Απ'ότι φαίνεται είναι της μόδας στις ΗΠΑ το hobby(?) να πληρώνουν καλλιτέχνες για χειροποίητες κούκλες με τις οποίες κάνουν role playing και τους φέρονται σαν πραγματικά μώρα..σε όλες τις περιστάσεις. Φυσικά απευθύνεται σε μαμάδες που έχασαν τα παιδιά τους ή τουλάχιστον αυτή ήταν η αρχική σκέψη, έχει ξεφύγει αρκετά το πράγμα. Προφανώς πρόκειται για κάποιου είδους ψύχωση αλλά πολλά δείγματα προκαλούν και γέλιο μαζί με την αμηχανία και τον τρόμο
Οχι που μου λένε οι άλλοι για τους σκυλο-ιδιοκτήτες. Φαντάσου να είσαι πρώτη φορά στο σπίτι της τύπισσας για καφέ,να σου πει "κάτσε να φωνάξω τον γιο μου τον γιωργάκη να τον δεις" και να εμφανίζει μια κούκλα και μάλιστα σαν τις παραπάνω.
Οχι που μου λένε οι άλλοι για τους σκυλο-ιδιοκτήτες. Φαντάσου να είσαι πρώτη φορά στο σπίτι της τύπισσας για καφέ,να σου πει "κάτσε να φωνάξω τον γιο μου τον γιωργάκη να τον δεις" και να εμφανίζει μια κούκλα και μάλιστα σαν τις παραπάνω.
Φευγεις παραυτα. Στην αναγκη και απτο παραθυρο. Και ας ειναι και κλειστο. Και ας ειναι και στον πεμπτο.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει