!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:41
hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:33
Naida έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:31 Δεν υπάρχουν από αλλού να πάρει το κράτος να ενισχύσει όσους έχουν πληγεί;
Ναι, μπορεί να δανειστεί άλλα 50 δισεκατομμύρια. No problem.
Δε γαμιεται μωρέ ας πεθάνουν όλοι οι ευάλωτοι λεβέντη μου από τον ιό. Κι οι υπόλοιποι θα εξαθλιωθούν από τις καραντινες και τις αναστολές εργασίας.
Είπα, καλή μου. Η άλλη λύση ήταν να παίρνεις 400 ευρώ. Δεν μου φαίνεται σαν να την δέχεσαι. Βάζεις τα λεφτά σου πάνω από τις ζωές των ευάλωτων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:53
Arisvilla έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:47
netmaggas21 έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:42

Στο συγκεκριμενο θεμα δεν χωραει .. υποστηρικτες τις κυβερνησης. Τι ειναι μπαλα? Να επιμενω πως ο Μπακακης ξερει κοντρολ επειδη ειμαι ΑΕΚ?

Η πανδημια ειναι εθνικο θεμα, οχι πολιτικο και αφορα ολους μας
Στο συγκεκριμενο θέμα εγώ ειδικά έχω φάει πολύ bullying εδώ από τους νδκράτες όταν έγραφα τα αυτονόητα. Και με αποκαλούσαν στημένο οτι δεν ξέρω τι λέω κτλ. Λες και εγώ ήθελα ντε και καλά να κάνει τις μαλακίες που έκανε η κυβέρνηση και να έχουμε δεύτερο κύμα μέσα στον Αυγουστο και να κινδυνεύσουν οι ζωές όλων μας. Μακάρι να πετύχει από εδω και πέρα η κυβέρνηση σε αυτό το θέμα. Αλλά χωρίς κριτική θα ξανακάνει τα ίδια που έκανε από έπαρση τους προηγούμενους 2 μήνες.
Απλά αποδεικνύεται ότι η αντιμετώπιση του πρώτου κύματος δεν ήταν αποτέλεσμα ενός συνολικού σχεδίου, αλλά βλέποντας και κάνοντας.
Ολος ο πλανητης ηταν βλεποντας και κανοντας. Εδεικα εμεις ειμασταν τυχεροι γιατι μας προλαβαν οι εξελιξεις στην Ιταλια και υπολοιπη ευρωπη μετα.
Αλλα μολις η ηρθε η ωρα του πλανου..... oh wait πετυχαμε , δεν υπαρχει ιος , Enjoy your summer in Greece.
Time is an illusion.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:54 Αλλά έστω. Πόσο θες να ειναι; ο κατώτατος είναι 650 ευρώ Χ 14 δλδ 9100/χρονο. Αυτα που προτεινεις εσυ ειναι τα μισα. Θεωρείς ότι μια χρονιά χωρις τουρίστες από το εξωτερικό (πρόσεξε, όχι χωρίς τουρισμό αλλα τεσπα) συνεπάγεται μείωση του μισθού στο μισο;
Μου παραθέτεις αριθμούς κατά κεφαλήν ΑΕΠ, όχι μέσο εισόδημα. Το μέσο εισόδημα είναι περίπου 800 ευρώ. Θεωρώ ότι μια χρονιά χωρίς καθόλου τουρισμό, ναι, συνεπάγεται τέτοιες μειώσεις, γιατί ο τουρισμός είναι τουλάχιστον το 1/4 του ΑΕΠ και το 40% της απασχόλησης, άμεσα ή έμμεσα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:54Επισης δε μου απάντησες στο αλλο ερώτημα. Εσύ δέχεσαι να σου περικοπεί ο μισθός κατά ενα μεγάλο κομμάτι (αφου ο τουρισμός είναι τόσο σημαντικός κ πλεον δουλεύει πολύ λιγότερο) ΚΑΙ ταυτόχρονα να πεθάνει ο 1 στους 3 ηλικιωμένους που γνωρίζεις, μέσα στους επόμενους μήνες;
Εγώ δεν παίρνω μισθό. Οι αποδοχές μου λογικά θα πέσουν αυτόματα σημαντικά το επόμενο έτος και γιατί θα μειωθεί το μέσο διαθέσιμο εισόδημα και γιατί θα έχω αυξημένη φορολόγηση από αυξημένη φετινή δραστηριότητα. Οπότε δεν είναι θέμα επιλογής, θα συμβεί έτσι κι αλλιώς.

1 στους 3 ηλικιωμένους δεν θα πεθάνει. Αυτό είναι τρισμέγιστη παπαριά. Ακόμη και οι ηλίθιοι Σουηδοί είχαν 5-6 χιλιάδες νεκρούς, 50% περισσότερους από ό,τι είχαμε ΕΜΕΙΣ από την γρίπη του 2016. Δεν το λες ευχάριστο αλλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο το παρουσιάζεις.

1 στους 3 ηλικιωμένους είναι 800.000. Πιστεύεις ότι θα πεθάνουν 800.000 άτομα από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ο τουρισμός από τις ανεπτυγμένες ευρωπαικές χώρες δεν είναι αυτός που έφερε το πρόβλημα.Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήλθε από τα Βαλκάνια συν η εσωτερική χαλάρωση.
Εκείνο που θα έπρεπε να γίνει είναι να μην υπάρξει ποτέ αυτή η χαλάρωση εσωτερικά και καλύτεροι έλεγχοι από τα Βαλκάνια αν και υπάρχουν και εποχιακοί εργαζόμενοι και Ελληνες που μπαινοβγαίνουν.
Ας δούμε το τελευταίο περιστατικό με τις Αλβανίδες που έφεραν τον ιό στο εργοστάσιο ελαιουργίας.Θα ήταν δυνατόν να τους απαγορευθεί να πάνε στη χώρα τους δια παντός ακόμη και στην άδειά τους;
πατησιωτης

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 00:12 Θεωρώ ότι μια χρονιά χωρίς καθόλου τουρισμό, ναι, συνεπάγεται τέτοιες μειώσεις, γιατί ο τουρισμός είναι τουλάχιστον το 1/4 του ΑΕΠ και το 40% της απασχόλησης, άμεσα ή έμμεσα.
Oxι εάν περικοπούν οι αποδοχές των ιερών αγελάδων της χώρας που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι και οι οποίοι για μια ακόμη φορά δεν έχουν καμμιά απώλεια,για να επιδοτηθούν οι άνεργοι.
Το πολιτικό σύστημα καλλιεργεί μια ιδεολογία ότι είναι κακή η περικοπή σε αυτές τις κατηγορίες ειδικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ είμαι της γνώμης ότι όλων οι μισθοί και συντάξεις θα έπρεπε να περικοπούν. ΙΤ και ΔΤ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 00:19 Εγώ είμαι της γνώμης ότι όλων οι μισθοί και συντάξεις θα έπρεπε να περικοπούν. ΙΤ και ΔΤ.
εγώ λέω να φορολογήσουμε τους μικροεπιχειρηματίες.
πατησιωτης

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Αύγ 2020, 23:53 Απλά αποδεικνύεται ότι η αντιμετώπιση του πρώτου κύματος δεν ήταν αποτέλεσμα ενός συνολικού σχεδίου, αλλά βλέποντας και κάνοντας.
Τί σχέδιο να έχεις σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση; :p2:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

mao mao έγραψε: 10 Αύγ 2020, 00:22
hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2020, 00:19 Εγώ είμαι της γνώμης ότι όλων οι μισθοί και συντάξεις θα έπρεπε να περικοπούν. ΙΤ και ΔΤ.
εγώ λέω να φορολογήσουμε τους μικροεπιχειρηματίες.
Ήδη το κάνετε αυτό, κουκλί μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Κατι για το ωράριο 7:00-23:00 για ολη την εστιαση που διαβασα, ισχυει τελικα απο αυριο, θα το περασουν?
Δεν εχω ενημερωθει καθολου τις τελευταιες μερες, κι οταν το ακουσα μου φανηκε περιεργο μετρο (αν μιλαμε και για εξωτερικους χωρους).
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

πατησιωτης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 00:13 Ολα τα στοιχεία δείχνουν
Ποια στοιχεία, αφου δεν έγιναν τεστ
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Niki έγραψε: 09 Αύγ 2020, 21:03
the comet the course the tail έγραψε: 09 Αύγ 2020, 20:59 η Νίκη τα έβαλε με τ'σ'αλβανοί :102:
Όχι απλά ανάψανε δεκατέσσερις σοβαρές εστίες με κρούσματα στην χώρα Αλβανοί που ήρθανε από την Αλβανία και οκτώ σοβαρές εστίες μουσουλμάνοι της Θράκης και της Κομοτηνής που ήρθαν από Τουρκία.
Απλά το επισημαίνω.
Ε και τι θες τωρα, να μας πουν ρατσιστές οι αριστεροί;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

vantono έγραψε: 10 Αύγ 2020, 03:06 Κατι για το ωράριο 7:00-23:00 για ολη την εστιαση που διαβασα, ισχυει τελικα απο αυριο, θα το περασουν?
Δεν εχω ενημερωθει καθολου τις τελευταιες μερες, κι οταν το ακουσα μου φανηκε περιεργο μετρο (αν μιλαμε και για εξωτερικους χωρους).
Οι ανθρωποι δεν θελουν να μεινει ανοικτη ουτε μια μικρομεσαία επιχειρηση
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

CRWH έγραψε: 10 Αύγ 2020, 10:34 Οι ανθρωποι δεν θελουν να μεινει ανοικτη ουτε μια μικρομεσαία επιχειρηση
ηρέμησε, το KKE είναι ασφαλές :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”