!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ στην Πενσυλβάνια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 13:19
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 13:16
AlienWay έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 12:39

Οι σνάιπερς υπολογίζουν ακόμη και την ταχύτητα του ανέμου (στον πραγματικό κόσμο) πριν να ρίξουν μια βολή. Ασε τον οργισμένο, αυτός διαλαλεί την ατζέντα του.
Φυσικά το υπολογίζουν, είναι μέρος της δουλειάς τους. Αλλά το ότι το υπολογίζουν δεν σημαίνει ότι γίνεται όπως στα βιντεοπαιχνίδια. Ένας σνιπεράς από τέτοια απόσταση έχει κάπου 30-80% να πετύχει ένα αφτί με ακρίβεια. Ακόμη και το ακραίο 80% είναι ρίσκο που δεν θα έπαιρνε κανείς ποτέ όταν μιλάμε για την ζωή του. Είναι αστείο που το συζητάμε κιόλας.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Γελάς βλέπω. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Το ολυμπιακό ρεκόρ τριών στάσεων στα 50 μέτρα με καραμπίνα είναι 98% στους προκριματικούς και 93% στους τελικούς, που η ακρίβεια μέτρησης είναι μεγαλύτερη. Ο κεντρικός στόχος είναι 10 χιλιοστά.

Αυτό είναι το ολυμπιακό ρεκόρ στα 50 μέτρα. 93% ακρίβεια στο 1 εκατοστό. Ολόκληρος ο στόχος είναι 15 εκατοστά, περίπου όσο ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Δηλαδή ούτε ολυμπιακός πρωταθλητής στα 50 μέτρα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα πετύχει το μάτι σου αντί για το αφτί σου. Πόσο μάλλον ραντομάς στα 150 μέτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:21
Lugozzi έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:15
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:14

πάλι τσακώνεσαι ρε; τι θα κάνω με σένα, δύο ώρες σε αφήνω και έχεις κάνει σαματά
τι σου θυμίζει ο οργης από παλιό απωθημένο σου; :xena:
Ποιοι είστε εσείς οι 2? :)
Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει
Με τη δική μου φάτσα

ο student είναι ένας φοιτητής που αισθάνεται 65 χρονών. Ή το ανάποδο. Γιατί ρωτάς; Λες και ο Όργις που είναι παλιά γνωστή περσόνα έχει συνεισφέρει εποικοδομητικά στο νήμα..
Χαίρομαι να μιλάω με παλιούς χρήστες, γι αυτο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

A local police officer encountered Crooks before he fired towards Mr Trump, AP sources say. Not long before shots rang out, rally goers noticed a man climbing to the top of a roof of a nearby building and warned local law enforcement, according to two law enforcement officials.

One officer climbed to the roof and encountered Crooks, who pointed his rifle at the officer. The officer retreated down the ladder and Crooks quickly took a shot toward former President Trump, and that’s when the US Secret Service counter snipers shot him, said the officials who spoke to the AP on condition of anonymity.
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 79477.html

Να ισχύει αυτό, άραγε; Εξηγεί γιατί αστόχησε.
Z
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Lugozzi έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:35
Χαίρομαι να μιλάω με παλιούς χρήστες, γι αυτο
παλιοί είμαστε :xena: με ποιο στρατόπεδο είσαι;
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem »

Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
Δηλ Όργι λες πως ότι έκανε ο σκοπευτής καλά το έκανε; Αν σου δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσες τις δυνατότητες θα το έκανες κι εσύ;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:14

πάλι τσακώνεσαι ρε; τι θα κάνω με σένα, δύο ώρες σε αφήνω και έχεις κάνει σαματά
τι σου θυμίζει ο οργης από παλιό απωθημένο σου; :xena:
Με τη δική μου φάτσα

ο student είναι ένας φοιτητής που αισθάνεται 65 χρονών. Ή το ανάποδο. Γιατί ρωτάς; Λες και ο Όργις που είναι παλιά γνωστή περσόνα έχει συνεισφέρει εποικοδομητικά στο νήμα..
Εσύ είσαι ο Μένιος. Τώρα ποιος Μένιος δεν έχω ιδέα, μόνο τον μακαρίτη τον Κουτσόγιωργα ήξερα κι ελπίζω να μην είσαι αυτός (όχι μόνο επειδή έχει πεθάνει)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

sharp έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:54
Με τη δική μου φάτσα

Εσύ είσαι ο Μένιος. Τώρα ποιος Μένιος δεν έχω ιδέα, μόνο τον μακαρίτη τον Κουτσόγιωργα ήξερα κι ελπίζω να μην είσαι αυτός (όχι μόνο επειδή έχει πεθάνει)
εσένα τώρα τι να σου πω. Από την μία έχεις την οξυδέρκεια να γράψεις την ιστοριούλα σου (νάιδα το σκάει με έναν φαντάρο :003: )
από την άλλη δεν ξενίζεις να λέει η άλλη παίζω σε άλλη σωματική κατηγορία, πατσοκοιλιάδες ψάχνετε πούτσο
δηλαδή οκ, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
alto_sem
Phorum.gr user: alto_sem

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alto_sem »

alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:52
Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
Δηλ Όργι λες πως ότι έκανε ο σκοπευτής καλά το έκανε; Αν σου δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσες τις δυνατότητες θα το έκανες κι εσύ;
Τι έγινε Όργι; Έχασες τα αρχιδια να απαντήσεις;
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εκτελέσεις ηγετών ;
Και ξαφνικά ,ενώ κλιμακώνεται η πολιτική και στρατιωτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο διεθνών στρατοπέδων, οι δολοφονίες η απόπειρες δολοφονιών κατα πολιτικών ηγετων η και αδιακρίτως πυκνώνουν.
Πρώτα είχαμε το μαζικό χτύπημα στην Μόσχα τον Μαρτιο.Μετα είχαμε την απόπειρα κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού Φίτσο που λίγο έλειψε να δολοφονηθεί.Μετα, είχαμε την ανεξήγητη πτώση του αεροπλάνου του Ιρανού προέδρου ,που αποδόθηκε σε τεχνικό πρόβλημα. Είχαμε ακομη τα τελευταία έτη συστηματικές δολοφονίες εχθρών του Ισραήλ από την Μοσάντ, δηλωμένα, συχνά πολύ υψηλόβαθμων.
Είχαν προηγηθεί και άλλα όπως ενδεικτικά η δολοφονία της κόρης του φιλοσόφου Ντουγκιν στην Μόσχα,πιθανότατα από την ουκρανική υπηρεσία.
Και τώρα, έχουμε μια περίεργη απόπειρα κατά του Τραμπ. Σίγουρα, δεν την έστησε ο ίδιος, αυτό είναι καθαρός παραλογισμός. Επίσης, πιθανόν να μην τελέσθηκε καν από τον 20χρονο που γρήγορα του έκλεισαν το στομα. Στην αρχή παροιμιώδης αναποτελεσματικότητα της Μυστικής Υπηρεσίας, μετά γρήγορο κλείσιμο της έρευνας.
Η γνώμη μου τείνει στο ότι το στρατιωτικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και τμήματα του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν και ήδη χρησιμοποιούν δραστικά τρομοκρατικά μέσα. Ακόμη και κατά ανθρώπων η πολιτικών που είναι συστημικοί αλλά δεν υπηρετούν πλήρως τα άμεσα συμφέροντα τους,κυρίως την κλιμάκωση του πολέμου και την στρατιωτικοποίηση των κοινωνιών.Πιθανον, ρισκάρουν ακόμη και εμφυλίους πολέμους.
Το σκληρό παιχνίδι μόλις έχει αρχίσει.

https://www.facebook.com/dimitris.belan ... 5TnPfgwxLl
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:22
Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 13:19
hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 13:16

Φυσικά το υπολογίζουν, είναι μέρος της δουλειάς τους. Αλλά το ότι το υπολογίζουν δεν σημαίνει ότι γίνεται όπως στα βιντεοπαιχνίδια. Ένας σνιπεράς από τέτοια απόσταση έχει κάπου 30-80% να πετύχει ένα αφτί με ακρίβεια. Ακόμη και το ακραίο 80% είναι ρίσκο που δεν θα έπαιρνε κανείς ποτέ όταν μιλάμε για την ζωή του. Είναι αστείο που το συζητάμε κιόλας.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Γελάς βλέπω. Ας δούμε ένα παράδειγμα. Το ολυμπιακό ρεκόρ τριών στάσεων στα 50 μέτρα με καραμπίνα είναι 98% στους προκριματικούς και 93% στους τελικούς, που η ακρίβεια μέτρησης είναι μεγαλύτερη. Ο κεντρικός στόχος είναι 10 χιλιοστά.

Αυτό είναι το ολυμπιακό ρεκόρ στα 50 μέτρα. 93% ακρίβεια στο 1 εκατοστό. Ολόκληρος ο στόχος είναι 15 εκατοστά, περίπου όσο ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Δηλαδή ούτε ολυμπιακός πρωταθλητής στα 50 μέτρα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα πετύχει το μάτι σου αντί για το αφτί σου. Πόσο μάλλον ραντομάς στα 150 μέτρα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

alto_sem έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 22:52
Ο πουτλερ τι λεει επαυτου; ΑΠοναζιστικοποιηση;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”