Γράφει κι άλλα όμως, αυτά δεν τα διαβάζεις.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:56εσένα τώρα τι να σου πω. Από την μία έχεις την οξυδέρκεια να γράψεις την ιστοριούλα σου (νάιδα το σκάει με έναν φαντάροsharp έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:54Εσύ είσαι ο Μένιος. Τώρα ποιος Μένιος δεν έχω ιδέα, μόνο τον μακαρίτη τον Κουτσόγιωργα ήξερα κι ελπίζω να μην είσαι αυτός (όχι μόνο επειδή έχει πεθάνει)λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:21
Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει
Με τη δική μου φάτσα
ο student είναι ένας φοιτητής που αισθάνεται 65 χρονών. Ή το ανάποδο. Γιατί ρωτάς; Λες και ο Όργις που είναι παλιά γνωστή περσόνα έχει συνεισφέρει εποικοδομητικά στο νήμα..)
από την άλλη δεν ξενίζεις να λέει η άλλη παίζω σε άλλη σωματική κατηγορία, πατσοκοιλιάδες ψάχνετε πούτσο
δηλαδή οκ, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!
Δεν ξέρεις να διαβάζεις;Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:19Ο πουτλερ τι λεει επαυτου; ΑΠοναζιστικοποιηση;;;alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:52Δηλ Όργι λες πως ότι έκανε ο σκοπευτής καλά το έκανε; Αν σου δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσες τις δυνατότητες θα το έκανες κι εσύ;Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
- Οργισμένος
Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:10Τι έγινε Όργι; Έχασες τα αρχιδια να απαντήσεις;alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:52Δηλ Όργι λες πως ότι έκανε ο σκοπευτής καλά το έκανε; Αν σου δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσες τις δυνατότητες θα το έκανες κι εσύ;Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
΅Εσυ ομως γλειφεις δικτατορες αιμοσταγεις τυπου πουτλερ και οταν καποιος πειραζει τα πουτανακια του σκουζεις . Ε δεν πα να γαμηθεις λοιπον υποκριταρε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ήσουν σαφής....Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:22Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.
΅Εσυ ομως γλειφεις δικτατορες αιμοσταγεις τυπου πουτλερ και οταν καποιος πειραζει τα πουτανακια του σκουζεις . Ε δεν πα να γαμηθεις λοιπον υποκριταρε.
- Οργισμένος
Σε ευχαριστω πολυ.alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:24Ήσουν σαφής....Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:22Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο κύριος ηθικός αυτουργός της απόπειρας. Αυτοί που τον χειρίζονται δηλαδή, ο ίδιος λογικά νομίζει ότι κάποιος πήγε να δολοφονήσει τον Κάστρο, εννοώντας τον Κενεντι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Eν τω μεταξύ η γελοιότητα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζεται.
Tί τίτλο πήγανε και βγάλανε οι πούστηδες? Γιατί περί πούστηδων πρόκειται.
https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... 40/photo/1
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
talaipwros
no lies detected
- hellegennes
Είσαι όμως ξεκάθαρα υπέρ δολοφόνων.Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:22Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και βιαστών παιδιών, μην ξεχνιόμαστε. Γενικώς, τεράστια φύρα.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:40Είσαι όμως ξεκάθαρα υπέρ δολοφόνων.Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:22Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Από κατηγορούμενος έγινε θυμα...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Δεν ρισκάρουν εμφύλιο, σχεδιάζουν.Frappezitis έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:10 Εκτελέσεις ηγετών ;
Και ξαφνικά ,ενώ κλιμακώνεται η πολιτική και στρατιωτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο διεθνών στρατοπέδων, οι δολοφονίες η απόπειρες δολοφονιών κατα πολιτικών ηγετων η και αδιακρίτως πυκνώνουν.
Πρώτα είχαμε το μαζικό χτύπημα στην Μόσχα τον Μαρτιο.Μετα είχαμε την απόπειρα κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού Φίτσο που λίγο έλειψε να δολοφονηθεί.Μετα, είχαμε την ανεξήγητη πτώση του αεροπλάνου του Ιρανού προέδρου ,που αποδόθηκε σε τεχνικό πρόβλημα. Είχαμε ακομη τα τελευταία έτη συστηματικές δολοφονίες εχθρών του Ισραήλ από την Μοσάντ, δηλωμένα, συχνά πολύ υψηλόβαθμων.
Είχαν προηγηθεί και άλλα όπως ενδεικτικά η δολοφονία της κόρης του φιλοσόφου Ντουγκιν στην Μόσχα,πιθανότατα από την ουκρανική υπηρεσία.
Και τώρα, έχουμε μια περίεργη απόπειρα κατά του Τραμπ. Σίγουρα, δεν την έστησε ο ίδιος, αυτό είναι καθαρός παραλογισμός. Επίσης, πιθανόν να μην τελέσθηκε καν από τον 20χρονο που γρήγορα του έκλεισαν το στομα. Στην αρχή παροιμιώδης αναποτελεσματικότητα της Μυστικής Υπηρεσίας, μετά γρήγορο κλείσιμο της έρευνας.
Η γνώμη μου τείνει στο ότι το στρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και τμήματα του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν και ήδη χρησιμοποιούν δραστικά τρομοκρατικά μέσα. Ακόμη και κατά ανθρώπων η πολιτικών που είναι συστημικοί αλλά δεν υπηρετούν πλήρως τα άμεσα συμφέροντα τους,κυρίως την κλιμάκωση του πολέμου και την στρατιωτικοποίηση των κοινωνιών.Πιθανον, ρισκάρουν ακόμη και εμφυλίους πολέμους.
Το σκληρό παιχνίδι μόλις έχει αρχίσει.
https://www.facebook.com/dimitris.belan ... 5TnPfgwxLl
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Μας ψεκαζουν.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:45Δεν ρισκάρουν εμφύλιο, σχεδιάζουν.Frappezitis έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:10 Εκτελέσεις ηγετών ;
Και ξαφνικά ,ενώ κλιμακώνεται η πολιτική και στρατιωτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο διεθνών στρατοπέδων, οι δολοφονίες η απόπειρες δολοφονιών κατα πολιτικών ηγετων η και αδιακρίτως πυκνώνουν.
Πρώτα είχαμε το μαζικό χτύπημα στην Μόσχα τον Μαρτιο.Μετα είχαμε την απόπειρα κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού Φίτσο που λίγο έλειψε να δολοφονηθεί.Μετα, είχαμε την ανεξήγητη πτώση του αεροπλάνου του Ιρανού προέδρου ,που αποδόθηκε σε τεχνικό πρόβλημα. Είχαμε ακομη τα τελευταία έτη συστηματικές δολοφονίες εχθρών του Ισραήλ από την Μοσάντ, δηλωμένα, συχνά πολύ υψηλόβαθμων.
Είχαν προηγηθεί και άλλα όπως ενδεικτικά η δολοφονία της κόρης του φιλοσόφου Ντουγκιν στην Μόσχα,πιθανότατα από την ουκρανική υπηρεσία.
Και τώρα, έχουμε μια περίεργη απόπειρα κατά του Τραμπ. Σίγουρα, δεν την έστησε ο ίδιος, αυτό είναι καθαρός παραλογισμός. Επίσης, πιθανόν να μην τελέσθηκε καν από τον 20χρονο που γρήγορα του έκλεισαν το στομα. Στην αρχή παροιμιώδης αναποτελεσματικότητα της Μυστικής Υπηρεσίας, μετά γρήγορο κλείσιμο της έρευνας.
Η γνώμη μου τείνει στο ότι το στρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και τμήματα του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν και ήδη χρησιμοποιούν δραστικά τρομοκρατικά μέσα. Ακόμη και κατά ανθρώπων η πολιτικών που είναι συστημικοί αλλά δεν υπηρετούν πλήρως τα άμεσα συμφέροντα τους,κυρίως την κλιμάκωση του πολέμου και την στρατιωτικοποίηση των κοινωνιών.Πιθανον, ρισκάρουν ακόμη και εμφυλίους πολέμους.
Το σκληρό παιχνίδι μόλις έχει αρχίσει.
https://www.facebook.com/dimitris.belan ... 5TnPfgwxLl
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Μονο αν ειναι ρωσσοι που αποναζιστικοποιουν.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:40Είσαι όμως ξεκάθαρα υπέρ δολοφόνων.Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 23:22Οχι δεν ειμαι δολοφονος εστω και ψεκασμενων ρατσιστων του κωλου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις