!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΟΚ! Ο Τσιμπλας σε επιθετική δράση κατά της φιλειρηνικής Τουρκιας υπο το φουστανι της ΕΕ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΣΟΚ! Ο Τσιμπλας σε επιθετική δράση κατά της φιλειρηνικής Τουρκιας υπο το φουστανι της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Ο Τσιμπλας το παιζει μαγκας υπο την κάλυψη της ΕΕ. Στροφή απο την πολιτική της ελληνοτουρκικής φιλίας που τοσο πολύ βοηθησε τους δυο λαους... :e040:
Για πρώτη φορά η ΕΕ αποφασίζει μέτρα κατά της Τουρκίας. "Παράνομες οι ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ" σημειώνει το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και υπογραμμίζει ότι θα παρθούν μέτρα "χωρίς καθυστέρηση".

Έτοιμη να αντιδράσει καταλλήλως και σε απόλυτη αλληλεγγύη με την Κύπρο είναι η ΕΕ η οποία για πρώτη φορά αποφασίζει να λάβει μέτρα σε βάρος της Τουρκίας για παραβίαση του διεθνούς δικαίου και συγκεκριμένα για τις ενέργειές της στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ειδικότερα, και όπως σημειώνουν πηγές της κυβέρνησης, το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων "υπογραμμίζει τη σοβαρή αρνητική επίδραση που έχουν άμεσα αυτές οι παράνομες ενέργειες σε όλο το εύρος των σχέσεων ΕΕ – Τουρκίας” με το Συμβούλιο να καλεί την Τουρκία να δείξει "αυτοσυγκράτηση, σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και να απέχει από αυτές τις ενέργειες".

Μάλιστα "η ΕΕ θα παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να αντιδράσει καταλλήλως και σε απόλυτη αλληλεγγύη με την Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο το Συμβούλιο καλεί την Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης να καταθέσει επιλογές για κατάλληλα μέτρα χωρίς καθυστέρηση".

Σε σχέση με την Αλβανία, για πρώτη φορά το Συμβούλιο θέτει επίσημα την προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων και το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, ως κριτήρια για την ενταξιακή διαδικασία.

Τέλος για πρώτη φορά το Συμβούλιο δεν καλωσορίζει μόνο ως ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας τη σημασία της για την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά υπογραμμίζει και τη σημασία της εφαρμογής της. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΕ αποκτά ρόλο στην παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

https://www.news247.gr/politiki/eyropai ... 62556.html
Με ξένα αρχ1δια το παιζεις μεγαλέκος Αλέξη. Λιγες βδομαδες ομως ακομη.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
talaipwros

Re: ΣΟΚ! Ο Τσιμπλας σε επιθετική δράση κατά της φιλειρηνικής Τουρκιας υπο το φουστανι της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Επιτακτική ανάγκη να επιστρατευθούν οι έφεδροι στη Κύπρο
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: ΣΟΚ! Ο Τσιμπλας σε επιθετική δράση κατά της φιλειρηνικής Τουρκιας υπο το φουστανι της ΕΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Κυριάκο τελικά;
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τουλάχιστον για τα επόμενα τρια χρόνια πορτοκαλί συναγερμός στην Κύπρο και με τους έφεδρους στις επάλξεις.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:08

Με ξένα αρχ1δια το παιζεις μεγαλέκος Αλέξη. Λιγες βδομαδες ομως ακομη.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

talaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:12 Επιτακτική ανάγκη να επιστρατευθούν οι έφεδροι στη Κύπρο
:smt005: μην του λες τετοια και μας παθει τιποτα βρε
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Το παιζετε μαγκες επειδη οι επιστρατεύσεις στην Ελλαδα ειναι της πλάκας, αν ομως γινει κατι εγω θα ειμαι ενα μηνα μεσα να παιζω το πουλι μου στα ορύγματα. Και μολις και πιανει σημα το κινητο.

Αντε να ερθει ο Κούλης, να πεσει η ένταση και χαλάλι οι συντάξεις της πλέμπας. :smt023
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:38 Το παιζετε μαγκες επειδη οι επιστρατεύσεις στην Ελλαδα ειναι της πλάκας, αν ομως γινει κατι εγω θα ειμαι ενα μηνα μεσα να παιζω το πουλι μου στα ορύγματα. Και μολις και πιανει σημα το κινητο.

Αντε να ερθει ο Κούλης, να πεσει η ένταση και χαλάλι οι συντάξεις της πλέμπας. :smt023
Αφού στην Ελλάδα μένεις, πως θα σε στείλουν στα ορύγματα; :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:42
μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:38 Το παιζετε μαγκες επειδη οι επιστρατεύσεις στην Ελλαδα ειναι της πλάκας, αν ομως γινει κατι εγω θα ειμαι ενα μηνα μεσα να παιζω το πουλι μου στα ορύγματα. Και μολις και πιανει σημα το κινητο.

Μονιμη κατοικία ειναι στην Κύπρο. Φορολογουμαι στην Κυπρο (αν και προσπαθω να φοροδιαφευγω οσο μπορω περισσοτερο, για ιδεολογικους λόγους) :102:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Σκίουρος ο Τουρκοφαγος.

Κατά τα άλλα, ποια φουστάνια της ΕΕ βρε παπαρα; Τελικά, μόνο μια φραστική καταδίκη έβγαλαν.

https://www.in.gr/2019/06/18/politics/d ... to-mellon/

Εν ολίγοις, του έριξαν μια απαλή πορδή στα μουστάκια. Τόσες δεκαετίες πιπες από την ευρωλιγουρικη ελίτ, πήγαν χαμένες. :e040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 18 Ιουν 2019, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:48 Σκίουρος ο Τουρκοφαγος.
Αυτο ηταν βρισια. Ειμαι υπερ της επανένωσης της Ελλαδας και της Τουρκιας, στα πρότυπα του Κιτσίκη, Παπαδόπουλου, δλδ σε μια μεγάλη αγαπημένη Ομοσπονδία που θα αποτελέση την ατμομηχανη της ανθρωποτητας για τα επομενα 1000 χρόνια! :smt023
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

talaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:12 Επιτακτική ανάγκη να επιστρατευθούν οι έφεδροι στη Κύπρο

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:45

Μονιμη κατοικία ειναι στην Κύπρο. Φορολογουμαι στην Κυπρο (αν και προσπαθω να φοροδιαφευγω οσο μπορω περισσοτερο, για ιδεολογικους λόγους) :102:
Εντάξει θα πολεμήσουν οι φόροι σου, εσύ πάντως δεν βλέπω πως.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:56
μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 21:45
Εντάξει θα πολεμήσουν οι φόροι σου, εσύ πάντως δεν βλέπω πως.
Αν γινει επίταξη και ειμαι Κύπρο, πάω μεσα. Τωρα σου γράφω απο την ομορφη Κύπρο. Το οτι δεν θα πολεμησω ειναι δεδομένο. Θα κρυφτω στα ορυγματα και θα περιμένω τα αεροπλανα να κανουν την δουλεια και τα τανκς. Σιγα μην ψοφησω για τα αερια της exxon. Με τους πολιτικους που εχουμε, θα ψηφισουν συνθηκολογιση σε 1-2 μερες το πολύ. Το προβλημα θα ειναι ομως η παρατεταμένη επίταξη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”