Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:36
Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
Καυλαντίζεις, ντροπή σου παντρεμένη γυναίκα.
Θα τα πω όλα στον Όττο όταν ξαναμπεί. Μοιχαλίδα των ματιώνε.
Κι εγώ. Είμαι προβληματική, τέλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:25
Ώπα ποτέ καβλαντιζω 8 μηνες; επειδή λέω μια καλημερα; τα μηνύματα έπαιξαν το τελευταίο δεκαήμερο που από την αρχή Ημ Ουν τυπικός σε σημείο αηδίας μέχρι και που είπα ευγενικά πως τα γραπτά της είναι παρεξηγησιμα. Εσυ δλδ με τους γείτονες δε λες ούτε Καλημέρα ή έχεις επαφές μόνο με όσους δε βλεπονται; έχει σχέση αυτό με την εξόφθαλμη σεξουαλική παρενοχληση;
Όχι βέβαια, Γιατι να φάει μπλοκ αν ήταν χοντρή η Αν ήταν αντρας; μπλοκ στη ζωή μου έχω ρίξει 2 φορές, μια τώρα και άλλη μια σε έναν τρόμπα που μου τα είχε κάνει ζεπελιν με τη χερμπαλάιφ
ρε Ερμη, εδώ ειμαστε αρχιδόκαμπος που λεει και ο γιόχης, νημα τετοιο μονο εσύ και ο βαντόνο εχετε ανοιξει, δεν σε προβληματίζει; Τεσπα, σορυ κιολας, σε ξερεις καλύτερα.
τι θες να πεις; έχει δίκιο να αμφιβάλλει η τύπισσα;
βρε κάντε μας τη χάρη
Spoiler
και ανοίξτε όλοι από ένα τέτοιο νήμα, που κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα
Εγώ δεν έχω καταλαβει που είναι το μεμπτό να κοιτάζεις τον κωλο κάποιου. Μόνο κ μόνο από θαυμασμό εγώ κοιτάζω. Και δεν κάνω διακρίσεις, αντρών και γυναικών.
Να μην έκανε πολεμικές τέχνες να είχε κώλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2023, 16:25
Το νήμα δε το άνοιξα εγώ. Επίσης το να κάνεις ένα σχόλιο δε σημαίνει πως δέχεσαι άνευ όρων σεξουαλική παρενόχληση είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος
Μην χρονοτριβείς, σπεύσε στο οικείο αστυνομικό τμήμα να κάμεις καταγγελία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
πιο μικρή απο εμενα εισαι μαλλον, θειτσα μονο στην νοτροπία αν θες. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι βρήκες τόσους τελειωμένους που καθόντουσαν και σου λεγανε τα πεσίματα για να γουσταρετε ρε γαμώτο.
Δεν μου τα' λεγαν για να γουστάρουμε, μου τα' λεγαν για να έχουν κάλυψη, γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση μου, κούταβε. Και σίγουρα δεν θα ήταν το μαλλιοτράβηγμα. Σιγά μην μαλλιοτραβηχτώ με την κάθε προβληματική που ψάχνεται (για τον χ ή ψ λόγο) για να διεκδικήσω έναν μαλάκα.
Βρε αυτοί καλά έκαναν και στα έλεγαν, αυτές είναι το θέμα γιατί τις κράταγες ως παρέα μετά. Κουφό.
Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.
Δεν μου τα' λεγαν για να γουστάρουμε, μου τα' λεγαν για να έχουν κάλυψη, γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση μου, κούταβε. Και σίγουρα δεν θα ήταν το μαλλιοτράβηγμα. Σιγά μην μαλλιοτραβηχτώ με την κάθε προβληματική που ψάχνεται (για τον χ ή ψ λόγο) για να διεκδικήσω έναν μαλάκα.
Βρε αυτοί καλά έκαναν και στα έλεγαν, αυτές είναι το θέμα γιατί τις κράταγες ως παρέα μετά. Κουφό.
Γιατί να μην τις κρατήσω; Άλλο το φιλική παρέα, που παίζει στο πλαίσιο "βγαίνουμε και περνάμε καλά" και άλλο τα περαιτέρω. Αυτές τραβούσαν το ζόρι και όχι εγώ.
Ναι μόνο που αυτό είναι κοινωνικός περίγυρος και όχι φιλία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να μην έκανε πολεμικές τέχνες να είχε κώλο.
Εμένα που τον είχε και τον έχασε τι να πω;;; Κλαίω τις νύχτες όταν κοιμάται.
Τι να κάνω κι εγώ, κοιτάω άλλους κώλους. Κοιτάω και πλάτες και θώρακες και δάχτυλα.
Τι στο διαλο να κάνω; Τον Οιδίποδα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ε άρα δεν αναφέρεσαι σε φίλες. Αναφέρεσαι σε απλά γνωστές του περίγυρου σου. Που και πάλι είναι κάπως να κάνεις παρέα με άτομο που ξέρεις ότι μόλις στρίψεις τα μάτια σου θα κοιτάξει να την πέσει στον δικό σου, μην της γμσω τίποτα.