κατά τ' άλλα, πολύ ροβίθι οι Αθηναίοι, αδέρφια, πολύ ροβίθι - ούτε επί Κατοχής τόσο...
τά ρεβύθια είναι καπως βαριά προτιμώ τό φακόριζο
τό zattar τί είναι Ορέστη ;
Ζαταρ ονομαζουν στο συγκεκριμενο μαγαζι το λαχματζουν με μιγμα μπαχαρικων και ξηρους καρπους. Εχει αλλες δυο εκδοχες, το κλασσικο και το χορτοφαγικο που ειναι πιο καλα, αλλα ισως παιζει ρολο και το ποσο προσφατα τα εχουν ψησει.
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 03:28
Εμενα μου αρεσει το σουβλακι με μανιταρι στο κουκουμελα.
τό λαχματζούν μέ κρεπα γινεται εεε;
στο κλασικό φαντάζομαι θά βάζουν καί κομάτια κοτόπουλου ή όχι;
Οχι καμια σχεση! Ειναι ενα λεπτο ζυμαρι που ψηνεται με σαλτσα κιμα, σαν μικρη πιτσα. Προσθετουν αφου ψηθει ντοματα, κρεμμυδι, γιαουρτι ή αλλα υλικα και το τυλιγουν ρολο.
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 03:28
Εμενα μου αρεσει το σουβλακι με μανιταρι στο κουκουμελα.
τό λαχματζούν μέ κρεπα γινεται εεε;
στο κλασικό φαντάζομαι θά βάζουν καί κομάτια κοτόπουλου ή όχι;
Οχι καμια σχεση! Ειναι ενα λεπτο ζυμαρι που ψηνεται με σαλτσα κιμα, σαν μικρη πιτσα. Προσθετουν αφου ψηθει ντοματα, κρεμμυδι, γιαουρτι ή αλλα υλικα και το τυλιγουν ρολο.
δεν τό ήξερα,κυνηγάω μαγαζιά μέ ψάρια ή άν έχω πιάσει κανενα δικό μου
τό λαχματζούν τό χορτοφαγικ'ο θά είναι καλό
τό λαχματζούν μέ κρεπα γινεται εεε;
στο κλασικό φαντάζομαι θά βάζουν καί κομάτια κοτόπουλου ή όχι;
Οχι καμια σχεση! Ειναι ενα λεπτο ζυμαρι που ψηνεται με σαλτσα κιμα, σαν μικρη πιτσα. Προσθετουν αφου ψηθει ντοματα, κρεμμυδι, γιαουρτι ή αλλα υλικα και το τυλιγουν ρολο.
δεν τό ήξερα,κυνηγάω μαγαζιά μέ ψάρια ή άν έχω πιάσει κανενα δικό μου
τό λαχματζούν τό χορτοφαγικ'ο θά είναι καλό
Οχι καμια σχεση! Ειναι ενα λεπτο ζυμαρι που ψηνεται με σαλτσα κιμα, σαν μικρη πιτσα. Προσθετουν αφου ψηθει ντοματα, κρεμμυδι, γιαουρτι ή αλλα υλικα και το τυλιγουν ρολο.
δεν τό ήξερα,κυνηγάω μαγαζιά μέ ψάρια ή άν έχω πιάσει κανενα δικό μου
τό λαχματζούν τό χορτοφαγικ'ο θά είναι καλό