!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

Χουργιατς έγραψε: 10 Αύγ 2020, 10:43
CRWH έγραψε: 10 Αύγ 2020, 10:34 Οι ανθρωποι δεν θελουν να μεινει ανοικτη ουτε μια μικρομεσαία επιχειρηση
ηρέμησε, το KKE είναι ασφαλές :102:
μεσα εισαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 03:06 Κατι για το ωράριο 7:00-23:00 για ολη την εστιαση που διαβασα, ισχυει τελικα απο αυριο, θα το περασουν?
Δεν εχω ενημερωθει καθολου τις τελευταιες μερες, κι οταν το ακουσα μου φανηκε περιεργο μετρο (αν μιλαμε και για εξωτερικους χωρους).
Δεν είναι και τόσο περίεργο το μέτρο, γιατί κυρίως αφορά στα μπαράκια.

Στα καφέ και τα εστιατόρια ελέγχονται πιο εύκολα οι αποστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Βγήκε κάποια καινούργια έρευνα που λέει ότι ο ιός είναι νυκτόβιος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:17 Βγήκε κάποια καινούργια έρευνα που λέει ότι ο ιός είναι νυκτόβιος;
Ναι αφού διαβάζουν το πχρουμ :smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:17 Βγήκε κάποια καινούργια έρευνα που λέει ότι ο ιός είναι νυκτόβιος;
:lol:
κι εγώ απ' αυτήν ακριβώς την άποψη λέω οτι μου φάνηκε περίεργο μέτρο.

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:15
vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 03:06 Κατι για το ωράριο 7:00-23:00 για ολη την εστιαση που διαβασα, ισχυει τελικα απο αυριο, θα το περασουν?
Δεν εχω ενημερωθει καθολου τις τελευταιες μερες, κι οταν το ακουσα μου φανηκε περιεργο μετρο (αν μιλαμε και για εξωτερικους χωρους).

Μονο για μπαράκια/κλαμπάκια θα ισχύει δηλαδή αυτό το μέτρο? Καφετέριες και εστιατορια που κάποια εξ αυτών τραβάνε και ως τις 12 τα μεσάνυχτα, θα εξαιρεθούν? Γιατι σε αυτά οντως μπορουν να τηρηθουν καποιες αξιοπρεπείς αποστάσεις, αλλα τα παίρνει η μπάλα μαζί με τα ορθάδικα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δεν έχεις καταλάβει ότι το θέμα είναι να παλουκωθουν οι μαλακες; Επιβάλλοντας κλείσιμο στις 23:00 ουσιαστικά τους κλείνεις χωρίς να τους κλείνεις. 22:30 ίσα που έχουν προλάβει να βαφτούν οι τρεις από τις τέσσερις γκόμενες της παρέας που θα ξεκίναγε τη βραδιά με ταβέρνα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:23
:lol:
κι εγώ απ' αυτήν ακριβώς την άποψη λέω οτι μου φάνηκε περίεργο μέτρο.

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:15

Μονο για μπαράκια/κλαμπάκια θα ισχύει δηλαδή αυτό το μέτρο? Καφετέριες και εστιατορια που κάποια εξ αυτών τραβάνε και ως τις 12 τα μεσάνυχτα, θα εξαιρεθούν? Γιατι σε αυτά οντως μπορουν να τηρηθουν καποιες αξιοπρεπείς αποστάσεις, αλλα τα παίρνει η μπάλα μαζί με τα ορθάδικα.
Δεν ξέρω ρε συ, μια υπόθεση κάνω για τη λογική του μέτρου (αν τελικώς ισχύσει). Και πιστεύω ότι αφορά περισσότερο στους όρθιους και όχι στους καθισμένους. Οι όρθιοι παίζουν συνήθως μετά τις 11-12.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:23 Μονο για μπαράκια/κλαμπάκια θα ισχύει δηλαδή αυτό το μέτρο? Καφετέριες και εστιατορια που κάποια εξ αυτών τραβάνε και ως τις 12 τα μεσάνυχτα, θα εξαιρεθούν? Γιατι σε αυτά οντως μπορουν να τηρηθουν καποιες αξιοπρεπείς αποστάσεις, αλλα τα παίρνει η μπάλα μαζί με τα ορθάδικα.
Αρχίδια μπορεί να τηρηθεί. Θεωρητικά η απόσταση πρέπει να είναι 2 μέτρα. Σε εστιατόρια και καφέ είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πρέπει να φωνάζεις πιο δυνατά, εξαιτίας τριγύρω σούσουρου. Στο εστιατόριο τρως κιόλας, οπότε πιο εύκολα εκτοξεύονται μικροσταγονίδια με σάλιο.

Δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος να τα κρατήσεις ανοιχτά και ταυτόχρονα να εφαρμόζεις μέτρα, ακόμη κι αν περιορίσεις τα τραπέζια, εκτός κι αν βάλεις όσους κάθονται στο ίδιο τραπέζι πιο μακριά τον έναν απ' τον άλλον.

Ρεαλιστικά δεν μπορείς να πάρεις σοβαρά μέτρα με ανοιχτά μαγαζιά. Ή λες «δεν γαμιέται» και κλείνεις το άπαν σύμπαν μέχρι να περάσει η μπόρα, με διακρατικές συμφωνίες για παγώματα χρέους, κόψιμο χρήματος και περικοπές μισθών και συντάξεων και αύξηση φορολογίας, πράγματα εξαιρετικά επίπονα όλα, αλλά πάντως είναι λύση, ή πας σε τέτοια λύση μόνο αν δεις ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και λες «δεν γαμιέται, ό,τι είναι να γίνει ας γίνει», όπως κάνεις με την γρίπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:29 Δεν έχεις καταλάβει ότι το θέμα είναι να παλουκωθουν οι μαλακες; Επιβάλλοντας κλείσιμο στις 23:00 ουσιαστικά τους κλείνεις χωρίς να τους κλείνεις. 22:30 ίσα που έχουν προλάβει να βαφτούν οι τρεις από τις τέσσερις γκόμενες της παρέας που θα ξεκίναγε τη βραδιά με ταβέρνα.
Καθόλου σεξιστικό σχόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Δεν ξέρω αν παλεύεται η κατάσταση με τους δευτερότριτους δημοσιογράφους στον «αέρα» ή πρέπει να επιστρέψουν τα μεγάλα ονόματα να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης... βλέπω να μπάζει νερά η επιτυχημένη κυβέρνηση.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Αύγ 2020, 13:50 Δεν ξέρω αν παλεύεται η κατάσταση με τους δευτερότριτους δημοσιογράφους στον «αέρα» ή πρέπει να επιστρέψουν τα μεγάλα ονόματα να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης... βλέπω να μπάζει νερά η επιτυχημένη κυβέρνηση.
Όσα νερά και να μπάζει δεν υπάρχει κόμμα που να υποστηρίζει μια συγκεκριμένη διαχείριση που θα κάλυπτε όλους τους δυσαρεστημένους.

Και θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια σαφής πρόταση από τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Αυτό, αυτό κι αυτό. Όταν κατατεθεί σφυρίξτε. :lol:

Από γενικολογίες, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Διαβάστε τις καταγγελίες του Δημάρχου Πόρου σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1και βγάλτε συμπεράσματα για τις τεράστιες κυβερνητικές ευθυνες για την εξάπλωση των κρουσμάτων

viewtopic.php?f=29&t=24078
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:31
vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:23 Μονο για μπαράκια/κλαμπάκια θα ισχύει δηλαδή αυτό το μέτρο? Καφετέριες και εστιατορια που κάποια εξ αυτών τραβάνε και ως τις 12 τα μεσάνυχτα, θα εξαιρεθούν? Γιατι σε αυτά οντως μπορουν να τηρηθουν καποιες αξιοπρεπείς αποστάσεις, αλλα τα παίρνει η μπάλα μαζί με τα ορθάδικα.
Αρχίδια μπορεί να τηρηθεί. Θεωρητικά η απόσταση πρέπει να είναι 2 μέτρα. Σε εστιατόρια και καφέ είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πρέπει να φωνάζεις πιο δυνατά, εξαιτίας τριγύρω σούσουρου. Στο εστιατόριο τρως κιόλας, οπότε πιο εύκολα εκτοξεύονται μικροσταγονίδια με σάλιο.

Δεν υπάρχει πρακτικός τρόπος να τα κρατήσεις ανοιχτά και ταυτόχρονα να εφαρμόζεις μέτρα, ακόμη κι αν περιορίσεις τα τραπέζια, εκτός κι αν βάλεις όσους κάθονται στο ίδιο τραπέζι πιο μακριά τον έναν απ' τον άλλον.

Ρεαλιστικά δεν μπορείς να πάρεις σοβαρά μέτρα με ανοιχτά μαγαζιά. Ή λες «δεν γαμιέται» και κλείνεις το άπαν σύμπαν μέχρι να περάσει η μπόρα, με διακρατικές συμφωνίες για παγώματα χρέους, κόψιμο χρήματος και περικοπές μισθών και συντάξεων και αύξηση φορολογίας, πράγματα εξαιρετικά επίπονα όλα, αλλά πάντως είναι λύση, ή πας σε τέτοια λύση μόνο αν δεις ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και λες «δεν γαμιέται, ό,τι είναι να γίνει ας γίνει», όπως κάνεις με την γρίπη.
«δεν γαμιέται, ό,τι είναι να γίνει ας γίνει»

Κάτσαμε καραντίνα ένα τρίμηνο για να προστατευσουμε τα παππουδια, τώρα είναι η ώρα τους να μείνουν μέσα ένα δίμηνο και να μας αφήσουν να δουλέψουμε.
Αν κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν, κανένα πρόβλημα, ας πάρουν τα ρίσκα τους.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

panos291 έγραψε: 10 Αύγ 2020, 14:56
hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 12:31

«δεν γαμιέται, ό,τι είναι να γίνει ας γίνει»

Κάτσαμε καραντίνα ένα τρίμηνο για να προστατευσουμε τα παππουδια, τώρα είναι η ώρα τους να μείνουν μέσα ένα δίμηνο και να μας αφήσουν να δουλέψουμε.
Αν κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν, κανένα πρόβλημα, ας πάρουν τα ρίσκα τους.
η δημοσια υγεία πανω απολα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Έτσι λέγανε στον Πόρο και σε μόλις ενάμιση μήνα κατάφεραν να αυτοκαταστραφούν.

Περίεργο βέβαια για όλους αυτούς τους μικρούς Τζεφ Μπέζος. Μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχιες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”