πολύ βαριά η τελευταία πρόταση. Οι χρυσαυγίτες εξαγριώθηκαν και μπούκαραν οργανωμένα στο προφίλ του.
δώσε πόνο Δούμα!!!
βρισιά την έκαναν αυτοί που έβγαζαν τα χιτλερικά κείμενα και εξώφυλλα. όπως επίσης και με τη δημόσια συμπεριφορά τους μετά το 2012.metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:34 ο εθνικισμός ήταν βρισιά μέχρι τον μιχαλολιάκο μιστερ δουμα.![]()
η λέξη εθνικισμός ήταν βρισιά μέχρι την άνοδο της χρυσής αυγής που τη χρησιμοποιούσε.southern έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:36βρισιά την έκαναν αυτοί που έβγαζαν τα χιτλερικά κείμενα και εξώφυλλα. όπως επίσης και με τη δημόσια συμπεριφορά τους μετά το 2012.metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:34 ο εθνικισμός ήταν βρισιά μέχρι τον μιχαλολιάκο μιστερ δουμα.![]()
υπάρχει κόσμος που επιθυμεί νορμάλ εκπροσώπους και όχι νούμερα.
εσύ είσαι κομμουνιστής. έχεις υπόψη σου το τι μαλακίες έχουν γράψει οι χρυσαυγίτες και το τι εξώφυλλα έχουν βγάλει στα έντυπα τους;;Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:38 Ο Εθνικισμός από πάντα είχε αρνητική χροιά. Οι μόνοι που του προσέδιδαν θετικό νόημα ήταν οι μιχαλολιάκοι και οι πλεύρηδες.
Να σου πω την αλήθεια, έχω παρακολουθήσει εκτενέστερα τον Κώστα τον Πλεύρη και όχι τόσο τα πεπραγμένα των αυγών, διότι το κωμικό στοιχείο στον Πλεύρη είναι μεγαλύτερο.southern έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:41εσύ είσαι κομμουνιστής. έχεις υπόψη σου το τι μαλακίες έχουν γράψει οι χρυσαυγίτες και το τι εξώφυλλα έχουν βγάλει στα έντυπα τους;;Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:38 Ο Εθνικισμός από πάντα είχε αρνητική χροιά. Οι μόνοι που του προσέδιδαν θετικό νόημα ήταν οι μιχαλολιάκοι και οι πλεύρηδες.![]()
Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο στίγμα όσο θα έπρεπε να αποτελούσε σε μια πιο υγιή κοινωνία. Οι περισσότεροι όντως βλέπουν σκεπτικά όποιον δηλώνει χρυσαυγίτης αλλά μέχρι εκεί.southern έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:44 μην λέμε μαλακίες, η λέξη χρυσαυγίτης αποτελεί κοινωνικό στίγμα για αυτό πολλοί δεν λένε δημόσια ότι τη ψηφίζουν. και πολύ περισσότεροι λένε δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά τη ψηφίζω για διαμαρτυρία.
o Πλεύρης είναι και αυτός ακραίος όμως αντίθετα με το Μιχαλολιάκο έχει δουλέψει στη ζωή του και έχει πολλές γνώσεις. εγώ έχω δει και έχω φρικάρει. θεωρώ τη ΧΑ δυσφήμιση του πατριωτισμού. επίσης αναρωτιέμαι που να ήταν προσκείμενοι οι πιτσιρικάδες που εξαιτίας τους μας πέταγαν δακρυγόνα τα ΜΑΤ στα συλλαλητήρια.... δεν τους πάω με τίποτα. με ενοχλεί η ύπαρξη τους και θέλω να αντικατασταθούν. Το να λέει ο Μιχαλολιάκος ότι αυτός εκπροσωπεί τη δεξιά είναι ηλίθια πρόκληση ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2019, 13:04Να σου πω την αλήθεια, έχω παρακολουθήσει εκτενέστερα των Κώστα τον Πλεύρη και όχι τόσο τα πεπραγμένα των αυγών, διότι το κωμικό στοιχείο στον Πλεύρη είναι μεγαλύτερο.southern έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:41εσύ είσαι κομμουνιστής. έχεις υπόψη σου το τι μαλακίες έχουν γράψει οι χρυσαυγίτες και το τι εξώφυλλα έχουν βγάλει στα έντυπα τους;;Namrail έγραψε: 11 Μάιος 2019, 12:38 Ο Εθνικισμός από πάντα είχε αρνητική χροιά. Οι μόνοι που του προσέδιδαν θετικό νόημα ήταν οι μιχαλολιάκοι και οι πλεύρηδες.![]()
Όμως ξέρω ότι έβγαζαν κείμενα με τεμενάδες στο χίτλερ και το 3ο ράιχ, όπως και (ιδεαλιστικές) αναλύσεις του κώλου που θα έκαναν και 8χρονο να γελάσει. Όλο το φάσμα των εκδοτικών δραστηριοτήτων τους δεν το ξέρω.
Τα αυγά δεν είναι δυσφήμιση του πατριωτισμού, είναι δυσφήμιση του ανθρώπινου είδους. Η βάση τους αποτελείται από αμόρφωτα πιτσιρίκια, είτε λούμπεν αποβράσματα, είτε ψευτόμαγκες του γυμναστηρίου και των αναβολικών, είτε ανθρώπους της νύχτας, είτε όλα αυτά μαζί.