!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:56
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:54

Άμα χρειαστεί να γίνω εγκληματίας προκειμένου να υπερασπιστώ την ζωή μου την ζωή της οικογένειας μου η την περιουσία μου θα γίνω
Επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο.
Για να το εμπεδώσεις :smt005:
Το να θέλεις να αφήσεις γυναίκα και παιδιά χωρίς σύζυγο/πατέρα είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα.
Θα με απασχολήσει σε φιλολογικό επίπεδο, όταν χρειαστεί να συζητήσω και τη δική σου πιθανή δίωξη για αντίστοιχο θέμα εδώ στο φόρουμ.
Μέχρι τότε κάνουμε εγκληματολογική συζήτηση.
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως !! :003:
Δεν μου προσφέρει κάτι η θέση σου όσες φορές κι αν την επαναλάβεις.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:56
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:55
Επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο.
Για να το εμπεδώσεις :smt005:
Το να θέλεις να αφήσεις γυναίκα και παιδιά χωρίς σύζυγο/πατέρα είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα.
Θα με απασχολήσει σε φιλολογικό επίπεδο, όταν χρειαστεί να συζητήσω και τη δική σου πιθανή δίωξη για αντίστοιχο θέμα εδώ στο φόρουμ.
Μέχρι τότε κάνουμε εγκληματολογική συζήτηση.
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως !! :003:
Δεν μου προσφέρει κάτι η θέση σου όσες φορές κι αν την επαναλάβεις.
Σημασία δεν έχει τιο εάν θα διαπράξεις ένα έγκλημα η μία παρανομία αλλά το πόσο εύκολα μπορείς να αποφύγεις τις συνέπειες
Δεν έχω σκοπό να διαπραξω έγκλημα θα προσπαθήσω να το αποφύγω αλλά εάν χρειαστεί να εγκληματησω προκειμένου να αντιμετωπίσω έναν εγκληματία , τότε ασφαλώς δεν θα πρέπει να αποτύχω !!
Άμα χρειαστεί να αντιμετωπίσω έναν εγκληματία θα πρέπει να γίνω πιο μεγάλος εγκληματίας από αυτόν !!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:00 Το να θέλεις να αφήσεις γυναίκα και παιδιά χωρίς σύζυγο/πατέρα είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και όταν θα χρειαστεί να σκοτώσουμε έναν στρατιώτη του εχθρού ο οποίος εισβάλει στην χώρα μας !!
Και εκεί για ..εδάφη θα πολεμήσουμε η για την ασφάλεια της οικογένειας μας ως άμαχο πληθυσμό της χώρας !!

Ας το σκεφτεί αυτός που έρχεται να μας σκοτώσει να μας ληστέψει η να βλάψει την οικογένεια μας ότι ..έχει κι αυτός γυναίκα και παιδιά !!
Τα οποία εάν τον σκοτώσουμε την ώρα που μας ληστεύει θα μείνουν ορφανά
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Beria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:06
Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:50 .
Σβήστηκε το ποστ μου επειδή απεκάλεσα το γυφτόπουλο κοινωνικό παράσιτο, λες και δεν ήταν;

Ρε δεν πάμε καλά! :011:
.
Το ποστ που σβήστηκε ήταν προσβολή νεκρού, χυδαίο και ρατσιστικό
Υλικό για μπαν
Σου χαρίστηκε και φωνάζεις κι απο πάνω
Σοβαρά;; !!!!!!!!
Σκατά στον Χίτλερ και τον Στάλιν και τον Μάο!
Όλοι είναι ψόφιοι.
Μαζί τους ένας σωρός από λιγότερο γνωστούς εγκληματίες.
Μήπως θα με μπανάρεις γι αυτό;

Όσο για το ρατσιστικό, αν σε κλέψουν δυο φορές - όπως την αδελφή μου - να δω τί θα λες!

ΥΓ. Δεν θα σβήσεις τα 2 υβριστικά ποστς που ραπορτάρισα προχτές;
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:10
Σβήστηκε το ποστ μου επειδή απεκάλεσα το γυφτόπουλο κοινωνικό παράσιτο, λες και δεν ήταν;

.
Υλικό για μπαν
Να σημειώσω ότι η αναφορά έγινε από εμένα.
Κι έγινε και δεύτερη, στην υποσημείωση.
Ο δημιουργιστάκος - που του έχω κάψει την γούνα στα χριστιανικά - βλέπει Nandros και παθαίνει κοκομπλόκο! :smt005:
Το ξέρω ότι με μισείς σαν τις αμαρτίες σου στραβομανούρα. Ας πρόσεχες!
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Beria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:15
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:14
nostromos έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:13

το γυφτος δεν ειναι ρατσιστικο προσωνυμιο γιατι η αναφορα ...?
Γιατί δεν ήταν το μοναδικό που έγραφε το μήνυμα.
όποιος αναφέρεται σε έναν νεκρό ως ψόφιο γυφτάκι δεν έχει χώρο στον κόσμο μου
Πρόβλημα σου!
Δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος σου και δεν ανήκεις στον δικό μου.
.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:13
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:00 Το να θέλεις να αφήσεις γυναίκα και παιδιά χωρίς σύζυγο/πατέρα είναι ένα καθαρά δικό σου θέμα.
Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και όταν θα χρειαστεί να σκοτώσουμε έναν στρατιώτη του εχθρού ο οποίος εισβάλει στην χώρα μας !!
Και εκεί για ..εδάφη θα πολεμήσουμε η για την ασφάλεια της οικογένειας μας ως άμαχο πληθυσμό της χώρας !!

Ας το σκεφτεί αυτός που έρχεται να μας σκοτώσει να μας ληστέψει η να βλάψει την οικογένεια μας ότι ..έχει κι αυτός γυναίκα και παιδιά !!
:+1: :goodpost:

Αν δε θελει να αφήσει τα παιδιά του ορφανά ας μη μπουκάρει στο σπίτι μας/χώρα μας, τόσο απλό είναι :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros

nostromos έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:24
Pogol έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:23
Beria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 15:15

όποιος αναφέρεται σε έναν νεκρό ως ψόφιο γυφτάκι δεν έχει χώρο στον κόσμο μου
Από περιέργεια. Αν κάποιος γράψει, "σκατά στον τάφο του Γερμαναρά του Χίτλερ" ή αναφερθεί στον Στάλιν ως ψώφιο Γεωργιανό εγληματία, θα διαγραφεί το ποστ; Ή είναι κατά το δοκούν;

με προλαβες ...
Pogol
nostromos
Τώρα είμαστε 3 που περιμένουμε την απάντηση.
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Pogol έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:59

Σιτίζονται καθαρά από τους Έλληνες. Ο όρος ταιριάζει γάντι. Και όχι, το 10% (ας πούμε), δεν χαρακτηρίζει το υπόλοιπο 90%. Το αντίστροφο είναι λογικό.
Αν εννοείς ότι μόνο το 10% είναι κοινωνικά παράσιτα διαφωνώ κάθετα. Είναι πολύ περισσότεροι.
Δυστυχώς, στα αρχεία των καταδικασμένων Ελλήνων δεν τους ξεχωρίζουν από τους μπαλαμούς. Αλλιώς θα βλέπαμε και ίσως τρίβαμε τα ματάκια μας.

Το να σιτίζονται πάει στον διάολο, αλλά μας ληστεύουν κιόλας και δεν θα τους πούμε κοινωνικά παράσιτα (ζωντανά ή ψόφια) για να μην θίξουμε τις ευαισθησίες κάποιων.
Όντως δεν πάμε καλά.
.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:51

Υλικό για μπαν
Δεν έχω προσωπικά μαζί σου. Δεν σε ξέρω. Δεν σε γνωρίζω.
Όταν όμως βρίζεις νεκρά παιδιά και χρησιμοποιείς ρατσιστικές εκφράσεις επάνω στο νεκρό, τότε κάθε λογικός άνθρωπος έχει πρόβλημα με αυτά που γράφεις.

Δεν μισώ κανέναν, πολλώ δε μάλλον στο διαδίκτυο. Απλά κάποιων τα γραπτά είναι χειρότερα από σκουπιδότοπους. Τα γραπτά αυτά αποφεύγω και σιχαίνομαι.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2020, 16:13
Φοβερό επιχείρημα.
Επειδή κάτι γίνεται στον πόλεμο, πρέπει να το εφαρμόζουμε και στην ειρήνη.
Πχ. "στον πόλεμο μπορεί να καβαλήσεις F16 και να πετάς πυραύλους αέρος-εδάφους. Στην ειρήνη γιατί να μην μπορείς;"
Σκεπτικό ΑΙΝΕΙΑΝ...
Δηλαδή όταν κάποιος δεν σκέφτεται κάτι, τον σκοτώνουμε για να μάθει.

Πχ. "πέρασες με κόκκινο. Αν περνούσε εκείνη τη στιγμή η γυναίκα μου θα τη σκότωνες! Άρπα μία σφαίρα στο κούτελο!"

Σκεπτικό ΑΙΝΕΙΑΝ...
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εάν καθαρίσεις γύφτο διαρρήκτη στο σπίτι σου, τοτε έχεις κάνει κάτι καλό για την κοινωνία χωρίς μα και μου.
Άβαταρ μέλους
Nandros

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 17:47

Ο δημιουργιστάκος - που του έχω κάψει την γούνα στα χριστιανικά - βλέπει Nandros και παθαίνει κοκομπλόκο!
Όταν όμως βρίζεις νεκρά παιδιά και χρησιμοποιείς ρατσιστικές εκφράσεις επάνω στο νεκρό, τότε κάθε λογικός άνθρωπος έχει πρόβλημα με αυτά που γράφεις.

Δεν μισώ κανέναν, πολλώ δε μάλλον στο διαδίκτυο. Απλά κάποιων τα γραπτά είναι χειρότερα από σκουπιδότοπους. Τα γραπτά αυτά αποφεύγω και σιχαίνομαι.
Τάδε έφη και μου κουνάει το δάκτυλο ο συκοφάντης μελών του παλιού φόρουμ (κάποιοι είμαστε μέλη εδώ) σαν πολυπρόφιλους, ο σεσημασμένος διαστρεβλωτής των γραπτών των άλλων και ψεύτης που το παίζει sjw.
Ξου ρε!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 17:58
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2020, 17:47
Ο δημιουργιστάκος - που του έχω κάψει την γούνα στα χριστιανικά - βλέπει Nandros και παθαίνει κοκομπλόκο!

Τάδε έφη και μου κουνάει το δάκτυλο ο συκοφάντης μελών του παλιού φόρουμ (κάποιοι είμαστε μέλη εδώ) σαν πολυπρόφιλους, ο σεσημασμένος διαστρεβλωτής των γραπτών των άλλων και ψεύτης που το παίζει sjw.
Ξου ρε!
Αυτό που πίνεις να το κόψεις.

ΥΓ. Χαλάς τη συζήτηση.
Pogol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pogol »

Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 17:14
Pogol έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:59

Σιτίζονται καθαρά από τους Έλληνες. Ο όρος ταιριάζει γάντι. Και όχι, το 10% (ας πούμε), δεν χαρακτηρίζει το υπόλοιπο 90%. Το αντίστροφο είναι λογικό.
Αν εννοείς ότι μόνο το 10% είναι κοινωνικά παράσιτα διαφωνώ κάθετα. Είναι πολύ περισσότεροι.
Δυστυχώς, στα αρχεία των καταδικασμένων Ελλήνων δεν τους ξεχωρίζουν από τους μπαλαμούς. Αλλιώς θα βλέπαμε και ίσως τρίβαμε τα ματάκια μας.

Το να σιτίζονται πάει στον διάολο, αλλά μας ληστεύουν κιόλας και δεν θα τους πούμε κοινωνικά παράσιτα (ζωντανά ή ψόφια) για να μην θίξουμε τις ευαισθησίες κάποιων.
Όντως δεν πάμε καλά.
.
Το 10%, δεν κάνει κάτι από τα ακόλουθα: κλοπές, πώληση ναρκωτικών, απάτες, επαιτεία. Δηλαδή πουλάει πατάτες(;). Το ποσοστό, είναι δική μου εκτίμηση.
Αν βάλεις αντί για άτομο, σαν μονάδα την οικογένεια, το ποσοστό μάλλον πλησιάζει το 0%.
Μένω Μενίδι (άρα ξέρω από Γύφτους). Σε 28 χρόνια, έχω συναντήσει 2 παιδιά που έκαναν κανονική δουλειά.

Ούτε να σιτίζονται δέχομαι. Είναι θέμα αξιοκρατίας. Επίσης, δεν είναι συγγενικός λαός, για να δείξουμε οποιαδήποτε αλληλεγγύη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”