https://www.protothema.gr/politics/arti ... atera-tou/
Αλήτες - Προδότες - Κομουνιστές««Θα κλείσω λέγοντας ένα πράγμα. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο δεν πρόδωσε ποτέ αυτό το λαό. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο έφτιαξε το ΕΑΜ. Αυτή ήταν που αντιστάθηκε και μαζί με την εθνική ανεξαρτησία συνδύασε την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη. Είναι το ΕΑΜ που συνομίλησε με όλη την Ευρώπη και έφτιαξε ευρωπαϊκό μέτωπο. Είναι αυτή η Αριστερά, η δική μας, που παίρνει τη συνέχεια από εκείνη την περίοδο και για αυτό εντάσσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε αυτή τη μεγάλη ιστορία που έχουμε διανύσει. Ευχαριστώ πολύ».
Κι εγώ νόμιζα οτι έκανες κουόουτ κομμάτι της ομιλίας του Κούλη.Otto Weininger έγραψε: 17 Σεπ 2019, 00:17Αλήτες - Προδότες - Κομουνιστές««Θα κλείσω λέγοντας ένα πράγμα. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο δεν πρόδωσε ποτέ αυτό το λαό. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο έφτιαξε το ΕΑΜ. Αυτή ήταν που αντιστάθηκε και μαζί με την εθνική ανεξαρτησία συνδύασε την κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη. Είναι το ΕΑΜ που συνομίλησε με όλη την Ευρώπη και έφτιαξε ευρωπαϊκό μέτωπο. Είναι αυτή η Αριστερά, η δική μας, που παίρνει τη συνέχεια από εκείνη την περίοδο και για αυτό εντάσσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών σε αυτή τη μεγάλη ιστορία που έχουμε διανύσει. Ευχαριστώ πολύ».
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Καλό.Orion22 έγραψε: 20 Σεπ 2019, 22:17 παράκαλω να αλλάξει ο τίτλος στο πχιο δόκιμο και σύμφωνο με τις παραδόσεις
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΧΤΙΚΟΙ e-ΛΥΓΜΟΙ
Όλα τα λεφτά ο Παπαμιμίκος "Έχω και ΜΚΟ, πάμε μια βόλτα?" από δίπλα.Όταν δάκρυσε ο Σαμαράς: Πάλευα για τη χώρα 24 ώρες την ημέρα. Δεν είχε σημασία ούτε το πρόβλημα στο μάτι μου (βίντεο)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.