!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεχνικές και Συνταγές .
Τεχνικές και Συνταγές .
Αρχινάω .
Παϊδακια Αρνίσια - βίνδεο και ανάλυση δοκιμασμένης ανυπέρβλητης τεχνικής.
https://www.seriouseats.com/2012/07/how ... chops.html
Παϊδακια Αρνίσια - βίνδεο και ανάλυση δοκιμασμένης ανυπέρβλητης τεχνικής.
https://www.seriouseats.com/2012/07/how ... chops.html
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
δεν ειδα καμμια ιδιαιτερη τεχνικη ...
τα παιδακια να εχουν το ιδιο παχος ,αν εχετε χασαπη με μηχανημα εχει καλως αλλιως κατεψυγμενο ελληνικο η νεας ζηλανδιας και στην κορδελα.
τα παιδακια να εχουν το ιδιο παχος ,αν εχετε χασαπη με μηχανημα εχει καλως αλλιως κατεψυγμενο ελληνικο η νεας ζηλανδιας και στην κορδελα.
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
δεν κανεις σχολια κοτουλα κο κο κο?
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
αυτες ειναι αμερικανιες που δεν εγκρινουμε.
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
Aμερικανιά με χοιρινά παϊδάκια.
Ο Εμίρης
(Eδώ αναλυτικά με παραπομπες σε άρθρα και βίντεο λεπτομερέστατα) https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... ver-tasted
και ο κακομοίρης.
Ο Εμίρης
(Eδώ αναλυτικά με παραπομπες σε άρθρα και βίντεο λεπτομερέστατα) https://amazingribs.com/tested-recipes/ ... ver-tasted
και ο κακομοίρης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
και δεν καταλαβαινω γιατι οι Νοτιοι λατρευουν αυτες τις παπαριες αυτοι εχουν καλη κουζινα.
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
Λομο αλ Τραπο δεν χρειαζεται να ξερεις ισπανικα για να καταλαβεις.
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
http://www.cookinglouisiana.com/
αυτος ο τυπος εχει πολλα καλα τιπς ,οποια θελει να ξετραβωθει να ριξει μια ματια.
αυτος ο τυπος εχει πολλα καλα τιπς ,οποια θελει να ξετραβωθει να ριξει μια ματια.
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
Mετά το ευχάριστο διάλειμμα μια επανάληψη με παραδείγματα στις βασικές τεχνικές΄και συγκριτικά τεστ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
Aφιερωμένο στο Σαλίβερο με σεβασμό για την ιδέα που είχε στο νήμα '' Ψησιμο στα κάρβουνα''
viewtopic.php?f=26&t=1500&start=45#p61090
Ιδού το Βίνδεον του 2010 της τεχνικής
και εδώ το επεξηγηματικό αρθρο.
https://www.foodnetwork.com/recipes/alt ... pe-2014714
viewtopic.php?f=26&t=1500&start=45#p61090
Ιδού το Βίνδεον του 2010 της τεχνικής
και εδώ το επεξηγηματικό αρθρο.
https://www.foodnetwork.com/recipes/alt ... pe-2014714
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15420
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
πρεπεινα με πληρωσει για να το φαω αυτο ,μα τι δειχνεις στον κοσμο?
πες απλα πραγματα
1.καλο κρεας
2.σιτεμενο
3.καλα κομμενο
4.Ψησιμο το πολυ μεχρι τους 60 βαθμους για να ειναι μαλακο
ολα τα αλλα ειναι φιοριτουρες στην τελευταια αναλυση να δωσουν 150 να παρουν ενα σους βιντ και να τα φτιαχνουν ολα οπως τα θελουν.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝΙΕΣ
πες απλα πραγματα
1.καλο κρεας
2.σιτεμενο
3.καλα κομμενο
4.Ψησιμο το πολυ μεχρι τους 60 βαθμους για να ειναι μαλακο
ολα τα αλλα ειναι φιοριτουρες στην τελευταια αναλυση να δωσουν 150 να παρουν ενα σους βιντ και να τα φτιαχνουν ολα οπως τα θελουν.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝΙΕΣ
Re: Τεχνικές και Συνταγές .
To έμμεσο ψήσιμο δεν είναι μορφή σου βιντ χωρίς ς ;
Το Γαλλικό σε μάρανε εκτός απο την αγνοια .
Το Γαλλικό σε μάρανε εκτός απο την αγνοια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 63 Απαντήσεις
- 1900 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu