Δημος Αριστοτελη:ΝΔ 43.78%-ΣΥΡΙΖΑ 24.84%
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/ ... ties/9056/
Μάλλον ζεις σε κάποιο δικό σου σύμπαν και δεν καταλαβαίνεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:52 Ενταξει
Ο Υπερκουλτουριαρης πριν τις ευρωεκλΟγες δεν ειχε συναντησει κανεναν που θα ψηφισει ΝΔ
Ο Αινειαν χτες σε εφορευτικη επιτροπη εβλεπε τεραστια αποχη καθως κανενας δεν ψηφιζε στο εκλογικο του τμημα
Σημερα περασαμε σε νεα ιστορια.Η τοπικη κοινωνια στην περιοχη της εξορυξης ψηφιζει σε δημοτικες σε περιφερειακες και σε βουλευτικες κομματα που ειναι υπερ της εξορυξης αλλα ειναι κατα της εξορυξης
Και τα παραμυθια συνεχιζονται
Τι καταλαβαινεις? Ο αντερ ψηφιζει νδ για το καλο του τόπου η το καλο του κωλου του?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:55 Μια χαρα καταλαβαινω
Αν εισαι κατα της εξορυξης στην περιοχη που ζεις γιατι θεωρεις οτι κινδυνευει η υγεια η δικη σου και των παιδιων σου ψηφιζεις η οχι με κριτηριο το ποιθος ειναι υπερ της εξορυξης;
Δεν εκανα τετοια αναφορα
1ον, να βάζεις τόνους όταν γράφεις αγράμματε και τεμπέλη, έλεος με τους αναλφάβητουςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:52 Ενταξει
Ο Υπερκουλτουριαρης πριν τις ευρωεκλΟγες δεν ειχε συναντησει κανεναν που θα ψηφισει ΝΔ
Ο Αινειαν χτες σε εφορευτικη επιτροπη εβλεπε τεραστια αποχη καθως κανενας δεν ψηφιζε στο εκλογικο του τμημα
Σημερα περασαμε σε νεα ιστορια.Η τοπικη κοινωνια στην περιοχη της εξορυξης ψηφιζει σε δημοτικες σε περιφερειακες και σε βουλευτικες κομματα που ειναι υπερ της εξορυξης αλλα ειναι κατα της εξορυξης
Και τα παραμυθια συνεχιζονται
Δεν πειράζει, έχουμε τον παλιό καλό Βαγιωνά του '10...
Εγώ ξέρω ότι τα ορεινά χωριά και η ενδοχώρα που αποτελούν και την πληθυσμιακή πλειοψηφία (ιδιαίτερα με όρους πού έχει ο καθένας τα δικαιώματά του) είναι υπέρ των ορυχείων, ενώ οι παραθεριστικοί οικισμοί όπως η Ιερισσός ή μάλλον *κυρίως* η Ιερισσός είναι προφανώς κατά.Sid Vicious έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:45 Εκεί ήμουν το ΣΚ, την γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή, ο κυριότερος λόγος καταποντισμού του συριζα στην περιοχή είναι το Μακεδονικό και όχι βέβαια τα ορυχεία. Αν γίνει κάποιο δημοψήφισμα ή δημοσκόπηση η πλειοψηφία των κατοικων είναι εναντιοι στα ορυχεία