!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:42 Αυτό που εννοώ είναι ότι τα μέτρα που πάρθηκαν για την απαγόρευση μετά τις 12 κλπ αφ' ενός αφορούν σε μέρη που συχνάζουν κυρίως νέοι αφ' ετέρου πλήττουν και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.

Η υπευθυνότητα δηλαδή δεν έχει να κάνει μόνον με την αδιαφορία για την υγεία των μεγαλύτερων (αυτό είναι γενικό χαρακτηριστικό των περισσότερων στις νέες ηλικίες) αλλά με την ανευθυνότητα που αφορά στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια συγκεκριμένη εγωϊστική συμπεριφορά στο ευρύτερο περιβάλλον. Γιατί ο μάγκας που θα πάει να διασκεδάσει για ένα τριήμερο ή μια εβδομάδα, μετά θα γυρίσει στο χώρο του (όπου πιθανόν να φέρεται πιο υπεύθυνα επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς) αφήνοντας πίσω του καμμένη γη. Αλλά αυτό δεν δείχνει να τον απασχολεί στο ελάχιστο. Έκανε αυτός το κέφι του; Κανένα πρόβλημα.
Βρε γαλή, δεν γράφεις κάτι περίεργο, ωραία τα λες. Άρα συμφωνείς, οτι εκείνος που σχεδίασε δράση και έπεσε από τα σύννεφα που έγιναν όσα έγιναν, εε οκ, αυτα.
Όχι, δεν συμφωνώ.

Με έχει κουράσει αφάνταστα η σχεδόν σχιζοφρενική άποψη ότι ο περήφανος και σοφός λαός χρειάζεται το σωστό μέγεθος βούρδουλα για να καταλάβει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ξερει κανεις γιατι ειδικα στην παρο τοσο αυστηρα μετρα?

μεχρι χτες δεν ειχα δει κατι για πολλα κρουσματα εκει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:42 Όχι, δεν συμφωνώ.

Με έχει κουράσει αφάνταστα η σχεδόν σχιζοφρενική άποψη ότι ο περήφανος και σοφός λαός χρειάζεται το σωστό μέγεθος βούρδουλα για να καταλάβει.
υπάρχει ένας λόγος μόνο να μην βλέπεις οτι η ευθύνη της διοίκησης ειναι στην διοίκηση, να θεωρείς οτι θα έπρεπε να ξέρουμε οτι η διοίκηση ειναι για το θεαθήναι. Τοτε ναι, έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:56 ξερει κανεις γιατι ειδικα στην παρο τοσο αυστηρα μετρα?

Ε, προφανώς για τις περιοχές που επιλέχθηκαν προσωρινώς, θα υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση και θέλουν να προλάβουν καταστάσεις, για να μην τρομάξουν τον κόσμο.

Από μια ματιά που είχα ρίξει στα δημοσιεύματα αυτές τις μέρες, τα νησιά που έχουν την καλύτερη πληρότητα είναι τα νησιά χαμηλών τόνων.

Γιατί ας μην ξεχνάμε, παίζει το γνωστό σκηνικό.

Αν βγάλουν "νότα" για κάποια νησιά, κάποιοι θα αρχίζουν να φωνάζουν ότι τρομοκρατούν. Αν δεν βγάλουν, κάποιοι (ή και οι ίδιοι) θα αρχίζουν να φωνάζουν ότι δεν ενημέρωσαν τους τουρίστες και τους έριξαν στο στόμα του λύκου.

Με τους ημίτρελλους, δεν βγάζεις άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:04
alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:56 ξερει κανεις γιατι ειδικα στην παρο τοσο αυστηρα μετρα?

Ε, προφανώς για τις περιοχές που επιλέχθηκαν προσωρινώς, θα υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση και θέλουν να προλάβουν καταστάσεις, για να μην τρομάξουν τον κόσμο.

Από μια ματιά που είχα ρίξει στα δημοσιεύματα αυτές τις μέρες, τα νησιά που έχουν την καλύτερη πληρότητα είναι τα νησιά χαμηλών τόνων.

Αν βγάλουν "νότα" για κάποια νησιά, κάποιοι θα αρχίζουν να φωνάζουν ότι τρομοκρατούν. Αν δεν βγάλουν, κάποιοι (ή και οι ίδιοι) θα αρχίζουν να φωνάζουν ότι δεν ενημέρωσαν τους τουρίστες και τους έριξαν στο στόμα του λύκου.

καταλαβα μεχρι τοτε το κρυβαμε κατω απο το χαλακι μπας και σωθει τιποτα :D

και δεν ειναι μονο στην παρο
μου ειπε φιλος οτι τα κρουσματα της κερκυρας τα χρεωνουν στα γιαννενα επειδη και καλα δεν μπορει να γινει η διαγνωση στην κερκυρα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 15:42 Όχι, δεν συμφωνώ.

υπάρχει ένας λόγος μόνο να μην βλέπεις οτι η ευθύνη της διοίκησης ειναι στην διοίκηση, να θεωρείς οτι θα έπρεπε να ξέρουμε οτι η διοίκηση ειναι για το θεαθήναι. Τοτε ναι, έχεις δίκιο.
Ναι, σαφώς και η διοίκηση είναι για το θεαθήναι.

Επίσης σαφώς αν ήταν ο σύριζας κυβέρνηση δεν θα έλεγες τα ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:07 Ναι, σαφώς και η διοίκηση είναι για το θεαθήναι.

χειρότερα θα έλεγα γαλή μάλλον, θα είχαμε μπλέξει πιο άσχημα. Προσπάθησε να καταλάβεις οτι αν ο σκοπός σου είναι να μετριάσεις το πρόβλημα, είσαι πρόβλημα όσο προκαλείς κόντρες κομματικές.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

alekhine έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:04

καταλαβα μεχρι τοτε το κρυβαμε κατω απο το χαλακι μπας και σωθει τιποτα :D

και δεν ειναι μονο στην παρο
μου ειπε φιλος οτι τα κρουσματα της κερκυρας τα χρεωνουν στα γιαννενα επειδη και καλα δεν μπορει να γινει η διαγνωση στην κερκυρα
Δεν ξέρω τι κρύβουμε και τι όχι κάτω από το χαλί, γιατί δεν έχω ιδέα τι παίζει με τον κάθε δήμο ή περιοχή.

Μια υπόθεση έκανα.

Σε κάθε περίπτωση, ισχύει αυτό που έγραψα για το τι θα γινόταν είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση.
Εσύ παίζεις στη δεύτερη κατηγορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:29
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη. :smt005:
Κυρία μου, γελοιοποείστε όταν το αντεπιχείρημά σας στον ψόγο του "έχω γνωστό εγώ και ξέρω ότι είναι 20 τα κρούσματα" είναι τα περί "κομματόσκυλου".
Βέβαια, δεν χρειάζεστε και μεγάλη προσπάθεια.
Καλά σύνελθε πρώτα απο αυτό και άσε το ποιός γελοιοποείται,δεν σε παίρνει. :003:
Γ. Χατζημάρκος: Κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων στα νησιά
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... iaOOXUeVU8
Ακριβώς αυτό συζητάγαμε,ανέφερα σε συζήτηση εσωτερικές πληροφορίες,μάλιστα στην Πάρο κυκλοφορεί η φήμη ότι πάνω απο 80 είναι τα επιβεβαιωμένα,γω δεν έγραψα τις φήμες έγραψα όμως αυτό που κυκλοφορεί και βλέπουν οι ίδιοι οι γιατροί στην Πάρο,δεν το έβαλα ούτε σαν σίγουρο ούτε τίποτα, δεν ήξερα όμως ότι απαγορεύεται να πούμε τι μάθαμε, ιδιαίτερα αν δεν το εγκρίνεις εσυ.. :003:
Όπως ένας φίλος παραπάνω έγραψε πως μόλις του είπαν ότι στη χώρα που μένει, 45χρονος είχε αναρρώσει απο κορονοιό,και πέθανε μετά την ανάρρωση απο εγκεφαλικό,δεν ειχε κανένα λινκ βεναια μετέφερε ο άνθρωπος τι του είπαν,δεν σε είδα εκεί να του πείς ότι είναι ανεύθυνος όπως είπες εμένα. :c020:

Γω λοιπον είμαι απόλυτα υπεύθυνη γιατί φοράω μάσκα συνεχόμενα απο την ώρα που βγήκαμε απο το κλείδωμα,εσύ το κάνεις; :003:

Κάθετα όχι,μην πεις ψεμματάκια....επίσης εγώ το μόνο που λέω είναι να ακούμε τους ειδικούς, χίλια συγνώμην όμως που γράφουμε και πράγματα που δεν γουστάρεις επειδή δεν χαιδεύει το κόμμα σου. :D
Αυτό δυστυχώς παθαίνουν τα λεγόμενα κομματικά σκυλάκια.Προσπαθουν να φιμώσουν όσους δεν λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί.

Μάθε να σου αρέσει η αλήθεια και όχι η κομματική αλήθεια. :D
Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma »

Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:12
ethereal έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:29
Myrsini έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:16 Τα κανάλια λένε ότι μεσα στα μέτρα που θα ανακοινωθούν το απόγευμα θα είναι μάλλον και αυτά που θα εφαρμοστούν σε Πάρο και Αντίπαρο όπως Πόρο .
Είναι που σε ένα κομματόσκυλο,όταν έγραψα ότο έχω εσωτερική πληροφόριση για Πάρο ότι έχει πάνω απο 20 κρούσματα( συνολικά) προφανώς του φάνηκαν υπερβολικά και είπε ότι είμαι ανεύθυνη. :smt005:
Κυρία μου, γελοιοποείστε όταν το αντεπιχείρημά σας στον ψόγο του "έχω γνωστό εγώ και ξέρω ότι είναι 20 τα κρούσματα" είναι τα περί "κομματόσκυλου".
Βέβαια, δεν χρειάζεστε και μεγάλη προσπάθεια.
Καλά σύνελθε πρώτα απο αυτό και άσε το ποιός γελοιοποείται,δεν σε παίρνει. :003:
Γ. Χατζημάρκος: Κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων στα νησιά
https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathm ... iaOOXUeVU8
Ακριβώς αυτό συζητάγαμε,ανέφερα σε συζήτηση εσωτερικές πληροφορίες,μάλιστα στην Πάρο κυκλοφορεί η φήμη ότι πάνω απο 80 είναι τα επιβεβαιωμένα,γω δεν έγραψα τις φήμες έγραψα όμως αυτό που κυκλοφορεί και βλέπουν οι ίδιοι οι γιατροί στην Πάρο,δεν το έβαλα ούτε σαν σίγουρο ούτε τίποτα, δεν ήξερα όμως ότι απαγορεύεται να πούμε τι μάθαμε, ιδιαίτερα αν δεν το εγκρίνεις εσυ.. :003:
Όπως ένας φίλος παραπάνω έγραψε πως μόλις του είπαν ότι στη χώρα που μένει, 45χρονος είχε αναρρώσει απο κορονοιό,και πέθανε μετά την ανάρρωση απο εγκεφαλικό,δεν ειχε κανένα λινκ βεναια μετέφερε ο άνθρωπος τι του είπαν,δεν σε είδα εκεί να του πείς ότι είναι ανεύθυνος όπως είπες εμένα. :c020:

Γω λοιπον είμαι απόλυτα υπεύθυνη γιατί φοράω μάσκα συνεχόμενα απο την ώρα που βγήκαμε απο το κλείδωμα,εσύ το κάνεις; :003:

Κάθετα όχι,μην πεις ψεμματάκια....επίσης εγώ το μόνο που λέω είναι να ακούμε τους ειδικούς, χίλια συγνώμην όμως που γράφουμε και πράγματα που δεν γουστάρεις επειδή δεν χαιδεύει το κόμμα σου. :D
Αυτό δυστυχώς παθαίνουν τα λεγόμενα κομματικά σκυλάκια.Προσπαθουν να φιμώσουν όσους δεν λένε μόνο ότι θέλουν αυτοί.

Μάθε να σου αρέσει η αλήθεια και όχι η κομματική αλήθεια. :D
Καλώς το γιαβρί.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

enaon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:07 Ναι, σαφώς και η διοίκηση είναι για το θεαθήναι.

χειρότερα θα έλεγα γαλή μάλλον, θα είχαμε μπλέξει πιο άσχημα. Προσπάθησε να καταλάβεις οτι αν ο σκοπός σου είναι να μετριάσεις το πρόβλημα, είσαι πρόβλημα όσο προκαλείς κόντρες κομματικές.
Ρε συ enaon, μακάρι να ήταν στο χέρι μου να μετριάσω το πρόβλημα. :lol:

Την ελληνική πραγματικότητα, που αποσαφηνίστηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της πανδημίας περιγράφω.
Εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό, που θα μπορούσε να κοντρολαριστεί από την οποιαδήποτε κυβέρνηση;

Βλέπεις να υπάρχει έστω ένα στοιχειώδες αυτονόητο, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως βάση;

Ειλικρινής απορία. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

enaon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:10 Ναι, σαφώς και η διοίκηση είναι για το θεαθήναι.
Για να μην μείνει η εντύπωση πάντως, δεν μοιάζουν για το θεαθήναι. Μοιάζει οτι τελευταία έχουν χάσει την μπάλα, αλλά θα δούμε μπορεί να μοιάζει απλά, αν πράγματι οι θάνατοι πιάσουν εκείνους της Σουηδίας σε ένα χρόνο, θα πούμε κατόπιν εορτής οτι τελικά παίξαμε και χάσαμε, άλλα μέχρι τώρα πάμε ωραία και ας φοβόμαστε.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

σε ό,τι αφορά τα κρούσματα τόνισε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίησή τους.
«Κανένας δεν κρύβει κρούσματα», είπε, προσθέτοντας ότι είναι κεντρική απόφαση να μη δίνονται περισσότερες πληροφορίες.
Ορίστε;
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:19 Ρε συ enaon, μακάρι να ήταν στο χέρι μου να μετριάσω το πρόβλημα. :lol:
μα είναι στο χέρι σου, μιλάς για ατομική ευθύνη. Έχεις την ευθύνη να μην βαζεις λάδι στην φωτιά αν δεν μπορείς να την σβήσεις, εκτός αν το βλέπει σαν ένα θέμα εκτόνωσης και αυτό.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

BlastFromThePast έγραψε: 14 Αύγ 2020, 16:21
σε ό,τι αφορά τα κρούσματα τόνισε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή η μη δημοσιοποίησή τους.
«Κανένας δεν κρύβει κρούσματα», είπε, προσθέτοντας ότι είναι κεντρική απόφαση να μη δίνονται περισσότερες πληροφορίες.
Ορίστε;
Κεντρικός σχεδιασμός.
Δεν φαντάζομαι να έχεις αντίρρηση;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”