το αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει τίποτα να πάρει μπρος και να γεμίζει ο σερβερ με θέματα με 1-2 ποστ που δεν πάνε πουθενά....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου φαίνεται ή τα θέματα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Nero
Μου φαίνεται ή τα θέματα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα;
Όχι μόνο από τα "ενεργά θέματα" στην αρχική που είναι εν μέρη λογικό, αλλά και απο τις ενότητες. Ανοίγουν τόσα πολλά θέματα ώστε θέματα ενεργά πριν 2 μέρες να πέφτουν 4 και 5 σελίδες πίσω?
το αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει τίποτα να πάρει μπρος και να γεμίζει ο σερβερ με θέματα με 1-2 ποστ που δεν πάνε πουθενά....
- Μαυροβασίλης
Re: Μου φαίνεται ή τα θέματα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα;
όντως διότι ανοίγουν νέα με ρυθμό μυδράλιου οι 60λεπτοι, συχνότατα για το ίδιο θέμα καθώς είναι αγράμμωτοι και άπληστοι εκτός από ηλίθιοι και ο εργοδότης είναι σε μεγάλο ζόρε για να κάνει στρημλαηνινγκ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Κομματικός
Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:55 όντως διότι ανοίγουν νέα με ρυθμό μυδράλιου οι 60λεπτοι, συχνότατα για το ίδιο θέμα καθώς είναι αγράμμωτοι και άπληστοι εκτός από ηλίθιοι και ο εργοδότης είναι σε μεγάλο ζόρε για να κάνει στρημλαηνινγκ
-
Von Mackensen
Τόσες αλήθειες σε τόσο λίγες λέξεις Βασίλη.....Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:55 όντως διότι ανοίγουν νέα με ρυθμό μυδράλιου οι 60λεπτοι, συχνότατα για το ίδιο θέμα καθώς είναι αγράμμωτοι και άπληστοι εκτός από ηλίθιοι και ο εργοδότης είναι σε μεγάλο ζόρε για να κάνει στρημλαηνινγκ
- Μαυροβασίλης
Κομμυ, ίσως είμαι άδικος αλλά δε σου το 'χα για αυτοσαρκασμό
μήπως να το σκεφτόσουν κι εσύ για ω;
μήπως να το σκεφτόσουν κι εσύ για ω;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
Nero
έχουν και μέρο όρο 30 δημοσιεύσεις τη μέρα γμτ...Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:55 όντως διότι ανοίγουν νέα με ρυθμό μυδράλιου οι 60λεπτοι, συχνότατα για το ίδιο θέμα καθώς είναι αγράμμωτοι και άπληστοι εκτός από ηλίθιοι και ο εργοδότης είναι σε μεγάλο ζόρε για να κάνει στρημλαηνινγκ
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 09:55 όντως διότι ανοίγουν νέα με ρυθμό μυδράλιου οι 60λεπτοι, συχνότατα για το ίδιο θέμα καθώς είναι αγράμμωτοι και άπληστοι εκτός από ηλίθιοι και ο εργοδότης είναι σε μεγάλο ζόρε για να κάνει στρημλαηνινγκ
Μάλλον επειδή έρχονται δανεικοί από το τουίτερ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 1 Απαντήσεις