Στους σταθμούς των μετρό πάνε λέει οι κλέφτες και συστήνονται στους σταθμάρχες και τους λένε "θα μας αφήνετε να κλέβουμε τους επιβάτες γιατί αλλοιώς θα φάτε ξύλο".
Μόλις προ ολίγου στο τρόλλεϋ Χαλάνδρι-Πατήσια στη Βασιλίσσης Σοφίας κλέψανε μιά κυρία ως εξής:
Κάνει στάση το λεωφορείο και μία γριά -προφανώς συνένοχος- βάζει τις φωνές "ααααα μην ξεκινάτε, έπεσε κάποιος, ίίίίίίί". Αλλά δεν είχε πέσει κανένας. Με τον τρόπο αυτό αποσπάσθηκε η προσοχή των επιβατών και κοντά στην μπροστινή είσοδο ο πορτοφολάς ανοίγει την τσάντα μιάς κυρίας της παίρνει το πορτοφόλι και γίνεται καπνός. Η κυρία το αντιλήφθηκε ένα-ενάμιση λεπτό μετά αλλά ήταν αργά.
Το δικό μου πόρισμα είναι ότι όποιος κρατάει πράγματα που κρέμονται, όπως τσάντες, καλά του κάνουν οι Χιλιανοί.
Η κυρία τώρα γυρνάει στις διάφορες τράπεζες να ακυρώσει τις κάρτες της. Τη ρώτησα και μου είπε ότι στην Εθνική την ακύρωσαν αμέσως αλλά στην Alpha τα άνιμαλς έχουν ένα πρόγραμμα computer - ποντιακό ανέκδοτο και έκαναν μία ώρα να τη βρουν. Ποιός ξέρει αν πρόλαβαν να της φάνε λεφτά από την Alpha, εκτός από τα εικοσάρικα που είχε μέσα το πορτοφόλι. Πάει και η ταυτότητα.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά μου φαίνεται Ελληνο-αλβανική δουλειά εμένα. Αν υπήρχε μαύρος ή ινδοπακιστανός μέσα στο τρόλλεϋ μάλλον θα τον είχα προσέξει. Δεν αποκλείεται να είναι και στο επικρατείας του Σύριζα οι δράστες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζικό κράτος πορτοφολάδων
- wooded glade
Συριζικό κράτος πορτοφολάδων
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις