κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:28
μα το έχει πει ότι λατρεύει το σιδέρωμα και μάλιστα δε παίζεται σε αυτό.
Αφενός δεν το'χα δει, αφετέρου λέω καμιά μαλακία να εκφράσω την ευχαρίστησή μου με τη δημοσίευση του, ξέροντας ότι δε θα με πάρει τοις μετρητοις. Αν ήταν κάνας άλλος, δε θα σχολίαζα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:28
μα το έχει πει ότι λατρεύει το σιδέρωμα και μάλιστα δε παίζεται σε αυτό.
Αφενός δεν το'χα δει, αφετέρου λέω καμιά μαλακία να εκφράσω την ευχαρίστησή μου με τη δημοσίευση του, ξέροντας ότι δε θα με πάρει τοις μετρητοις. Αν ήταν κάνας άλλος, δε θα σχολίαζα.
A για το μετρητοις μην εισαι πλεον σιγουρη.Η ψυχολογικη πιεση που δεχομαι απο παντου για να παντρευτω ειναι τοσο μεγαλη που εχω σκεφτει να κανω ψευτικο αουτινγκ για να με αφησουν στην ησυχια μου.
fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:44
A για το μετρητοις μην εισαι πλεον σιγουρη.Η ψυχολογικη πιεση που δεχομαι απο παντου για να παντρευτω ειναι τοσο μεγαλη που εχω σκεφτει να κανω ψευτικο αουτινγκ για να με αφησουν στην ησυχια μου.
Κανόνισε να την πληρώσω'γω τη νύφη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κανόνισε να την πληρώσω'γω τη νύφη.
Α δεν ξερω.Εγω σε ενα χρονο πρεπει να ανακοινωσω εγκυμοσυνη.
Αν δεν βρεθει Ισπανιδα το νου σας φορουμιτισες.
Χθες τα ανηψακια μου μου ανακοινωσαν οτι του χρονου που θα ερθουν να με επισκεφτουν θα φερουν τα παιχνιδια τους που εχουν βαλει στην ακρη για το μωρο του φαγανου γιατι αυτα ειναι πια μεγαλα.Επισης πιστευουν οτι ειμαι ο αγιος Βασιλης.
Η ψυχολογικη πιεση που δεχομαι απο παντου για να παντρευτω ειναι τοσο μεγαλη που εχω σκεφτει να κανω ψευτικο αουτινγκ για να με αφησουν στην ησυχια μου.
fagano3 έγραψε: 06 Μάιος 2018, 20:49
Ε όχι δεν μιλάς σοβαρά. Είναι σαν να ζεις για τις προσδοκίες των άλλων.
Χθες τα ανηψακια μου μου ανακοινωσαν οτι του χρονου που θα ερθουν να με επισκεφτουν θα φερουν τα παιχνιδια τους που εχουν βαλει στην ακρη για το μωρο του φαγανου γιατι αυτα ειναι πια μεγαλα.Επισης πιστευουν οτι ειμαι ο αγιος Βασιλης.
εχω σκεφτει να κανω ψευτικο αουτινγκ για να με αφησουν στην ησυχια μου.
Εκει ειναι ν αρχισει η μανα σου να σε πιεζει να παντρευτεις αντρα επειδη τωρα ειναι νομιμο. Και να σου ζηταει να υιοθετησεις και κανα αφγανακι. Ωκουορντ.