίνει ο κόσμος μόνο από τη μπροστινή πόρτα και να ελέγχεται το αν χτυπάνε κάρτα ή εισιτήριοpaul25 έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:33 Μουαχαχαχαχαχα! Ηλεκτρονικο εισητηριο μου θελανε στη ψωροκωσταινα.
σήμερα όχι μόνο ο καθένας μπαίνει απ'όπου θέλει αλλά πολλοί οδηγοί δεν ανοίγουν καν τη μπροστινή πόρτα![]()
ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις συγκοινωνίες που έχουν καταντήσει ένα βάσανο και όποιος δεν έχει δικό του μέσο είναι καταδικασμένος σε μια ατελείωτη ταλαιπωρία και μετά ας αναρωτηθούν γιατί πάνε κατά διαόλου τα οικονομικά τους.![]()
αν και όποτε (σπάνια) μπω σε λεωφορείο δεν κόβω τίποτα γιατί το 1,40 για αυτές τις υπηρεσίες είναι κοροϊδία
και σκέψου πως επί χρόνια χτυπούσα εισιτήριο καθημερινά, ενίοτε είχα και κάρτα
θυμάμαι πριν 2 βδομάδες περίμενα στην αφετηρία στη χαλκοκονδύλη περίπου μισή ώρα για να έρθει είτε το Β9 είτε το Γ9 και να φανταστείς όταν έφτασα εκεί είχε ήδη αρκετό κόσμο που περίμενε
βέβαια, αργότερα στις στάσεις έγινε το αδιαχώρητο
για να μη μιλήσω για το τι γίνεται στο 608
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 05 Νοέμ 2019, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Άμα δεν πληρώνεις πως θα φτιάξουν?Το ξέρεις ότι ο προγραμματισμός των δρομολογίων γίνεταιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:09εγώ έχω κόψει πια το σπορzteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:54Οι συγκοινωνιες ειναι για τους εργαζομενους και οι εργαζομενοι σε αυτο το κρατος ειναι πολιτες Γ κατηγοριας.Οποτε κανενας υπουργος δεν θα νοιαστει να βελτιωσει τηνποιοτητα ζωης τους.Πολλες φορες μπαινω στο λεοφωρειο και δεν μπορω να βγαλω εισητηριο διοτι δεν μπορω να φτασω στο μηχανημα.Απο σημερα ομως τερμα δεν με ενδιαφερει να ξανακοψω εισητηριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:49
θυμάμαι κάποτε που έλεγαν στα λεωφορία θα μπαίνει ο κόσμος μόνο από τη μπροστινή πόρτα και να ελέγχεται το αν χτυπάνε κάρτα ή εισιτήριο
ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις συγκοινωνίες που έχουν καταντήσει ένα βάσανο και όποιος δεν έχει δικό του μέσο είναι καταδικασμένος σε μια ατελείωτη ταλαιπωρία και μετά ας αναρωτηθούν γιατί πάνε κατά διαόλου τα οικονομικά τους.![]()
αν και όποτε (σπάνια) μπω σε λεωφορείο δεν κόβω τίποτα γιατί το 1,40 για αυτές τις υπηρεσίες είναι κοροϊδία
και σκέψου
θυμάμαι πριν 2 βδομάδες περίμενα στην αφετηρία στη χαλκοκονδύλη περίπου μισή ώρα για να έρθει είτε το Β9 είτε το Γ9 και να φανταστείς όταν έφτασα εκεί είχε ήδη αρκετό κόσμο που περίμενε
με βάση τα εισιτήρια που φαίνονται κομμένα?
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, πόσταρα το ποστ χωρίς να συμπεριλάβω ότι επί χρόνια χτυπούσα εισιτήριο καθημερινά, ενίοτε είχα και κάρταΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:13Άμα δεν πληρώνεις πως θα φτιάξουν?Το ξέρεις ότι ο προγραμματισμός των δρομολογίων γίνεταιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:09εγώ έχω κόψει πια το σπορzteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 14:54
Οι συγκοινωνιες ειναι για τους εργαζομενους και οι εργαζομενοι σε αυτο το κρατος ειναι πολιτες Γ κατηγοριας.Οποτε κανενας υπουργος δεν θα νοιαστει να βελτιωσει τηνποιοτητα ζωης τους.Πολλες φορες μπαινω στο λεοφωρειο και δεν μπορω να βγαλω εισητηριο διοτι δεν μπορω να φτασω στο μηχανημα.Απο σημερα ομως τερμα δεν με ενδιαφερει να ξανακοψω εισητηριο.![]()
και σκέψου
με βάση τα εισιτήρια που φαίνονται κομμένα?
κι εγώ ήμουν της (σωστής) νοοτροπίας ότι αν δεν κόβω εισιτήριο μην περιμένω να δω βελτίωση και βέβαια ότι είναι ηθικώς λανθασμένο
την είδα τη βελτίωση
έχουν ένα μονοπώλιο (ο ΟΑΣΑ) και τα κάναν σαν τα μούτρα τους, φαντάσου να υπήρχε και ανταγωνισμός
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Είχε την εντύπωση ότι ο προαστιακός και το μετρό προς αεροδρόμιο δεν ήταν δωρεάν για τους άνεργους. Τελικά τι ισχύει;
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Βασικα αυτοι εχουν ελλειψη εσοδων διοτι:
Α) Δεν ειναι συνδεδεμενα τα συστηματα ΟΑΕΔ-ΗΣΑΠ,ΟΑΣΑ κλπ. Υπαρχει πολυς κοσμος που πηρε την επθδοτηση οταν ηταν ανεργος και αφου προσληφθηκε και ενημερωθηκε το ΕΡΓΑΝΗ κοβωντας τη καρτα ανεργιας ωστοσο τα μηχανηματα συνεχιζουν να δινουν την επιδοτηση. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πωε ενημερωνονται στην αρχη οτι καποιος ειναι ανεργος και του δινουν επιδοτηση και μευα δεν ενημερωνονται για να του την κοψουν, μυστηρια πραγματα.
Β) Υπαρχουν πολλοι που δινουν την καρτα τους σε μελη της οικογενειας, φιλους κλπ για να κινουνται μια καρτα ομαδικα χρησιμοποιουν.
Γ) Συνεχιζεται το γνωστο, περναει ενας και ακολουθουν αλλοι απο πισω.
Ολα αυτα συμβαλλον στην μειωση των εσοδων.
Α) Δεν ειναι συνδεδεμενα τα συστηματα ΟΑΕΔ-ΗΣΑΠ,ΟΑΣΑ κλπ. Υπαρχει πολυς κοσμος που πηρε την επθδοτηση οταν ηταν ανεργος και αφου προσληφθηκε και ενημερωθηκε το ΕΡΓΑΝΗ κοβωντας τη καρτα ανεργιας ωστοσο τα μηχανηματα συνεχιζουν να δινουν την επιδοτηση. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πωε ενημερωνονται στην αρχη οτι καποιος ειναι ανεργος και του δινουν επιδοτηση και μευα δεν ενημερωνονται για να του την κοψουν, μυστηρια πραγματα.
Β) Υπαρχουν πολλοι που δινουν την καρτα τους σε μελη της οικογενειας, φιλους κλπ για να κινουνται μια καρτα ομαδικα χρησιμοποιουν.
Γ) Συνεχιζεται το γνωστο, περναει ενας και ακολουθουν αλλοι απο πισω.
Ολα αυτα συμβαλλον στην μειωση των εσοδων.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση