!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τεχνικές και Συνταγές .

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αρχινάω .

Παϊδακια Αρνίσια - βίνδεο και ανάλυση δοκιμασμένης ανυπέρβλητης τεχνικής.

https://www.seriouseats.com/2012/07/how ... chops.html
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

δεν ειδα καμμια ιδιαιτερη τεχνικη ...

τα παιδακια να εχουν το ιδιο παχος ,αν εχετε χασαπη με μηχανημα εχει καλως αλλιως κατεψυγμενο ελληνικο η νεας ζηλανδιας και στην κορδελα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

δεν κανεις σχολια κοτουλα κο κο κο?
Ορέστης 35

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Που ταιριαζει η σακτσα μουσταρδας;
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 15 Μάιος 2018, 23:48 Που ταιριαζει η σακτσα μουσταρδας;
Η σακτσα , πουθενά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

αυτες ειναι αμερικανιες που δεν εγκρινουμε.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Aμερικανιά με χοιρινά παϊδάκια.

Ο Εμίρης



(Eδώ αναλυτικά με παραπομπες σε άρθρα και βίντεο λεπτομερέστατα) https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... ver-tasted


και ο κακομοίρης.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

και δεν καταλαβαινω γιατι οι Νοτιοι λατρευουν αυτες τις παπαριες αυτοι εχουν καλη κουζινα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Λομο αλ Τραπο δεν χρειαζεται να ξερεις ισπανικα για να καταλαβεις.

Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

http://www.cookinglouisiana.com/

αυτος ο τυπος εχει πολλα καλα τιπς ,οποια θελει να ξετραβωθει να ριξει μια ματια.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Mετά το ευχάριστο διάλειμμα μια επανάληψη με παραδείγματα στις βασικές τεχνικές΄και συγκριτικά τεστ.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Aφιερωμένο στο Σαλίβερο με σεβασμό για την ιδέα που είχε στο νήμα '' Ψησιμο στα κάρβουνα''
viewtopic.php?f=26&t=1500&start=45#p61090

Ιδού το Βίνδεον του 2010 της τεχνικής



και εδώ το επεξηγηματικό αρθρο.

https://www.foodnetwork.com/recipes/alt ... pe-2014714
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αυτό , για Custom F & YOLO
(Από το 03 30 )

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
perseus
Δημοσιεύσεις: 15420
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
Phorum.gr user: Perseus
Τοποθεσία: Ιωαννινα

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

πρεπεινα με πληρωσει για να το φαω αυτο ,μα τι δειχνεις στον κοσμο?

πες απλα πραγματα

1.καλο κρεας
2.σιτεμενο
3.καλα κομμενο
4.Ψησιμο το πολυ μεχρι τους 60 βαθμους για να ειναι μαλακο

ολα τα αλλα ειναι φιοριτουρες στην τελευταια αναλυση να δωσουν 150 να παρουν ενα σους βιντ και να τα φτιαχνουν ολα οπως τα θελουν.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Τεχνικές και Συνταγές .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

To έμμεσο ψήσιμο δεν είναι μορφή σου βιντ χωρίς ς ; :003: :smt005: :smt005:
Το Γαλλικό σε μάρανε εκτός απο την αγνοια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”