nostromos έγραψε: 30 Αύγ 2023, 19:20
η αύξηση αφορά στο περσινό λάδι...του χρόνου τέτοια εποχή το λάδι θα έχει πάει 50% πάνω σε σχέση με τις φετινές τιμές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ψέκασμα με Lebaycid 50αρι φίλε κάθε 2 χρόνια για να βρείς την υγεία σου. Πόσο βγάζεις με 20 ρίζες αν επιτρέπεται? Τι έχεις? Καλαματιανες?Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 18:39 Επίσης μιας και έχω είκοσι ρίζες οι οποίες δεν έβγαλαν ποτέ λάδι και όλη η γύρω περιοχή το ίδιο, να πληροφορήσω ότι όλοι πηγαίνουν στους γεωπόνους που τους σπούδασε το κράτος και συστήνουν κάθε χρόνο μόνο κλάδεμα, ολοι κλαδεύουν αλλά λάδι δεν παίρνουν ποτέ. Οσο αστείο και αν σας φαίνεται μιλάμε για χιλιάδες χιλιάδων στρέματα που πάνε έτσι επειδή δεν υπάρχει ούτε η βασική γνώση του αντικειμένου απο κανέναν.
Το κλάδεμα είναι για να πάρεις περισσότερο λάδι άρα αν παίρνεις μηδέν το μηδέν με ότι και να το πολλαπλασιάσεις πάλι μηδέν κάνει, βασική αριθμητική δευτέρας δημοτικού, σαυτο το επίπεδο είμαστε. Αν ρωτησεις εκατο γεωπόνους κλάδεμα θα σου πουν και οι εκατό.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
τιποτε δεν βγάζω, ουτε μια ελιά για δείγμα, στα δέκα χρόνια έβγαλα πρόπερσι ένα κουβα. Οι περισσότερες ειναι καλαμων αλλά εχω και μερικες κορωνέικες , τα ιδια ολες.Unique έγραψε: 31 Αύγ 2023, 14:34Ψέκασμα με Lebaycid 50αρι φίλε κάθε 2 χρόνια για να βρείς την υγεία σου. Πόσο βγάζεις με 20 ρίζες αν επιτρέπεται? Τι έχεις? Καλαματιανες?Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 18:39 Επίσης μιας και έχω είκοσι ρίζες οι οποίες δεν έβγαλαν ποτέ λάδι και όλη η γύρω περιοχή το ίδιο, να πληροφορήσω ότι όλοι πηγαίνουν στους γεωπόνους που τους σπούδασε το κράτος και συστήνουν κάθε χρόνο μόνο κλάδεμα, ολοι κλαδεύουν αλλά λάδι δεν παίρνουν ποτέ. Οσο αστείο και αν σας φαίνεται μιλάμε για χιλιάδες χιλιάδων στρέματα που πάνε έτσι επειδή δεν υπάρχει ούτε η βασική γνώση του αντικειμένου απο κανέναν.
Το κλάδεμα είναι για να πάρεις περισσότερο λάδι άρα αν παίρνεις μηδέν το μηδέν με ότι και να το πολλαπλασιάσεις πάλι μηδέν κάνει, βασική αριθμητική δευτέρας δημοτικού, σαυτο το επίπεδο είμαστε. Αν ρωτησεις εκατο γεωπόνους κλάδεμα θα σου πουν και οι εκατό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
ειναι η αληθεια, και τη λεω σε ολα τα γιδια, οτι και αν ψηφιζουν.adon99 έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:49Αυτα τα παραμυθια που παρακαλανε κοσμο να του δωσουν 60 ευρω την μερα και δεν βρισκουν πες τα σε κανα γιδι που ψηφιζει κουλη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
60 ευρώ τη μέρα μικτά, είναι κάτω από 900 ευρώ το μήνα καθαρά. Άρα και πάλι μιλάμε για χρήματα της πλάκας.Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2023, 22:18ειναι η αληθεια, και τη λεω σε ολα τα γιδια, οτι και αν ψηφιζουν.
- hellegennes
Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο πως φταίει το χώμα, διαφορετικά δεν θα είχε πρόβλημα όλη η περιοχή. Μπορεί να λύνεται με ενίσχυση του εδάφους και λίπασμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 18:39 Επίσης μιας και έχω είκοσι ρίζες οι οποίες δεν έβγαλαν ποτέ λάδι και όλη η γύρω περιοχή το ίδιο, να πληροφορήσω ότι όλοι πηγαίνουν στους γεωπόνους που τους σπούδασε το κράτος και συστήνουν κάθε χρόνο μόνο κλάδεμα, ολοι κλαδεύουν αλλά λάδι δεν παίρνουν ποτέ. Οσο αστείο και αν σας φαίνεται μιλάμε για χιλιάδες χιλιάδων στρέματα που πάνε έτσι επειδή δεν υπάρχει ούτε η βασική γνώση του αντικειμένου απο κανέναν.
Είναι πετρόχωμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στη Μηχανιώνα, ότι είναι όλος ο Θερμαϊκός μέχρι τα Μουδανιά. Δεν μπορεί να είναι θέμα χώματος αφού γενιές ολόκληρες έβγαζε λάδι η περιοχή. Κάποια ασθένεια είναι που δεν θα τη μάθουμε ποτέ. Τώρα είμαι στο Βόλο και όπου κοίταξα δεν βλέπω καμια ελιά στα δέντρα. Θα πετάξει φέτος η τιμή στο λάδι.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:31Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο πως φταίει το χώμα, διαφορετικά δεν θα είχε πρόβλημα όλη η περιοχή. Μπορεί να λύνεται με ενίσχυση του εδάφους και λίπασμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 18:39 Επίσης μιας και έχω είκοσι ρίζες οι οποίες δεν έβγαλαν ποτέ λάδι και όλη η γύρω περιοχή το ίδιο, να πληροφορήσω ότι όλοι πηγαίνουν στους γεωπόνους που τους σπούδασε το κράτος και συστήνουν κάθε χρόνο μόνο κλάδεμα, ολοι κλαδεύουν αλλά λάδι δεν παίρνουν ποτέ. Οσο αστείο και αν σας φαίνεται μιλάμε για χιλιάδες χιλιάδων στρέματα που πάνε έτσι επειδή δεν υπάρχει ούτε η βασική γνώση του αντικειμένου απο κανέναν.
Είναι πετρόχωμα;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
30 ευρώ μεροκάματο 8ωρο σημαίνει 3,7 ευρώ την ώρα... δεν ξέρω αν σου φαίνονται πολλά πάντως δεν νομίζω να βρεις πολύ κόσμο να φάει χειρονακτικο γαμησι για αυτά τα χρήματα πλέον ...όχι με αυτό το κόστος ζωηςΑσέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2023, 22:18ειναι η αληθεια, και τη λεω σε ολα τα γιδια, οτι και αν ψηφιζουν.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ΚΑι στην Ευβοια λενε οτι φετος δε θα χει λαδι.Σέλευκας έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:33Στη Μηχανιώνα, ότι είναι όλος ο Θερμαϊκός μέχρι τα Μουδανιά. Δεν μπορεί να είναι θέμα χώματος αφού γενιές ολόκληρες έβγαζε λάδι η περιοχή. Κάποια ασθένεια είναι που δεν θα τη μάθουμε ποτέ. Τώρα είμαι στο Βόλο και όπου κοίταξα δεν βλέπω καμια ελιά στα δέντρα. Θα πετάξει φέτος η τιμή στο λάδι.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2023, 11:31Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο πως φταίει το χώμα, διαφορετικά δεν θα είχε πρόβλημα όλη η περιοχή. Μπορεί να λύνεται με ενίσχυση του εδάφους και λίπασμα.Σέλευκας έγραψε: 29 Αύγ 2023, 18:39 Επίσης μιας και έχω είκοσι ρίζες οι οποίες δεν έβγαλαν ποτέ λάδι και όλη η γύρω περιοχή το ίδιο, να πληροφορήσω ότι όλοι πηγαίνουν στους γεωπόνους που τους σπούδασε το κράτος και συστήνουν κάθε χρόνο μόνο κλάδεμα, ολοι κλαδεύουν αλλά λάδι δεν παίρνουν ποτέ. Οσο αστείο και αν σας φαίνεται μιλάμε για χιλιάδες χιλιάδων στρέματα που πάνε έτσι επειδή δεν υπάρχει ούτε η βασική γνώση του αντικειμένου απο κανέναν.
Είναι πετρόχωμα;
Frappezitis έγραψε: 30 Αύγ 2023, 07:27 Οι σουπερμαρκετάδες είναι όλοι-χωρίς καμία εξαίρεση- σύγχρονοι μαυραγορίτες, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη που υποφέρει.
Για αυτο πληρωνουμε λιγο παραπανω και υποστηριζουμε μικρες επιχειρησεις/ μαγαζια.
και οι μικροί παραγωγοί πουλάνε σε τιμές μάρκετ...και μάλιστα χύμα λαδιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:12Frappezitis έγραψε: 30 Αύγ 2023, 07:27 Οι σουπερμαρκετάδες είναι όλοι-χωρίς καμία εξαίρεση- σύγχρονοι μαυραγορίτες, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη που υποφέρει.![]()
Για αυτο πληρωνουμε λιγο παραπανω και υποστηριζουμε μικρες επιχειρησεις/ μαγαζια.
Εγω παντως το καλοκαιρι αγοραζα γραβιερα στη Ναξο απευθειας απο τον βοσκο. Πολυ ωραια και περιπου 12 ευρω το κιλο. 25 το κεφαλι.nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:14και οι μικροί παραγωγοί πουλάνε σε τιμές μάρκετ...και μάλιστα χύμα λαδιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:12Frappezitis έγραψε: 30 Αύγ 2023, 07:27 Οι σουπερμαρκετάδες είναι όλοι-χωρίς καμία εξαίρεση- σύγχρονοι μαυραγορίτες, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη που υποφέρει.![]()
σωστα. και πολυ καλα κανουν. και μακαρι να ζητουσαν και να επειρναν και 160.nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:5730 ευρώ μεροκάματο 8ωρο σημαίνει 3,7 ευρώ την ώρα... δεν ξέρω αν σου φαίνονται πολλά πάντως δεν νομίζω να βρεις πολύ κόσμο να φάει χειρονακτικο γαμησι για αυτά τα χρήματα πλέον ...όχι με αυτό το κόστος ζωης
αλλα να μη νομιζουμε οτι αυτο δεν θα παρασυρει προς τα πανω την τιμη του λαδιου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
πριν 20 ημέρες αγόρασα από Λακωνία 9 ευρώ το λίτρο λάδι από ντόπιο...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:19Εγω παντως το καλοκαιρι αγοραζα γραβιερα στη Ναξο απευθειας απο τον βοσκο. Πολυ ωραια και περιπου 12 ευρω το κιλο. 25 το κεφαλι.
τις τιμές τις ανεβάσανε οι εξαγωγείς χονδρεμποροι και όχι τα μεροκάματα... μιλάμε πάντα για το περσινό λάδι γιατί φέτος τώρα βγαίνει και θα πωλείται από τέλη φθινοπώρου όπου έχουν να κλάψουνε μανούλες καταναλωτωνΑσέβαστος έγραψε: 02 Σεπ 2023, 22:32σωστα. και πολυ καλα κανουν. και μακαρι να ζητουσαν και να επειρναν και 160.nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2023, 21:5730 ευρώ μεροκάματο 8ωρο σημαίνει 3,7 ευρώ την ώρα... δεν ξέρω αν σου φαίνονται πολλά πάντως δεν νομίζω να βρεις πολύ κόσμο να φάει χειρονακτικο γαμησι για αυτά τα χρήματα πλέον ...όχι με αυτό το κόστος ζωηςΑσέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2023, 22:18
ειναι η αληθεια, και τη λεω σε ολα τα γιδια, οτι και αν ψηφιζουν.
αλλα να μη νομιζουμε οτι αυτο δεν θα παρασυρει προς τα πανω την τιμη του λαδιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-