θα ειμαστε ολοι εκει. θα ειναι και ο γαβρας.
χαρτομαντηλα να εχετε.
ελατε ιγκογνιτο
Φορατε και κασκολ να μη φαινεται ο σβερκος.
Σε ποιο σινεμά ρε;πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:47 https://twitter.com/AvgiOnline/status/1 ... 6281078787
θα ειμαστε ολοι εκει. θα ειναι και ο γαβρας.
χαρτομαντηλα να εχετε.
ελατε ιγκογνιτο
Φορατε και κασκολ να μη φαινεται ο σβερκος.![]()
Αυτό σύντροφε δεν έπρεπε πρώτα να παιχτεί σε ειδική παράσταση σοτ Βοξ?
αυτα κανεις και βαζεις τη φαντασια μου να οργιασει:Hector Buas έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:53Αυτό σύντροφε δεν έπρεπε πρώτα να παιχτεί σε ειδική παράσταση σοτ Βοξ?
Σύντροφε, βάλε και μερικά Τrabant και Wartburg να κορνάρουν, αντικατέστησε και τον Μάρξ με τον Στάλιν και έχεις την πιο ταιριαστή εικόνα για την συγκεκριμένη ταινία...πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:14αυτα κανεις και βαζεις τη φαντασια μου να οργιασει:Hector Buas έγραψε: 25 Σεπ 2019, 22:53Αυτό σύντροφε δεν έπρεπε πρώτα να παιχτεί σε ειδική παράσταση σοτ Βοξ?
θα πρεπε να παιχτει σε γιγαντοοθονες στο συνταγμα.
Πληθος κοσμου, 250.000 συμφωνα με το λιμπεραλ. 835.000 συμφωνα με συντηρητικες εκτιμησεις της αστυνομιας.
1.500.000 συμφωνα με τον εκφωνητη της εξεδρας. Ολοι παρακολουθουμε συγκινημενοι. Δε μας αξιζει αυτο που ζουμε, γι αλλου κινησαμε και τα λαμογια μας κοροιδεψαν. Σκεφτομαστε συνειδητοποιουμε αποφασιζουμε.
Ει ναι προφανες, η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωρα. Σαν απο θαυμα ο αγιος μαρξ εμφανιζεται στον ουρανο. δε μιλαει.
μον γνεφει. Ολοι καταλαβαινουμε. αγκαλιασμενοι ενωμενοι και θαρραλεοι καταλαμβανουμε τη βουλη.
του ελληνα ο τραχηλος ζαβο δεν υπομενει.
Τα λαμογια της νδ εξοριζονται απλα στελεχη σε πολυεθνικες λαμογιοεταιριες του εξωτερικου.
δεν θα ξαναπατατησουν ποτε στην ελλαδα. μονο κορυδαλλο αν θελουν ελληνικη επικρατεια.
χαπι εντ
fin
![]()
Spoiler
τα εξοδα της εκδηλωσης ηταν μια ευγινικη χορηγια του τρακη
το ετοιμαζει απο τωρα το ψμμα ο φουκαρακος.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:19 Γενικά παίζει να τον τρομπονιάσει άσχημα τον Ποκοπίκο αυτή η ταινία.Οι συριζοτρόλιδες σκάβετε τους λάκκους σας.Εγώ στηρίζω.
Έχεις διαβάσει το βιβλίο του Βαρουφάκη?πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:22το ετοιμαζει απο τωρα το ψμμα ο φουκαρακος.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:19 Γενικά παίζει να τον τρομπονιάσει άσχημα τον Ποκοπίκο αυτή η ταινία.Οι συριζοτρόλιδες σκάβετε τους λάκκους σας.Εγώ στηρίζω.
λογικα θα εχει πεσει γραμμη. εσυ μη χανεσαι θα εμπλουτισεις τα νηματα μου![]()
καποιος το ποσταρε το κατεβασα το διαβαζα αλλα με στραβωνει το πιντιεφ και το αφησα.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:23Έχεις διαβάσει το βιβλίο του Βαρουφάκη?πήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:22το ετοιμαζει απο τωρα το ψμμα ο φουκαρακος.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:19 Γενικά παίζει να τον τρομπονιάσει άσχημα τον Ποκοπίκο αυτή η ταινία.Οι συριζοτρόλιδες σκάβετε τους λάκκους σας.Εγώ στηρίζω.
λογικα θα εχει πεσει γραμμη. εσυ μη χανεσαι θα εμπλουτισεις τα νηματα μου![]()
3 οκτωβρη θα ειμαστε ολοι (κι) εκειΧαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:30 Στα σινεμά πότε μπαίνει; Θέλουμε να τη δούμε και είμαστε πολλοί.
στο συνταγμα αδερφες μου στο συνταγμα..Hector Buas έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:31Να πλυθείτε πριν πάτε. Είναι κλειστός ο χώρος...Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2019, 23:30 Στα σινεμά πότε μπαίνει; Θέλουμε να τη δούμε και είμαστε πολλοί.