!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να υπάρχουν ζωολογικοί κήποι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πρέπει να υπάρχουν ζωολογικοί κήποι;
Για συριζαίους ή γενικά;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απολα τα είδη φαντάζομαι, εννοεί.
-
Συριζαίος
Κυρίως γι' αποδημητικα πουλιά όπως τον Αδωνη τον Αρχαίο
-
Ορέστης 35
Οχι πουλια οπως παπαγαλους που θελουν να πετανε ελευθερα και μεγαλα ζωα. Μπορουν να εχουν κοτουλες παπιες και τετοια που ζουν σε μετριες εκτασεις.
ναι νομίζω οτι αν πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές αποτελούν ενα καλό καταφύγιο για ζώα που γεννήθηκαν στην αιχμαλωσία ενω παράλληλα βοηθούν στην έρευνα και στην διάσωση απειλούμενων ειδών.
Δεν είμαι υπέρ ωστόσο του λαθρεμπορίου και της αιχμαλωσίας ελεύθερων ζώων με αποκλειστικό σκοπό να γεμίσουν τα κλουβιά.
Άσχετο αλλά το ξέρετε οτι υπήρχε μια εποχή που εκτίθονταν σε κλουβιά ιθαγενείς απο την αφρική και ο κόσμος πλήρωνε εισιτήριο να τους δει;
Δεν είμαι υπέρ ωστόσο του λαθρεμπορίου και της αιχμαλωσίας ελεύθερων ζώων με αποκλειστικό σκοπό να γεμίσουν τα κλουβιά.
Άσχετο αλλά το ξέρετε οτι υπήρχε μια εποχή που εκτίθονταν σε κλουβιά ιθαγενείς απο την αφρική και ο κόσμος πλήρωνε εισιτήριο να τους δει;
Ναι, οι φίλοι και σύμμαχοι μας οι Άγγλοι τα κάναν αυτά νομίζω. Τώρα ένας άλλος πολιτισμένος λαός, οι Εβραίοι, έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή της ανθρώπινης ιστορίας, από συμπόνια φυσικά γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να τους σκοτώσουν όλους μαζί, τώρα σιγά, σιγά σιγά καλύτερα.gassim έγραψε: 17 Μάιος 2018, 23:59 ναι νομίζω οτι αν πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές αποτελούν ενα καλό καταφύγιο για ζώα που γεννήθηκαν στην αιχμαλωσία ενω παράλληλα βοηθούν στην έρευνα και στην διάσωση απειλούμενων ειδών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν ειναι φυλακή, οι φυλακές έχουν σίδερα, εκεί δεν τους αφήνουν να έχουν σίδερο, μπορεί να το πετάξουν στους απέναντι, Ένας Θεός ξέρει γιατί έχει τόσα νευρα εκείνη η περιοχή.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:15 έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή της ανθρώπινης ιστορίας
Η περιοχή αν είχε νεύρα θα νευρίαζε, εδώ και 70 χρόνια έχουν νεύρα οι άνθρωποι εκεί, ο θεός παίζει τάβλι κτλ.enaon έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:29δεν ειναι φυλακή, οι φυλακές έχουν σίδερα, εκεί δεν τους αφήνουν να έχουν σίδερο, μπορεί να το πετάξουν στους απέναντι, Ένας Θεός ξέρει γιατί έχει τόσα νευρα εκείνη η περιοχή.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:15 έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή της ανθρώπινης ιστορίας![]()
(:
.
.
Να ξεκινήσουμε πρώτα με όσους έχου φυλακισμένα πουλιά σε κλουβιά.
(π.χ. Κλινό
)
(π.χ. Κλινό
Γιατί τους Παλαιστήνιους τους συντηρούν και τους πωρώνουν συνέχεια κάποια αραβικά κράτη και δεν τους απορροφούν για κόντρα στους Ισραηλινούς.enaon έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:29δεν ειναι φυλακή, οι φυλακές έχουν σίδερα, εκεί δεν τους αφήνουν να έχουν σίδερο, μπορεί να το πετάξουν στους απέναντι, Ένας Θεός ξέρει γιατί έχει τόσα νευρα εκείνη η περιοχή.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:15 έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή της ανθρώπινης ιστορίας![]()
the end
δεν μιλάμε για τις γυναίκες μας ε; Σε φοβάμαι εσένα μερικές φορές.Μηχανικός έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:35 Να ξεκινήσουμε πρώτα με όσους έχου φυλακισμένα πουλιά σε κλουβιά.
νομίζω τους έχουν για αερόσακο, μετά θα πρέπει να πετάει πέτρα σημίτης σε σημίτη, και όλοι ξέρουμε πόσο δίκαια παίζουν οι κανονικοί γιοί του νώε.Πάνας έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:37 Γιατί τους Παλαιστήνιους τους συντηρούν και τους πωρώνουν συνέχεια κάποια αραβικά κράτη και δεν τους απορροφούν για κόντρα στους Ισραηλινούς.
1+Μηχανικός έγραψε: 18 Μάιος 2018, 00:35 Να ξεκινήσουμε πρώτα με όσους έχου φυλακισμένα πουλιά σε κλουβιά.
(π.χ. Κλινό)
Και γάτες.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις