Pogol έγραψε: 16 Δεκ 2020, 10:42
stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2020, 10:22
Pogol έγραψε: 16 Δεκ 2020, 09:57
Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω τίποτα. Δεν δικάζομαι. Δεν οπλοφορώ. Δεν ξέρω καν, παρά το μίσος μου για οτιδήποτε παρασιτικό στην ελληνική κοινωνία, αν θα μπορούσα να πυροβολήσω έναν άνθρωπο. Απλά δηλώνω ότι εγκρίνω την συγξεκριμένη πράξη αυτοδικίας.
Φοβερό!
Δεν αισθάνεσαι ότι χρειάζεται να
δικαιολογήσεις το φόνο ενός Ρομά, αλλά απλά προσπαθείς να
αιτιολογήσεις γιατί τον εγκρίνεις!
Προς παραδειγματισμό.
Έτσι! Αυτό είναι!
Πχ. "οι έλληνες παραβιάζουν συστηματικά τον ερυθρό σηματοδότη. Θα εκτελέσουμε έναν για παραδειγματισμό."
ή και "οι έλληνες φοροδιαφεύγουν συστηματικά. Θα επιλέξουμε έναν ΑΦΜ και θα τον εκτελέσουμε με παραδειγματικό τρόπο στην πλατεία"
Δεν έχει το ίδιο νόημα;
Πρώτον, με το "διακιολογήσω" εννοώ την δικαιολογία ως πρόφαση. Εννοώ ότι δεν κρύβομαι πίσω από επιχειρήματα/δικαιολογίες όπως "φοβήθηκε για την ζωή του, πυροβόλησε για εκφοβισμό". Μάλλον δεν θέλεις ειλικρινείς συζητητές. Δεν το διασκεδάζεις έτσι.
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι η ειλικρινής άποψη είναι και η σωστή;
Ποιος σου είπε ότι αν βρίσω ειλικρινώς κάποιον συγγενή σου ή εσένα, έχω απαραίτητα δίκιο;
Και ποιος σου είπε ότι μέσα στη δική σου ειλικρίνεια, αν βρίσεις εσύ κάποιον άλλο έχεις δίκιο;
Έχεις μπερδέψει την ειλικρίνεια με το ορθό της άποψης. Η ειλικρίνεια απλά εκφράζει την συσχέτιση μεταξύ όσων σκέφτεσαι κι όσων γράφεις. Όχι το ορθό αυτών που σκέφτεσαι και γράφεις...
Τα παραδείγματα που έδωσες, είναι ηλήθια. Και το κάνεις συνειδητά (πονηρός). Θα μπορούσες να πεις, "αν κάποιος γράφει στα @@ του τον Κ.Ο.Κ., να του δίνουμε μια σφαλιάρα ή να του σπάσουμε τα μούτρα;"
Γιατί να μην τον εκτελούμε σύμφωνα με το σκεπτικό του παραδειγματισμού σου;
Επαναλαμβάνω: μόλις τον Οκτώβριο είχαμε
24 θανάτους από παραβάσεις του ΚΟΚ. Πόσους θανάτους είχαμε από ληστείες; 1; 2; 5;
Αν σε προβληματίζει μη χάσεις το παιδί σου από ληστεία και δεν σε προβληματίζει μην το χάσεις από παράβαση του ΚΟΚ, ζεις σε παράλληλο σύμπαν.
Αλλά εσύ πονηρά, βάζεις την ίδια έκφραση αυτοδικίας, για παράνομο παρκάρισμα και για βιαστή και δολοφόνο παιδιού.
Ποιο παράνομο παρκάρισμα ρε συ;
Μου αποδίδεις τη δική σου πονηριά. Σου γράφω για θανάτους από παραβάσεις του ΚΟΚ κι εσύ μου απαντάς για παράνομο παρκάρισμα λες και δεν υπάρχουν άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ. Λες να σκοτώθηκαν 24 συμπολίτες σου τον Οκτώβριο από παράνομο παρκάρισμα;
Και παραπάνω μου κάνεις διάλεξη για ειλικρίνεια στη συζήτηση...
Δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας. Μας δουλεύεις και το απολαμβάνεις.
Συγκρατήσου.
Αντί να προσέχεις την ορθογραφία μου, κοίταξε να είσαι τουλάχιστον ειλικρινής.
Τουλάχιστον, όταν κάποιος μου λέει "θάνατοι από παράβαση το ΚΟΚ" δεν ανταπαντώ με "παράνομο παρκάρισμα" ή "μη κατοχή διπλώματος οδήγησης". Δεν φτάνει ως εκεί η ειλικρινής μου στάση στη συζήτηση.
ΥΓ: γι’αυτό σταματάω κατά καιρούς να συμμετέχω στα φόρουμ. Οι Έλληνες, δεν ενδιαφέρονται για πραγματική συζήτηση.
Πραγματική συζήτηση είναι αυτή που όλοι συμφωνούν μαζί σου και σε ανάγουν σε "Κορυφαίο συζητητή 2020";
Σε κάποιο φόρουμ της μορφής ratsismos.forum.gr θα μπορούσε να σου είχε γίνει πρόταση για συντονιστής, για τις απόψεις που φέρεις.