Αlexmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:18ποιά μωρεthe comet the course the tail έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:17όχι.
μια άλλη.
ήταν λίγο οξύθυμη, αλλά καταβάθος ήταν καλή.![]()
![]()
θυμασαι ποιά τελείωνε σε lab το ονομα της;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:19Αlexmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:18ποιά μωρεthe comet the course the tail έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:17
όχι.
μια άλλη.
ήταν λίγο οξύθυμη, αλλά καταβάθος ήταν καλή.![]()
![]()
φχαριστω ειχα σκασει
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Υπάρχει περίπτωση να δεχτείς ή να παραδεχτείτε ποτέ κάτι από ότι θα πω; οχι. Εσύ σκέφτεσαι σωστά, εγώ λάθος κι όλοι ικανοποιημενοι.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:18
δημοσια οχι - στειλτα σε πμ να στο ξηγησω το νοημα μηπως καταλαβεις ποσο λαθος σκεπτεσαι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
φοβερη περιπτωση - ειχε παρουσιασει ημι Τ μποουνmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:20Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:19Αlexmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:18
ποιά μωρε![]()
φχαριστω ειχα σκασει![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:28ειναι γνωστο πως εχω γραψει δεκαδες φορες πως εφτιαξα παστιτσιο - ειναι και εντελως ηλιθιαmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:24ναι κοριτσαρα μου παει η νικι στις 6 ξημερωματα με την γουρουνα να φτιαξει το φλοτερ.Οτι πειςNaida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 22:21
Ναι αγορίνα μου, κάθεται ο Αγις και φτιάχνει παστίτσιο. Ότι πεις.
![]()
αν εφτιαχνα ποτε ομως δεν ειμαι τοσο ασχετος - να το εβαζα σε ταψακι αλουμινιου μιας χρησης
Ακόμα.με την niki ασχολουμαστε; Το κορίτσι έχει πει
μαργαριταρια από τα λίγα για 2μετρους κρητικούς που έχει υπό την δούλεψή της και τους μαγειρεύει. ( γελάει ο κόσμος).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 07 Μάιος 2020, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
mpiftekopoiimeno burger
όχι όλοι, τον οδηγό του φορτηγού δεν τον σκέφτεσαι
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Βρηκα κι εγώ έναν άνθρωπο να μιλάει στην ψυχή μου, να με ηρεμεί και θέλουν να μου τον πάρουν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποτε μαλλώναμε για το Βίτσι, τώρα για τα γιουβαρλάκια. Ε, ρε, παν τα νειάτα.
Ordem e Progresso.
πες τα στο π μ - να παρεις απαντηση αντι να υποθετεις και να κρυβεσαι με ψευτοδικαιολογιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μη.Ας κάτσομε.Αγις έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:27πες τα στο π μ - να παρεις απαντηση αντι να υποθετεις και να κρυβεσαι με ψευτοδικαιολογιες
Ordem e Progresso.
Ποιος ειναι αυτός ο άνθρωπος;Naida έγραψε: 07 Μάιος 2020, 23:26
Βρηκα κι εγώ έναν άνθρωπο να μιλάει στην ψυχή μου, να με ηρεμεί και θέλουν να μου τον πάρουν![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Την νίκη λες; Να πας να την βρεις. Και να της πεις και για την πατριαρχία. Οι μεταξύ σας διάλογοι είχαν πολύ πλάκα. Ειδικά με αυτό που πρέσβευε η περσόνα της ( γτ εγώ νομίζω ότι μας τρολλαρει)
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-