!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
τι για ποιο λόγο?διάβασε τι γράφουν.δεν καταλαβαίνουν χριστό τα ζωντανά
δεν υπαρχει κανενα τυφλο σημειο εκτος εαν ο καινουργιος ιδιοκτητης θα επρεπε να παρατησειΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:44
Οκ, συγκινητική και ομολογουμένως λεπτομερειακή ανάλυση αλλά κάπου γίνεται τυφλό σημείο το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν ως ιδιοκτήτες αθρώπους...
Οπότε, προτείνω επαναπροσέγγιση στην ανθρωποφιλική διάσταση.
τα προβατα που ταιζουν την οικογενεια του και ζει και αυτος με ολες τις υποχρεωσεις
και να ασχοληθει με τα ψυχολογικα των σκυλων του ή παλι να διεθετε δυο με τρεις χιλ.ευρω
σε εκπαιδευτη αλλα με αμφιβολο το αποτελεσμα ..οποτε παλι καταληγουμε στην θανατωση
χωρις μεν και αλλα
Να τα χαίρεσαι. Κουκλιά και τα δυο.vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08
[img]https://i.postimg.cc/CK6XwLP3/2619 ... .jpg[/img]
Το καμάρι μου ,ο μπούμπης μου η λατρεία μου
(δεν δαγκώνει)
και ο φλούφης μου(αυτός δαγκώνει)![]()
Μ' αυτό το "δεν δαγκώνει", μού θύμισες μια παλιά ιστορία μ' έναν πελάτη μου μαραγκό, που πήγε να παραδώσει κάτι έπιπλα σε μια μονοκατοικία. Στην αυλή, ένας σκύλος πολύ ήσυχος μεν, αλλά ο κυρ-Γιάννης χεζότανε πάνω του ακόμα και με Πομεράνιαν σε φωτογραφία. Φωνάζει λοιπόν την σπιτονοικοκυρά να βγει να τον μαζέψει για να μπει μέσα (με το δίκιο του ο άνθρωπος φυσικά, αφού φοβότανε), του λέει αυτή απ' το μπαλκόνι "μη φοβάσαι κυρ-Γιάννη, δεν δαγκώνει". Κάθεται, το σκέφτεται λίγο αυτός και της απαντά "άμα δεν δαγκώνει, πώς τρώει;".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
αυτό γιατί το άφησε λίγο στον αέρα,δεν είπε ξεκάθαρα αν ήταν του τσοπάνη ή αν τα είχαν προσλάβει τα πρόβαταΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:44
Οκ, συγκινητική και ομολογουμένως λεπτομερειακή ανάλυση αλλά κάπου γίνεται τυφλό σημείο το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν ως ιδιοκτήτες αθρώπους...
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της αντιμετώπισης των ζώων στη χώρα, δείχνει επακριβώς σε ποιο σημείο πολιτισμικής ενσωμάτωσης με τον "πολιτισμένο" δυτικό κόσμο βρισκόμαστε.
Και θα χρειαστούν πολλαααααά ακόμη χρόνια, μέχρι να αντιληφθεί ο κάθε κάγκουρας στα περιφερειακά, ότι τα ζώα έχουν πάψει εδώ και πολλαααά χρόνια να γίνονται αντιληπτά μόνον ως χρήσιμα εργαλεία.
Τη θέση τους πήραν οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο. Όπως συνέβαινε διαχρονικά, άλλωστε. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ένα πολεμικό άλογο, μέτραγε λιγότερο από έναν πεζό αναλώσιμο στρατιώτη.
Απλώς σήμερα ζούμε σε πιο ευκρινές (λέμε τώρα) στάδιο, τη συγκεκριμένη εξέλιξη των πραγμάτων.
Και θα χρειαστούν πολλαααααά ακόμη χρόνια, μέχρι να αντιληφθεί ο κάθε κάγκουρας στα περιφερειακά, ότι τα ζώα έχουν πάψει εδώ και πολλαααά χρόνια να γίνονται αντιληπτά μόνον ως χρήσιμα εργαλεία.
Τη θέση τους πήραν οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο. Όπως συνέβαινε διαχρονικά, άλλωστε. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ένα πολεμικό άλογο, μέτραγε λιγότερο από έναν πεζό αναλώσιμο στρατιώτη.
Απλώς σήμερα ζούμε σε πιο ευκρινές (λέμε τώρα) στάδιο, τη συγκεκριμένη εξέλιξη των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αμα εσύ κατάλαβες τι είπες απο εμένα οκ.nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:49 τι για ποιο λόγο?διάβασε τι γράφουν.δεν καταλαβαίνουν χριστό τα ζωντανά
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
thx καλοσύνη σουIsildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:55Να τα χαίρεσαι. Κουκλιά και τα δυο.vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08
(δεν δαγκώνει)
Μ' αυτό το "δεν δαγκώνει", μού θύμισες μια παλιά ιστορία μ' έναν πελάτη μου μαραγκό, που πήγε να παραδώσει κάτι έπιπλα σε μια μονοκατοικία. Στην αυλή, ένας σκύλος πολύ ήσυχος μεν, αλλά ο κυρ-Γιάννης χεζότανε πάνω του ακόμα και με Πομεράνιαν σε φωτογραφία. Φωνάζει λοιπόν την σπιτονοικοκυρά να βγει να τον μαζέψει για να μπει μέσα (με το δίκιο του ο άνθρωπος φυσικά, αφού φοβότανε), του λέει αυτή απ' το μπαλκόνι "μη φοβάσαι κυρ-Γιάννη, δεν δαγκώνει". Κάθεται, το σκέφτεται λίγο αυτός και της απαντά "άμα δεν δαγκώνει, πώς τρώει;".
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την γυναίκα, έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με τους τσοπαναρέους που προστατεύουν το "βιος" τους. Εθιμική τακτική της χρησικτησίας και όχι ιδιοκτησίας δημόσιων χώρων στο ευρύτερο πεδίο.nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:59αυτό γιατί το άφησε λίγο στον αέρα,δεν είπε ξεκάθαρα αν ήταν του τσοπάνη ή αν τα είχαν προσλάβει τα πρόβαταΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:44
Ελπίζω να μη θέλεις να στο ζωγραφίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να συμπληρώσω πως ο Ιππέας θα έπρεπε να έχει μια στοιχειώδη εώς και έντονη διαδραστική σχέση με το άλογο .Πράγμα που δείχνει οτι νοιάζονταν και τα πρόσεχαν τα ζώα τους.Αν δεν ήταν σωστή η σχέση μπορεί το άλογο να τον πέταγε και κάτω (χωρίς φυσικά ευθύνη του ίδιου του αλόγου)ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:01
Τη θέση τους πήραν οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο. Όπως συνέβαινε διαχρονικά, άλλωστε. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ένα πολεμικό άλογο, μέτραγε λιγότερο από έναν πεζό αναλώσιμο στρατιώτη.![]()
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:46Να συμπληρώσω ότι δεν αγαπούν ούτε τ΄αντερά τους ,αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα αρκεί να μήν ενοχλούν τους υπόλοιπους.Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:36Εδώ μέσα κάποιοι, έχουν μπερδέψει την ''βούρτσα με το ελικόπτερο''. Υπάρχει πλήρης ισοπέδωση για τα ζωντανά και βγάζουν μένος, έτσι κι αλλιώς. Δεν αλλάζει. Ίσως με κάποιες αναφορούλες να ''στρωσουν'' τουλάχιστον εδώ μέσα. Εκεί έξω, θα παραμείνουν υπάνθρωποι.vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08
(δεν δαγκώνει)
Πάντως πολύ μοβόρικος ο σκύλος και η γάτα σου. Τρόμαξα στη θωριά τους.![]()
Σήμερα φάγανε τραχανά ,......για τόσο μίσος μιλάμε![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ακριβως τωρα τα περιγραφεις ολοκληρωμενα ..και δεν εχει να κανει με την μορφωση του καθενοςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:06Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την γυναίκα, έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με τους τσοπαναρέους που προστατεύουν το "βιος" τους. Εθιμική τακτική της χρησικτησίας και όχι ιδιοκτησίας δημόσιων χώρων στο ευρύτερο πεδίο.nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:59αυτό γιατί το άφησε λίγο στον αέρα,δεν είπε ξεκάθαρα αν ήταν του τσοπάνη ή αν τα είχαν προσλάβει τα πρόβαταΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:44
Ελπίζω να μη θέλεις να στο ζωγραφίσω.
τους λες, τους ξαναλες και αυτοι στον κοσμο τους και μαλιστα χαιρονται για την αγριαδα των σκυλων τους
οποτε αστυνομια νο! -εχω παει -φωνες διαμαρτυρια κλπ..νο! οποτε επανερχομαστε στην αγια φολα
προσωπικα δεν εχω το θαρρος να ριξω φολα αλλα θα το ηθελα παρα πολυ
οταν ακουω για φολες σε αστικο περιβάλλον λεω να αγιασουν τα χερια τους και ας πεθανουν και αθωα
ζωα !
Ο nowhere ειναι η μασκώτ του πχόρουμ. Καλό παιδί κάπου στο βάθος, αλλά γράφει κυρίως, δίχως λόγο. Έτσι, για να υπάρχει. Νομίζει πως οι ''επικές ατάκες'' στα σοβαρά θέματα, παίρνουν κρέντιτ.
Έντιτ. Γιατί γράφω πράσινα;;;;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν τονε ξέρω ,αλλά απ΄τη στιγμή που δεν αγαπάει τα ζώα έχω αρχίσει να βγάζω συμπερασμάτανε για τον χαρακτήρ του.Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:23Ο nowhere ειναι η μασκώτ του πχόρουμ. Καλό παιδί κάπου στο βάθος, αλλά γράφει κυρίως, δίχως λόγο. Έτσι, για να υπάρχει. Νομίζει πως οι ''επικές ατάκες'' στα σοβαρά θέματα, παίρνουν κρέντιτ.
Έντιτ. Γιατί γράφω πράσινα;;;;:
Υ.Γ Τα πράσινα είναι πιο απαλά στο μάτι,βοηθάνε στην ανάγνωση και στην ψυχολογία
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Στη μπουζου ο χωριατοβλαχος που είχε ξέμπαρκα τα δολοφονικά κοπροσκυλα του. Χαχαχαχα, χαίρομαι που καταστράφηκε η ζωή του
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ