Έτσι έλεγε και ο Μάσκ αλλά για ένα μικρό λαθος υπολογισμό πήρε φωτιά ο πύραυλος κατά την προσγείωση.
Εσυ δεν έχεις δοκιμάσει τίποτα ακόμα.
Έτσι έλεγε και ο Μάσκ αλλά για ένα μικρό λαθος υπολογισμό πήρε φωτιά ο πύραυλος κατά την προσγείωση.
Αφού δεν έχω δοκιμάσει τίποτα τότε κάνε το εξής.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 20:11Έτσι έλεγε και ο Μάσκ αλλά για ένα μικρό λαθος υπολογισμό πήρε φωτιά ο πύραυλος κατά την προσγείωση.
Ο μάσκ έφτιαξε τον πύραυλο που προσγειώνεται και όλοι πείστηκαν. Δεν έβαλε μια μινιατούρα της ΝΑΣΑ και μια δικιά του δίπλα δίπλα του λέγοντας πως η δικιά του είναι καλύτερη και ότι κααααποτε θαααα φτιάξει το δικο του καλύτερο.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 20:25Αφού δεν έχω δοκιμάσει τίποτα τότε κάνε το εξής.
Φέρε μου ένα δικό σας δοκίμιο να το βάλω στην σεισμική μου βάση να το στείλω στο διάστημα.
Το δικό μου ούτε άφησε την γη.
Το δικό σας.
Το ότι τα δύο πειράματα έγιναν με το ίδιο δοκίμιο αυτό ανεβάζει στα ύψη την αξιοπιστία των πειραμάτων.
Δύο ομότυπα μοντέλα με μια επιτάχυνση που αντιστοιχεί σε 18g είναι ότι καλύτερο και ποιο αξιόπιστο σε πείραμα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 21:12Ο μάσκ έφτιαξε τον πύραυλο που προσγειώνεται και όλοι πείστηκαν. Δεν έβαλε μια μινιατούρα της ΝΑΣΑ και μια δικιά του δίπλα δίπλα του λέγοντας πως η δικιά του είναι καλύτερη και ότι κααααποτε θαααα φτιάξει το δικο του καλύτερο.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 20:25Αφού δεν έχω δοκιμάσει τίποτα τότε κάνε το εξής.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 20:11
Φέρε μου ένα δικό σας δοκίμιο να το βάλω στην σεισμική μου βάση να το στείλω στο διάστημα.
Το δικό σας.
Το ότι τα δύο πειράματα έγιναν με το ίδιο δοκίμιο αυτό ανεβάζει στα ύψη την αξιοπιστία των πειραμάτων.
Έκανε πειράματα που απέτυχαν μέχρι που στο τέλος τα κατάφερε.
Τα 18g είναι απλά ισχυρισμός σου.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 22:30Δύο ομότυπα μοντέλα με μια επιτάχυνση που αντιστοιχεί σε 18g είναι ότι καλύτερο και ποιο αξιόπιστο σε πείραμα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 21:12Ο μάσκ έφτιαξε τον πύραυλο που προσγειώνεται και όλοι πείστηκαν. Δεν έβαλε μια μινιατούρα της ΝΑΣΑ και μια δικιά του δίπλα δίπλα του λέγοντας πως η δικιά του είναι καλύτερη και ότι κααααποτε θαααα φτιάξει το δικο του καλύτερο.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 20:25 Αφού δεν έχω δοκιμάσει τίποτα τότε κάνε το εξής.
Το δικό σας.
Ένα μοντέλο μικρο κλίμακας με μια φυσική κατασκευή άντε να έχει μια διαφορά της αλήθειας το πολύ μέχρι και + - 5%
Μία επιτάχυνση 18 g δεν είναι σεισμικό πείραμα αλλά πείραμα για διαστημόπλοιο.
Δύσκολα κάνω λάθος μετά 16 χρόνια.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:01Τα 18g είναι απλά ισχυρισμός σου.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 22:30Δύο ομότυπα μοντέλα με μια επιτάχυνση που αντιστοιχεί σε 18g είναι ότι καλύτερο και ποιο αξιόπιστο σε πείραμα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 21:12
Ο μάσκ έφτιαξε τον πύραυλο που προσγειώνεται και όλοι πείστηκαν. Δεν έβαλε μια μινιατούρα της ΝΑΣΑ και μια δικιά του δίπλα δίπλα του λέγοντας πως η δικιά του είναι καλύτερη και ότι κααααποτε θαααα φτιάξει το δικο του καλύτερο.
Ένα μοντέλο μικρο κλίμακας με μια φυσική κατασκευή άντε να έχει μια διαφορά της αλήθειας το πολύ μέχρι και + - 5%
Πιο κοντα στην πραγματικότητα είναι τα 0.18g αφού έκανες το λαθος να πολλαπλασιάσεις αντί να διαιρέσεις.
Και εγώ υπολόγισα οτι αν δέσω μια ομπρέλα στο γάιδαρο και τον αφήσω στο κενό τότε πετάει. Αλλά δεν με αφήνουν να τον ρίξω από την ταράτσα οι διεφθαρμένοι γείτονες.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:19Δύσκολα κάνω λάθος μετά 16 χρόνια.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:01Τα 18g είναι απλά ισχυρισμός σου.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 22:30 Δύο ομότυπα μοντέλα με μια επιτάχυνση που αντιστοιχεί σε 18g είναι ότι καλύτερο και ποιο αξιόπιστο σε πείραμα.
Πιο κοντα στην πραγματικότητα είναι τα 0.18g αφού έκανες το λαθος να πολλαπλασιάσεις αντί να διαιρέσεις.
Όταν σχεδιάζεις με μικροκλίμακα πειράματα υπάρχουν κανόνες.
Όλα σχεδιάζονται υπό μικρότερη κλίμακα όπως τα υλικά οι αντοχές η ελαστικότητα το ιξώδες, οι μετατοπίσεις του πειράματος
Εγώ όλα τα έκανα υπό κλίμακα ( δηλαδή τα έκανα 7 φορές μικρότερα ) εκτός ένα πράγμα. Την μετατόπιση η συχνότητα παραμένει η ίδια
Οπότε σχεδίασα μοντέλο υπό κλίμακα και το κούνησα με μετρημένο φυσικής επιτάχυνσης σεισμό 2,41g
Προς τα πάνω πολλαπλασιάζεις το 2,41g επί 7 φορές που ήταν η κλίμακα 1 προς 7
Τρις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές σημαίνει ότι αναγνώρισαν ως σωστά αυτά που δημοσίευσα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:39Και εγώ υπολόγισα οτι αν δέσω μια ομπρέλα στο γάιδαρο και τον αφήσω στο κενό τότε πετάει. Αλλά δεν με αφήνουν να τον ρίξω από την ταράτσα οι διεφθαρμένοι γείτονες.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:19Δύσκολα κάνω λάθος μετά 16 χρόνια.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:01
Τα 18g είναι απλά ισχυρισμός σου.
Όλα σχεδιάζονται υπό μικρότερη κλίμακα όπως τα υλικά οι αντοχές η ελαστικότητα το ιξώδες, οι μετατοπίσεις του πειράματος
Εγώ όλα τα έκανα υπό κλίμακα ( δηλαδή τα έκανα 7 φορές μικρότερα ) εκτός ένα πράγμα. Την μετατόπιση η συχνότητα παραμένει η ίδια
Οπότε σχεδίασα μοντέλο υπό κλίμακα και το κούνησα με μετρημένο φυσικής επιτάχυνσης σεισμό 2,41g
Ποιος κάθισε να ελέγξει τους ‘τύπους’ σου;seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:45Τρις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές σημαίνει ότι αναγνώρισαν ως σωστά αυτά που δημοσίευσα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:39Και εγώ υπολόγισα οτι αν δέσω μια ομπρέλα στο γάιδαρο και τον αφήσω στο κενό τότε πετάει. Αλλά δεν με αφήνουν να τον ρίξω από την ταράτσα οι διεφθαρμένοι γείτονες.seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:19 Δύσκολα κάνω λάθος μετά 16 χρόνια.
Τώρα αν θα ρίξεις εσύ τον γάιδαρο από την ταράτσα με ομπρέλα και αυτό υπολογίζεται.
Το εργαστήριο αντισεισμικών ερευνών στο Μετσόβιο δεν ξέρει από τύπους μαθηματικών?nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:54Ποιος κάθισε να ελέγξει τους ‘τύπους’ σου;seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:45Τρις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές σημαίνει ότι αναγνώρισαν ως σωστά αυτά που δημοσίευσα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:39
Και εγώ υπολόγισα οτι αν δέσω μια ομπρέλα στο γάιδαρο και τον αφήσω στο κενό τότε πετάει. Αλλά δεν με αφήνουν να τον ρίξω από την ταράτσα οι διεφθαρμένοι γείτονες.
Τώρα αν θα ρίξεις εσύ τον γάιδαρο από την ταράτσα με ομπρέλα και αυτό υπολογίζεται.
Διάβασαν κατι σαν ‘η πακτωση βοηθάει’, ‘ότι βίδωνεται αντεχει’ … και είπαν ότι κάτι καλό εχεις στο νου σου.

Οι ιδιοφυείς ασχολούνται με ιδέες οι έξυπνοι με γεγονότα και οι μαλάκες σαν εσένα με τους άλλους.
Άκου αγόρι μου είναι γνωστοί οι τύποι τις επιτάχυνσης παγκοσμίως.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:54Ποιος κάθισε να ελέγξει τους ‘τύπους’ σου;seismic1 έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:45Τρις δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές σημαίνει ότι αναγνώρισαν ως σωστά αυτά που δημοσίευσα.nick έγραψε: 28 Αύγ 2024, 23:39
Και εγώ υπολόγισα οτι αν δέσω μια ομπρέλα στο γάιδαρο και τον αφήσω στο κενό τότε πετάει. Αλλά δεν με αφήνουν να τον ρίξω από την ταράτσα οι διεφθαρμένοι γείτονες.
Διάβασαν κατι σαν ‘η πακτωση βοηθάει’, ‘ότι βίδωνεται αντεχει’ … και είπαν ότι κάτι καλό εχεις στο νου σου.