!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τι για ποιο λόγο?διάβασε τι γράφουν.δεν καταλαβαίνουν χριστό τα ζωντανά
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:44
Οκ, συγκινητική και ομολογουμένως λεπτομερειακή ανάλυση αλλά κάπου γίνεται τυφλό σημείο το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν ως ιδιοκτήτες αθρώπους...

Οπότε, προτείνω επαναπροσέγγιση στην ανθρωποφιλική διάσταση.
δεν υπαρχει κανενα τυφλο σημειο εκτος εαν ο καινουργιος ιδιοκτητης θα επρεπε να παρατησει
τα προβατα που ταιζουν την οικογενεια του και ζει και αυτος με ολες τις υποχρεωσεις
και να ασχοληθει με τα ψυχολογικα των σκυλων του ή παλι να διεθετε δυο με τρεις χιλ.ευρω
σε εκπαιδευτη αλλα με αμφιβολο το αποτελεσμα ..οποτε παλι καταληγουμε στην θανατωση
χωρις μεν και αλλα
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08 Εικόνα
[img]https://i.postimg.cc/CK6XwLP3/2619 ... .jpg[/img]

Το καμάρι μου ,ο μπούμπης μου η λατρεία μου

(δεν δαγκώνει)

Εικόνα

και ο φλούφης μου(αυτός δαγκώνει) :lol:
Να τα χαίρεσαι. Κουκλιά και τα δυο.

Μ' αυτό το "δεν δαγκώνει", μού θύμισες μια παλιά ιστορία μ' έναν πελάτη μου μαραγκό, που πήγε να παραδώσει κάτι έπιπλα σε μια μονοκατοικία. Στην αυλή, ένας σκύλος πολύ ήσυχος μεν, αλλά ο κυρ-Γιάννης χεζότανε πάνω του ακόμα και με Πομεράνιαν σε φωτογραφία. Φωνάζει λοιπόν την σπιτονοικοκυρά να βγει να τον μαζέψει για να μπει μέσα (με το δίκιο του ο άνθρωπος φυσικά, αφού φοβότανε), του λέει αυτή απ' το μπαλκόνι "μη φοβάσαι κυρ-Γιάννη, δεν δαγκώνει". Κάθεται, το σκέφτεται λίγο αυτός και της απαντά "άμα δεν δαγκώνει, πώς τρώει;".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:45
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08 Το καμάρι μου ,ο μπούμπης μου η λατρεία μου

το ξερα ότι κάτι πάει στραβά μ αυτους τους 2 τύπους.ρε μαλάκες μη γράφετε τα ζώα σας στο φόρουμ

:smt005: :smt005: :smt005:

ετομλκ... ρε θα με πνίξεις σήμερα. :smt005:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Οκ, συγκινητική και ομολογουμένως λεπτομερειακή ανάλυση αλλά κάπου γίνεται τυφλό σημείο το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα τσοπανόσκυλα έχουν ως ιδιοκτήτες αθρώπους...

αυτό γιατί το άφησε λίγο στον αέρα,δεν είπε ξεκάθαρα αν ήταν του τσοπάνη ή αν τα είχαν προσλάβει τα πρόβατα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της αντιμετώπισης των ζώων στη χώρα, δείχνει επακριβώς σε ποιο σημείο πολιτισμικής ενσωμάτωσης με τον "πολιτισμένο" δυτικό κόσμο βρισκόμαστε.

Και θα χρειαστούν πολλαααααά ακόμη χρόνια, μέχρι να αντιληφθεί ο κάθε κάγκουρας στα περιφερειακά, ότι τα ζώα έχουν πάψει εδώ και πολλαααά χρόνια να γίνονται αντιληπτά μόνον ως χρήσιμα εργαλεία.

Τη θέση τους πήραν οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο. Όπως συνέβαινε διαχρονικά, άλλωστε. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ένα πολεμικό άλογο, μέτραγε λιγότερο από έναν πεζό αναλώσιμο στρατιώτη. :lol:

Απλώς σήμερα ζούμε σε πιο ευκρινές (λέμε τώρα) στάδιο, τη συγκεκριμένη εξέλιξη των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:49 τι για ποιο λόγο?διάβασε τι γράφουν.δεν καταλαβαίνουν χριστό τα ζωντανά
Αμα εσύ κατάλαβες τι είπες απο εμένα οκ.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

Isildur έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:55

(δεν δαγκώνει)

Εικόνα

Να τα χαίρεσαι. Κουκλιά και τα δυο.

Μ' αυτό το "δεν δαγκώνει", μού θύμισες μια παλιά ιστορία μ' έναν πελάτη μου μαραγκό, που πήγε να παραδώσει κάτι έπιπλα σε μια μονοκατοικία. Στην αυλή, ένας σκύλος πολύ ήσυχος μεν, αλλά ο κυρ-Γιάννης χεζότανε πάνω του ακόμα και με Πομεράνιαν σε φωτογραφία. Φωνάζει λοιπόν την σπιτονοικοκυρά να βγει να τον μαζέψει για να μπει μέσα (με το δίκιο του ο άνθρωπος φυσικά, αφού φοβότανε), του λέει αυτή απ' το μπαλκόνι "μη φοβάσαι κυρ-Γιάννη, δεν δαγκώνει". Κάθεται, το σκέφτεται λίγο αυτός και της απαντά "άμα δεν δαγκώνει, πώς τρώει;".
thx καλοσύνη σου

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:59

αυτό γιατί το άφησε λίγο στον αέρα,δεν είπε ξεκάθαρα αν ήταν του τσοπάνη ή αν τα είχαν προσλάβει τα πρόβατα
Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την γυναίκα, έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με τους τσοπαναρέους που προστατεύουν το "βιος" τους. Εθιμική τακτική της χρησικτησίας και όχι ιδιοκτησίας δημόσιων χώρων στο ευρύτερο πεδίο.

Ελπίζω να μη θέλεις να στο ζωγραφίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vag_el

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:01
Τη θέση τους πήραν οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο. Όπως συνέβαινε διαχρονικά, άλλωστε. Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι ένα πολεμικό άλογο, μέτραγε λιγότερο από έναν πεζό αναλώσιμο στρατιώτη. :lol:

Να συμπληρώσω πως ο Ιππέας θα έπρεπε να έχει μια στοιχειώδη εώς και έντονη διαδραστική σχέση με το άλογο .Πράγμα που δείχνει οτι νοιάζονταν και τα πρόσεχαν τα ζώα τους.Αν δεν ήταν σωστή η σχέση μπορεί το άλογο να τον πέταγε και κάτω (χωρίς φυσικά ευθύνη του ίδιου του αλόγου)

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:46
Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:36

(δεν δαγκώνει)

Εικόνα

Εδώ μέσα κάποιοι, έχουν μπερδέψει την ''βούρτσα με το ελικόπτερο''. Υπάρχει πλήρης ισοπέδωση για τα ζωντανά και βγάζουν μένος, έτσι κι αλλιώς. Δεν αλλάζει. Ίσως με κάποιες αναφορούλες να ''στρωσουν'' τουλάχιστον εδώ μέσα. Εκεί έξω, θα παραμείνουν υπάνθρωποι.

Πάντως πολύ μοβόρικος ο σκύλος και η γάτα σου. Τρόμαξα στη θωριά τους. :D
Να συμπληρώσω ότι δεν αγαπούν ούτε τ΄αντερά τους ,αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα αρκεί να μήν ενοχλούν τους υπόλοιπους.
Σήμερα φάγανε τραχανά ,......για τόσο μίσος μιλάμε :lol:
:lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:06
nowhere έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:59

Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις. Είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν την γυναίκα, έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με τους τσοπαναρέους που προστατεύουν το "βιος" τους. Εθιμική τακτική της χρησικτησίας και όχι ιδιοκτησίας δημόσιων χώρων στο ευρύτερο πεδίο.

Ελπίζω να μη θέλεις να στο ζωγραφίσω.
ακριβως τωρα τα περιγραφεις ολοκληρωμενα ..και δεν εχει να κανει με την μορφωση του καθενος
τους λες, τους ξαναλες και αυτοι στον κοσμο τους και μαλιστα χαιρονται για την αγριαδα των σκυλων τους

οποτε αστυνομια νο! -εχω παει -φωνες διαμαρτυρια κλπ..νο! οποτε επανερχομαστε στην αγια φολα
προσωπικα δεν εχω το θαρρος να ριξω φολα αλλα θα το ηθελα παρα πολυ

οταν ακουω για φολες σε αστικο περιβάλλον λεω να αγιασουν τα χερια τους και ας πεθανουν και αθωα
ζωα !
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:48
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:08 Το καμάρι μου ,ο μπούμπης μου η λατρεία μου

το ξερα ότι κάτι πάει στραβά μ αυτους τους 2 τύπους.ρε μαλάκες μη γράφετε τα ζώα σας στο φόρουμ

για ποιόν λόγο?........

Ο nowhere ειναι η μασκώτ του πχόρουμ. Καλό παιδί κάπου στο βάθος, αλλά γράφει κυρίως, δίχως λόγο. Έτσι, για να υπάρχει. Νομίζει πως οι ''επικές ατάκες'' στα σοβαρά θέματα, παίρνουν κρέντιτ.

Έντιτ. Γιατί γράφω πράσινα;;;; :lol: :
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
vag_el

Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:23
vag_el έγραψε: 13 Δεκ 2023, 15:48
για ποιόν λόγο?........
Ο nowhere ειναι η μασκώτ του πχόρουμ. Καλό παιδί κάπου στο βάθος, αλλά γράφει κυρίως, δίχως λόγο. Έτσι, για να υπάρχει. Νομίζει πως οι ''επικές ατάκες'' στα σοβαρά θέματα, παίρνουν κρέντιτ.

Έντιτ. Γιατί γράφω πράσινα;;;; :lol: :
Δεν τονε ξέρω ,αλλά απ΄τη στιγμή που δεν αγαπάει τα ζώα έχω αρχίσει να βγάζω συμπερασμάτανε για τον χαρακτήρ του.

Υ.Γ Τα πράσινα είναι πιο απαλά στο μάτι,βοηθάνε στην ανάγνωση και στην ψυχολογία
:lol:

Κ.Καρυωτάκης
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Στη μπουζου ο χωριατοβλαχος που είχε ξέμπαρκα τα δολοφονικά κοπροσκυλα του. Χαχαχαχα, χαίρομαι που καταστράφηκε η ζωή του
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”