Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 17:14
Pogol έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:59
Nandros έγραψε: 15 Δεκ 2020, 14:50
.
Σβήστηκε το ποστ μου επειδή απεκάλεσα το γυφτόπουλο κοινωνικό παράσιτο, λες και δεν ήταν;
Ρε δεν πάμε καλά!
Σιτίζονται καθαρά από τους Έλληνες. Ο όρος ταιριάζει γάντι. Και όχι, το 10% (ας πούμε), δεν χαρακτηρίζει το υπόλοιπο 90%. Το αντίστροφο είναι λογικό.
Αν εννοείς ότι μόνο το 10% είναι κοινωνικά παράσιτα διαφωνώ κάθετα. Είναι πολύ περισσότεροι.
Δυστυχώς, στα αρχεία των καταδικασμένων Ελλήνων δεν τους ξεχωρίζουν από τους μπαλαμούς. Αλλιώς θα βλέπαμε και ίσως τρίβαμε τα ματάκια μας.
Το να σιτίζονται πάει στον διάολο, αλλά μας ληστεύουν κιόλας και δεν θα τους πούμε κοινωνικά παράσιτα (ζωντανά ή ψόφια) για να μην θίξουμε τις ευαισθησίες κάποιων.
Όντως δεν πάμε καλά.
.
Το 10%, δεν κάνει κάτι από τα ακόλουθα: κλοπές, πώληση ναρκωτικών, απάτες, επαιτεία. Δηλαδή πουλάει πατάτες(;). Το ποσοστό, είναι δική μου εκτίμηση.
Αν βάλεις αντί για άτομο, σαν μονάδα την οικογένεια, το ποσοστό μάλλον πλησιάζει το 0%.
Μένω Μενίδι (άρα ξέρω από Γύφτους). Σε 28 χρόνια, έχω συναντήσει 2 παιδιά που έκαναν κανονική δουλειά.
Ούτε να σιτίζονται δέχομαι. Είναι θέμα αξιοκρατίας. Επίσης, δεν είναι συγγενικός λαός, για να δείξουμε οποιαδήποτε αλληλεγγύη.