!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Zelda

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:53
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:23
Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 05:01

Γιατί να μη συμφωνώ αφού δε διαφωνεί κανείς στην περιοχή ρε εγκεφαλοπλυμενε ακροδεξιέ;
Γιατί είσαι ενάντια στα σύνορα και στα έθνη.
Το αν θα επεκτείνεις το φράχτη σε ένα οικόπεδο σου δεν έχει να κάνει με το αν διαφωνεί η συμφωνεί ο γείτονας σου, είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα.
Επίσης είσαι εντελώς ηλίθιος και μου είναι δύσκολο να πέφτω στο επίπεδο σου για να κάνουμε έστω αυτού του είδους διάλογο, ακροδεξιά είναι η κωλοτρυπίδα σου, ανεγκέφαλε.
Εγώ απλώς δεν έχω καμία αυταπάτη για τα σύνορα και τα έθνη και θεωρώ ότι είναι βαρίδι για την ανθρωπότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι α)στην παρούσα φάση δεν συνεχίζουν να υπάρχουν β)η κατάργησή τους δε θα είναι τίποτα άλλο παρά το τέλος μιας εξελικτικής διαδικασίας, η οποία και υπάρχει και πρέπει να επιδιώκουμε, αλλά δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ούτε αύριο ούτε σε έναν χρόνο.

Ως εκ τούτου, είμαι υπέρ των ενεργειών και των συμφωνιών που οδηγούν στην επίλυση των εθνικών διαφορων που με τη σειρά τους τρέφουν τον εθνικισμό και εμποδίζουν την προσέγγιση μεταξύ των "εθνών".

Εδώ δεν επεκτείνεις κανένα φράχτη, επεκτείνεις το οικόπεδο σου. Και ναι, μονομερείς ενέργειες δεν κάνεις

Το δικό σου επίπεδο είναι εμφανώς μηδενικό, πράγμα που φαίνεται από το ότι κάθε ποστ σου είναι μια μπουροδολογια με λέξεις που δε σημαίνουν τίποτα.
Βεβαια καταλαβαινεις οτι αυτο που γραφεις ειναι απλα επιθυμια σου.

Δεν εχει σχεση ουτε με τον πραγματικο κοσμο, ουτε με την ιστορικη εξελιξη της ανθρωποτητας.

Οπως εδειξαν οι περιπτωσεις της διαλυσης της ΕΣΣΔ και της Γιουγκοσλαβιας αλλα και οτι συμβαινει τα τελευταια χρονια σε ολο τον πλανητη, το εθνος-κρατος οχι μονο δεν υποχωρει ως η βασικη οργανωτικη δομη των κοινωνιων, αλλα αυξάνεται και η σημασία του σε ορισμενες περιπτωσεις.

Δεν εχει σχεση αν μας αρεσει ή οχι αυτο, αλλα δεν προκυπτει απο καπου οτι υπαρχει καποιο αλλο συστημα που περιμενει στη στροφη ετοιμο να αντικαταστησει το εθνος-κρατος...
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:28
Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:25
Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:17

Ποιος είναι αυτός ο κόσμος; Είναι πλειοψηφικος;
Ξέρεις πόσοι συμβασιούχοι και άνεργοι και μακροχρόνια άνεργοι πρέπει να κατέβηκαν με τις περικεφαλαίες και ακολούθως να ψήφισαν ΝΔ για να φύγει ο εθνομπροδοτικος ΣΥΡΙΖΑ;
Πλειοψηφικός είναι ο κόσμος που δεν θέλει λαθροσαβούρια στη χώρα. Αυτό αποδείχτηκε από την αποδοχή της πολιτικής μητσοτάκη στον Έβρο
Πήξε
Η σκατοψυχια προς τους μετανάστες και η επιθυμία να μην τους δοθεί ούτε ευρώ από χρήματα που θα ήταν "για Έλληνες" είναι εύκολη, αυτό που λέει ο ελτσαβ να σταματήσουν οι συμβάσεις και τα χρηματικά βοηθήματα δε νομίζω να καλαρεσει, μάλλον θα πετάξουν πολλοί την περικεφαλαία :lol:
το 3%-5% των ζαίων σίγουρα, οι υπόλοιποι είναι Έλληνες και όχι παρασιτικοί μισθοφόροι σαν εσένα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

https://www.real.gr/kosmos/arthro/oktai ... ai-665769/

:smt005: :smt005: :smt005:
Mε τί ναυαρχίδια ρε Τούρκοι θα κάνετε και μπόλεμο?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Chainis έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:09 Σωστά τα λες με μοναδική παρατήρηση ότι μπορεί να έχουν εκατοντάδες χρόνια να πολεμήσουν αλλά προετοιμαζονται συστηματικά να μπορούν να πολεμήσουν αν χρειαστεί.

Να συμπληρώσω ότι το αμυντικό τους δόγμα καθορίστηκε περίπου στην λήξη του Β ΠΠ όχι λόγο Γερμανίας με την όποια είχαν εξασφαλισμενη ειρήνη αλλά λόγω το ότι ο κόκκινος στρατός έφτασε πολύ κοντά στην Ελβετία από Γιουγκοσλαβια και Αυστρία και από την ΕΣΣΔ δεν είχαν καμία εγγύηση ότι δεν θα εισβάλει στην Ελβετία.
δεν διαφωνω οτι μπορει να προετοιμαζονται και να εχουν καποιο επιπεδο
εγω "κολλησα" οτι ειναι/ηταν σουπερ μαχιμος και γαματος που ολοι τον φοβοντουσαν

απειλη απο ΕΣΣΔ εδω και 30 χρονια δεν υπαρχει και απο οτι βλεπω εχουν μειωσει και τα νουμερα
πιστευω θαναι και θεμα παραδοσης/περηφανειας οτι δεν εχουν παει σε φουλ επαγγελματικο
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:24
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:18

Εγώ απλώς δεν έχω καμία αυταπάτη για τα σύνορα και τα έθνη και θεωρώ ότι είναι βαρίδι για την ανθρωπότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι α)στην παρούσα φάση δεν συνεχίζουν να υπάρχουν β)η κατάργησή τους δε θα είναι τίποτα άλλο παρά το τέλος μιας εξελικτικής διαδικασίας, η οποία και υπάρχει και πρέπει να επιδιώκουμε, αλλά δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί ούτε αύριο ούτε σε έναν χρόνο.

Ως εκ τούτου, είμαι υπέρ των ενεργειών και των συμφωνιών που οδηγούν στην επίλυση των εθνικών διαφορων που με τη σειρά τους τρέφουν τον εθνικισμό και εμποδίζουν την προσέγγιση μεταξύ των "εθνών".

Εδώ δεν επεκτείνεις κανένα φράχτη, επεκτείνεις το οικόπεδο σου. Και ναι, μονομερείς ενέργειες δεν κάνεις

Το δικό σου επίπεδο είναι εμφανώς μηδενικό, πράγμα που φαίνεται από το ότι κάθε ποστ σου είναι μια μπουροδολογια με λέξεις που δε σημαίνουν τίποτα.
Οι Τούρκοι θεωρούν αιτία πολέμου την επέκταση στα 12νμ στο Ιόνιο, εσύ είσαι υπέρ αυτής της επέκτασης.
Το casus belli δεν αφορά τμηματική οριοθέτηση στο Ιόνιο γιατί δεν επηρεαζει την Τουρκία.
https://www.newsit.gr/kosmos/oktai-gia- ... i/3092975/
Λάθος κάνεις.
Επίσης το κάσους μπέλη της Τουρκίας είναι καραπαράνομο βάσει του δδ, κάργα ιμπεριαλιστικό και φασιστικό, αυτό ακριβώς στηρίζεις.
Δηλαδή έρχεται κάποιος και σε απειλεί ότι αν χτίσεις στο οικόπεδο σου που έχεις όλη την νομιμοποίηση του κόσμου να χτίσεις και γενικά να κάνεις ότι γουστάρεις και εσύ τον υποστηρίζεις αυτόν ακριβώς που θέλει να σου πάρει το σπίτι σου και το οικόπεδο διαφορετικά και αν δεν του το δώσεις απειλεί ότι θα στο κάψει και συ τον υποστηρίζεις, του δίνεις και δικαίωμα να το κάνει αυτό και λες να του το δώσουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

τεν τεν έγραψε: 27 Αύγ 2020, 14:55 Για να δούμε λίγο τον ανίκητο τουρκικό στρατό

https://twitter.com/e_amyna/status/1298 ... 18112?s=20
:smt005:

Kauldron
:smt005: :smt005: :smt005:
Μπουνταλάδες, κρετίνοι, και σκατόψυχοι. Όρκ κανονικά.
Εγώ το λέω, με τέτοια γαλοπουλογλώσσα όλο "γλου γλου γλου", με δυνατότητα να επικοινωνούν μόνο βασικές έννοιες, είναι αδύνατον, ακόμα και αν γενετικά είναι Έλληνες, ή κάποιο άλλο έθνος που κατοικούσε στην περιοχή, και οχι Μογγόλοι, δηλαδή, αν έχουν κανονικό εγκέφαλο θηλαστικού, να εκτελούν ενέργειες που χρειάζονται κανονική σκέψη.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Rocco Siffredi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:00
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:05
Rocco Siffredi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 12:58 στρατος που εχει να πολεμησει απο ποτε; τι μαχιμος και γαματος μπορει ναναι
ακομα και για ΒΠΠ μου φαινεται υπερβολη οτι οι Γερμανοι που πηγαν σχεδον παντου μασησαν μονο και μονο απο τον σουπερ ελβετικο στρατο και δεν ηταν και αλλοι λογοι
ε διάβασε και πες μας τι παίζεται πραγματικά με την Ελβετία.
κι εγώ από 2-3 άρθρα ό,τι διάβασα, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα
λιγο που γκουγκλαρα νομιζω hades πανω-κατω το περιεγραψε σωστα
Μπράβο αυτό διάβασα κι εγώ, ότι πολύ θα ήθελε να την καταπιεί και την Ελβετία αλλά ήταν πολύ δύσκολο και σου λέει άσε καλύτερα πάμε παρακάτω. Αυτό προσπαθείς να πετύχεις αν έχεις άμυνα, να το κάνεις του άλλο πολύ δύσκολο, τι άλλο να κάνεις;

Αυτό με τα λεφτά και τις τράπεζες το έχω διαβάσει κι εγώ και μου ακούγεται λίγο κουκουρούκου. Ήθελε λέει να κρύψει ο Χίτλερ λεφτά από ποιόν; απ'την εφορία; Απ'το ΤΣΜΕΔΕ;
Αφού όποιος του πήγαινε κόντρα απλά τον σκότωνε και έβαζε δικό του. Πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή (για τον Χίτλερ μιλάμε).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 29 Αύγ 2020, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Τα Rafale θα είναι υπερπολύτιμο μόνο με 2 προϋποθέσεις.
Να είναι στη νέα έκδοση F4 και οι Τούρκοι νά μην πάρουν F-35 στο μελλον.
Αλλιώς θα είναι πεταμένα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Zelda έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:29
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:23

Γιατί είσαι ενάντια στα σύνορα και στα έθνη.
Το αν θα επεκτείνεις το φράχτη σε ένα οικόπεδο σου δεν έχει να κάνει με το αν διαφωνεί η συμφωνεί ο γείτονας σου, είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα.
Επίσης είσαι εντελώς ηλίθιος και μου είναι δύσκολο να πέφτω στο επίπεδο σου για να κάνουμε έστω αυτού του είδους διάλογο, ακροδεξιά είναι η κωλοτρυπίδα σου, ανεγκέφαλε.

Δεν εχει σχεση ουτε με τον πραγματικο κοσμο, ουτε με την ιστορικη εξελιξη της ανθρωποτητας.

Οπως εδειξαν οι περιπτωσεις της διαλυσης της ΕΣΣΔ και της Γιουγκοσλαβιας αλλα και οτι συμβαινει τα τελευταια χρονια σε ολο τον πλανητη, το εθνος-κρατος οχι μονο δεν υποχωρει ως η βασικη οργανωτικη δομη των κοινωνιων, αλλα αυξάνεται και η σημασία του σε ορισμενες περιπτωσεις.

Δεν εχει σχεση αν μας αρεσει ή οχι αυτο, αλλα δεν προκυπτει απο καπου οτι υπαρχει καποιο αλλο συστημα που περιμενει στη στροφη ετοιμο να αντικαταστησει το εθνος-κρατος...
Πλακα κανεις; Πότε ήταν περισσότερο παγκοσμιοποιημένος ο κόσμος;

Τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης και σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω και της μετανάστευσης έχουν ανελθει αντιδραστικοί ηγέτες που στην πράξη, όμως, και πέραν του να επενδύουν στη σκατοψυχια δεν μπορούν ή και δε θέλουν να αλλάξουν πολλά.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Belisarius έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:37
Von Mackensen έγραψε: 29 Αύγ 2020, 12:45
talaipwros έγραψε: 29 Αύγ 2020, 12:40 Παμε γερα

https://www.kathimerini.gr/1093738/arti ... po-pra3eis

Παμε ακόμα πιο γερά.....

Οκτάι για “12 μίλια”: Αν αυτό δεν είναι λόγος πολέμου, τότε τι είναι

Από μία άποψη μας συμφέρει να ανεβάσουν τους τόνους για τα 12νμ στο Ιόνιο. Είναι εντελώς γελοίο να διαμαρτύρονται για εκείνη τη περιοχή και συνεπώς, αν συνεχίσουν, θα αντιδράσει ο ξένος παράγοντας. Αν πάλι δεν καταφέρουν να εμποδίσουν την επέκταση και έπειτα αρχίσουν τα ίδια για τα νότια της Κρήτης και το δυτικό Αιγαίο, κάθε φορά θα καθίστανται όλο και πιο ασόβαροι. Ωστόσο δεν μπορούν και να μην αντιδράσουν. Έχουν αυτοπαγιδευτεί εν μέρει. Φαντάζομαι η καλύτερη επιλογή είναι να καταστήσουν σαφές πως, παρότι θα αποδεχτούν το Ιόνιο, δεν θα ανεχθούν κάτι στο Αιγαίο.

Υποψιάζομαι πάλι, πως με κάθε βήμα που κάνουμε εμείς, όσο η Τουρκία δε δείχνει διάθεση για να μετριάσει τη στάση της, η ελληνική κυβέρνηση κάθε φορά που θα προχωρά σε ένα βήμα, θα ανακοινώνει άμεσα το επόμενο. Αυξάνοντας τη πίεση και το κόστος της Τουρκίας. Αυτό κάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά θα προτιμούσα να ηρεμήσει η κατάσταση για να παγιώσουμε τα "κέρδη" μας και τη νέα κατάσταση. Αυτό διότι οι δικοί μας και οι ξένοι, φαίνονται πολύ πρόθυμοι να υποχωρήσουν απέναντι στη Τουρκία προκειμένου να επιτύχουν συμβιβασμό. Ο συμβιβασμός είναι κατανοητός μεν αλλά στόχος πρέπει να είναι η απόλυτη νίκη εφόσον υπάρξουν οι συνθήκες.
Σωστη παρατηρηση οτι αυτη φαινεται να ειναι η στρατηγικη μας.
Οσο διατηρουν την ενταση οι Τουρκοι εμεις αυξανουμε το κοστος για αυτη τους την επιλογη με διαφορες κινησεις, όσο μπορουμε.
Και επισης σωστο ειναι οτι πρεπει καπου να μπει μια παυση στην ενταση για να παγιωσουμε αυτα τα κεκτημενα.

Σημαντικος παραγοντας ειναι οτι η διατηρηση της γεωπολιτικης εντασης με κρατος της ΕΕ επηρεαζει πολυ το Τουρκικο χρηματιστηριο, την ισοτιμια της λιρας, τις αξιολογησεις διεθνων οικων, αλλα και το κοστος δανεισμου για την Τουρκια. Εμας συγκριτικα μας επηρεαζουν σε πολυ μικροτερο βαθμο αυτα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37

Τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης και σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω και της μετανάστευσης έχουν ανελθει αντιδραστικοί ηγέτες που στην πράξη, όμως, και πέραν του να επενδύουν στη σκατοψυχια δεν μπορούν ή και δε θέλουν να αλλάξουν πολλά.
Ή όντως σου κάνει πλάκα ή πραγματικά είσαι τέρμα γίδι. Ένα από τα δύο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:30
Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:25
Πλειοψηφικός είναι ο κόσμος που δεν θέλει λαθροσαβούρια στη χώρα. Αυτό αποδείχτηκε από την αποδοχή της πολιτικής μητσοτάκη στον Έβρο
Πήξε
Η σκατοψυχια προς τους μετανάστες και η επιθυμία να μην τους δοθεί ούτε ευρώ από χρήματα που θα ήταν "για Έλληνες" είναι εύκολη, αυτό που λέει ο ελτσαβ να σταματήσουν οι συμβάσεις και τα χρηματικά βοηθήματα δε νομίζω να καλαρεσει, μάλλον θα πετάξουν πολλοί την περικεφαλαία :lol:
το 3%-5% των ζαίων σίγουρα, οι υπόλοιποι είναι Έλληνες και όχι παρασιτικοί μισθοφόροι σαν εσένα.
Παράσιτα βασικά είναι οι μόνιμοι, οι οποίοι εκβιαστικά βάζουν τους συμβασιούχους να τους κάνουν όλες τις δουλειές. Και οι περισσότεροι είναι της φιλελεύθερης ΝΔ. :003:
Τώρα αν εσύ λες ότι μόνο το 3-5% είναι κατά νεοφιλελε μέτρων είσαι λίγο εκτός πραγματικότητας. :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:39
Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37

Ή όντως σου κάνει πλάκα ή πραγματικά είσαι τέρμα γίδι. Ένα από τα δύο.
ψηφίζω το δεύτερο
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:41
Lord Brum έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:30

Παράσιτα βασικά είναι οι μόνιμοι, οι οποίοι εκβιαστικά βάζουν τους συμβασιούχους να τους κάνουν όλες τις δουλειές. Και οι περισσότεροι είναι της φιλελεύθερης ΝΔ. :003:
Τώρα αν εσύ λες ότι μόνο το 3-5% είναι κατά νεοφιλελε μέτρων είσαι λίγο εκτός πραγματικότητας. :lol:
παράσιτο είναι όποιπς περιμένει να ζήσει από σύμβαση αργομισθίας στο δημόσιο και καθ έξιν από ταμείο ανεργείας μην τυχόν και δουλέψει κανονικά
Άβαταρ μέλους
Highlander

sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:34
Highlander έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:24
sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:18

Οι Τούρκοι θεωρούν αιτία πολέμου την επέκταση στα 12νμ στο Ιόνιο, εσύ είσαι υπέρ αυτής της επέκτασης.
Το casus belli δεν αφορά τμηματική οριοθέτηση στο Ιόνιο γιατί δεν επηρεαζει την Τουρκία.
Λάθος κάνεις.
Επίσης το κάσους μπέλη της Τουρκίας είναι καραπαράνομο βάσει του δδ, κάργα ιμπεριαλιστικό και φασιστικό, αυτό ακριβώς στηρίζεις.
Δηλαδή έρχεται κάποιος και σε απειλεί ότι αν χτίσεις στο οικόπεδο σου που έχεις όλη την νομιμοποίηση του κόσμου να χτίσεις και γενικά να κάνεις ότι γουστάρεις και εσύ τον υποστηρίζεις αυτόν ακριβώς που θέλει να σου πάρει το σπίτι σου και το οικόπεδο διαφορετικά και αν δεν του το δώσεις απειλεί ότι θα στο κάψει και συ τον υποστηρίζεις, του δίνεις και δικαίωμα να το κάνει αυτό και λες να του το δώσουμε.
Αυτός λέει για ανατολική Μεσόγειο.
Είπα και στο προηγούμενο ποστ ότι δεν πρόκειται για χτίσιμο στο οικόπεδο, αλλά επέκταση του οικοπέδου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”