Το δημοσιοκαφριστάν είναι η αιτία όλων των δεινών της Ελλάδος.
Δεν μπορεί να είναι η ... Μέρκελ ή ο ... Σόϊμπλε, διότι αν δεν τους χρωστάγαμε μπικικί τι θα έκαναν ; Μπορεί να έκαναν -δεν ξέρω- αλλά μπικικί τους χρωστάγαμε.
Δεν μπορεί να είναι οι rich, διότι σαν rich που είναι θαρθούν από ... εμένα να ζητήσουν δάνεια ;
Είναι το δημοσιοκαφριστάν, χειρότερος εχθρός της Ελλάδος από ότι ήταν οι κομμουνισταί που είχε μία αφίσα στα αστυνομικά τμήματα και έλεγε "ο χειρότερο εχθρός της Ελλάδος είναι ο κομμουνισμός" και χειρότερος από οποιονδήποτε άλλον.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει από δω και μπρος να θεωρούνται κατώτεροι και επίσης όλοι οι ουκ ολίγοι δημοσιοκαφριστανοί που είναι μέλη του πχόρουμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
- wooded glade
Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Γιάννης
Re: Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
Προσυπογράφω.wooded glade έγραψε: 28 Σεπ 2019, 23:09 Το δημοσιοκαφριστάν είναι η αιτία όλων των δεινών της Ελλάδος.
Δεν μπορεί να είναι η ... Μέρκελ ή ο ... Σόϊμπλε, διότι αν δεν τους χρωστάγαμε μπικικί τι θα έκαναν ; Μπορεί να έκαναν -δεν ξέρω- αλλά μπικικί τους χρωστάγαμε.
Δεν μπορεί να είναι οι rich, διότι σαν rich που είναι θαρθούν από ... εμένα να ζητήσουν δάνεια ;
Είναι το δημοσιοκαφριστάν, χειρότερος εχθρός της Ελλάδος από ότι ήταν οι κομμουνισταί που είχε μία αφίσα στα αστυνομικά τμήματα και έλεγε "ο χειρότερο εχθρός της Ελλάδος είναι ο κομμουνισμός" και χειρότερος από οποιονδήποτε άλλον.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει από δω και μπρος να θεωρούνται κατώτεροι και επίσης όλοι οι ουκ ολίγοι δημοσιοκαφριστανοί που είναι μέλη του πχόρουμ.
Re: Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
.
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 120 Απαντήσεις
- 2954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 34 Απαντήσεις