Έγραψε πως τους φίλους τους βλέπει όπως τους συγγενείς.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:45Ναι μόνο που αυτό είναι κοινωνικός περίγυρος και όχι φιλία.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:43Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:26
Βρε αυτοί καλά έκαναν και στα έλεγαν, αυτές είναι το θέμα γιατί τις κράταγες ως παρέα μετά. Κουφό.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δεν κρινουμε - δικαιωμα σουNaida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:44 Εγώ κωλο στους άντρες δεν κοιτάω. Παίζει να είναι το πιο αδιάφορο πάνω τους. Στις γυναίκες κοιτάζω όμως.
πεφτω για υπνο να στρωσω επιδερμιδα - κρατα το νημα ζεστο να διαβασω οταν ξυπνησω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί και να μην ξυπνήσεις όμως.
Θα σου πρότεινα να μην. Θα χάσεις σημαντικό έργο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
wannabe μοιχαλίδες, δεν λεω οτι εναι προβληματικό να κοιτάμε, πόσο εσείς δηλαδή, γιαυτό υπαρχουν και τα δικπικς, γνωστα ειναι αυτά. Λεω απλά οτι μου ακουγεται κουλό να λεει αντρας οτι τον παρενοχλει σεξουαλικά ενας κώλος που εφτασε μέχρι το κινητό του. Ας τον παιξει να το ξεπεράσει.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:39Καυλαντίζεις, ντροπή σου παντρεμένη γυναίκα.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
Θα τα πω όλα στον Όττο όταν ξαναμπεί. Μοιχαλίδα των ματιώνε.
Κι εγώ. Είμαι προβληματική, τέλος.
Οι δικοί "σου" δεν πέφτουν τόσο εύκολα. Οι περίπου, πέφτουν.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:48Ε άρα δεν αναφέρεσαι σε φίλες. Αναφέρεσαι σε απλά γνωστές του περίγυρου σου. Που και πάλι είναι κάπως να κάνεις παρέα με άτομο που ξέρεις ότι μόλις στρίψεις τα μάτια σου θα κοιτάξει να την πέσει στον δικό σου, μην της γμσω τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:43Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:26
Βρε αυτοί καλά έκαναν και στα έλεγαν, αυτές είναι το θέμα γιατί τις κράταγες ως παρέα μετά. Κουφό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι. Είπες πως φταίει ο Ερμής που του τούρλωσε η άλλη τους γλουτιαίους. Επίσης είπες πως άνοιξε το νήμα. Επίσης είπες πως φταίει εκείνος που η άλλη έστελνε φωτογραφίες. Εν ολίγοις μόνο για την τρύπα του όζοντος δεν φταίει αλλά ποτέ δεν είναι αργά.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:02wannabe μοιχαλίδες, δεν λεω οτι εναι προβληματικό να κοιτάμε, πόσο εσείς δηλαδή, γιαυτό υπαρχουν και τα δικπικς, γνωστα ειναι αυτά. Λεω απλά οτι μου ακουγεται κουλό να λεει αντρας οτι τον παρενοχλει σεξουαλικά ενας κώλος που εφτασε μέχρι το κινητό του. Ας τον παιξει να το ξεπεράσει.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:39Καυλαντίζεις, ντροπή σου παντρεμένη γυναίκα.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
Η μοναδική λύση στο πρόβλημα του ξενοκοιτάγματος πάντως είναι να γκαβωθούμε όλοι και να ησυχάσουμε.
- Dwarven Blacksmith
Αν οι ορισμοί σου εξαρτώνται από το ποιος το λέει, κάτι δεν πάει καλά με τους ορισμούς σου.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:02wannabe μοιχαλίδες, δεν λεω οτι εναι προβληματικό να κοιτάμε, πόσο εσείς δηλαδή, γιαυτό υπαρχουν και τα δικπικς, γνωστα ειναι αυτά. Λεω απλά οτι μου ακουγεται κουλό να λεει αντρας οτι τον παρενοχλει σεξουαλικά ενας κώλος που εφτασε μέχρι το κινητό του. Ας τον παιξει να το ξεπεράσει.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:39Καυλαντίζεις, ντροπή σου παντρεμένη γυναίκα.Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να μας κάνετε μήνυση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:08Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36 Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:45Δάχτυλα ?? Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Αααα έχεις βίτσια.Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:45Εμένα που τον είχε και τον έχασε τι να πω;;; Κλαίω τις νύχτες όταν κοιμάται.
Τι να κάνω κι εγώ, κοιτάω άλλους κώλους. Κοιτάω και πλάτες και θώρακες και δάχτυλα.
Τι στο διαλο να κάνω; Τον Οιδίποδα;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:48Ε άρα δεν αναφέρεσαι σε φίλες. Αναφέρεσαι σε απλά γνωστές του περίγυρου σου. Που και πάλι είναι κάπως να κάνεις παρέα με άτομο που ξέρεις ότι μόλις στρίψεις τα μάτια σου θα κοιτάξει να την πέσει στον δικό σου, μην της γμσω τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:05
Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.![]()

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχεις μπερδέψει τα quote.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:13Naida έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:48Ε άρα δεν αναφέρεσαι σε φίλες. Αναφέρεσαι σε απλά γνωστές του περίγυρου σου. Που και πάλι είναι κάπως να κάνεις παρέα με άτομο που ξέρεις ότι μόλις στρίψεις τα μάτια σου θα κοιτάξει να την πέσει στον δικό σου, μην της γμσω τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:05
Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.![]()
![]()
δεν καταλαβαινω βρε τι εννοείς. Ποιόν ορισμό;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2023, 17:09
Αν οι ορισμοί σου εξαρτώνται από το ποιος το λέει, κάτι δεν πάει καλά με τους ορισμούς σου.
- Sid Vicious
Εγω δεν κοιταω τιποτα. Ξεκοκκαλιζοντας και φιλεταροντας τοσα κιλα καθε εβδομαδα εφτασα στο συμπερασμα οτι δεν εχει κατι τοσο εντυπωσιακο η οργανικη υλη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις