Μου αρέσουν τα ρητά σουOtto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:44Ένα χρόνο έχουν πει 1000 ψέματα βασισμένα σε δεξαμενές με παράνομο φορτίο.Beria έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:36Ναι, αλλά πέθαναν 52 από την εγκληματική αδιαφορία του ελληνικού κράτουςenaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:33
κακως δεν εχεις ασχοληθει, γιατι 5 τουλαχιστον πεθαναν απο την φωτια, που δεν εχει αιτιολόγηση αν δεν υπαρχουν υδρογονανθρακες. Καθολου αδιαφορο δεν ειναι για οσους κάηκαν.
Και δεν πρέπει καμία αποκάλυψη βίντεο να αποσεισει αυτές τις ευθύνες
Δεν τη χαρά του ΓΓ και του Όττο για το βίντεο. λες και αν αποδειχτεί ότι η εμπορική αμαξοστοιχία δεν μετέφερε υδρογονάνθρακες αθωώνονται οι κυβερνήσεις
Κοντή μνήμη έχεις.
Άλλοι ασχολήθηκαν με αυτά αποκλειστικά προσπαθώντας να υποβαθμισουν όλα τα υπόλοιπα.
Δείτε δω ρε κάτι αναλύσεις.
Μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βοδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Αυτός όντως ενδιαφέρεται για την αλήθεια.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 17:48ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:59γιατί το αντιμετωπίζεις με όρους αγώνα ποδοσφαίρου το ζήτημα;SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:48
Με το χερι στην καρδια.
Πως τις βλεπεις τις τελευταιες 3 ημερες;
Μας κερδατε η βρισκεστε σε κινηση υποχωρησης αναμενοντας ενισχυσεις για αντεπιθεση ;
το ζήτημα είναι να βρούμε την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη![]()
Το τι ειναι το κρατος και ο μεσος ελλ φανηκε στο πολυ προσφατο benchmark του δημοψηφισματος .
sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:29Μου αρέσουν τα ρητά σουOtto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:44Ένα χρόνο έχουν πει 1000 ψέματα βασισμένα σε δεξαμενές με παράνομο φορτίο.Beria έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:36
Ναι, αλλά πέθαναν 52 από την εγκληματική αδιαφορία του ελληνικού κράτους
Και δεν πρέπει καμία αποκάλυψη βίντεο να αποσεισει αυτές τις ευθύνες
Δεν τη χαρά του ΓΓ και του Όττο για το βίντεο. λες και αν αποδειχτεί ότι η εμπορική αμαξοστοιχία δεν μετέφερε υδρογονάνθρακες αθωώνονται οι κυβερνήσεις
Κοντή μνήμη έχεις.
Άλλοι ασχολήθηκαν με αυτά αποκλειστικά προσπαθώντας να υποβαθμισουν όλα τα υπόλοιπα.
Μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βοδι.![]()

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε το αντιμετωπίζει ως αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά ως αγώνα ποδοσφαίρου με το ΠΑΟΚ. Ο μόνος αγώνας που ενδιαφέρονται να κερδίσουν οι μαλάκες οι Εβραίοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:59γιατί το αντιμετωπίζεις με όρους αγώνα ποδοσφαίρου το ζήτημα;SeaHawk έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:48Με το χερι στην καρδια.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:45
καλα, ας περιμενουμε το ΕΜΠ, και αν η σιληκόνη δεν ηταν εκεινη που πηρε φωτια, ας προσπαθήσουν ξανα απο την αρχη να δικαιολογήσουν την φωτια. Θα φαμε μηνες για τις πιπες του Κυριακου.
Πως τις βλεπεις τις τελευταιες 3 ημερες;
Μας κερδατε η βρισκεστε σε κινηση υποχωρησης αναμενοντας ενισχυσεις για αντεπιθεση ;
το ζήτημα είναι να βρούμε την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:39sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:29Μου αρέσουν τα ρητά σουOtto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:44
Ένα χρόνο έχουν πει 1000 ψέματα βασισμένα σε δεξαμενές με παράνομο φορτίο.
Κοντή μνήμη έχεις.
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μαλακίες λες, όπως πάντα. Τα ρητά με ζώα μου πορκαλούν γέλιο. Όπως αν υπάρχει πχ και με σένα.Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:39sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:29Μου αρέσουν τα ρητά σουOtto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:44
Ένα χρόνο έχουν πει 1000 ψέματα βασισμένα σε δεξαμενές με παράνομο φορτίο.
Κοντή μνήμη έχεις.
![]()
Πάντως, δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά ο Όττο έχει τον πιο συγκροτημένο λόγο εδώ μέσα. Και φυσικά δεν είναι ασσ, σε αντίθεση με άλλους εδώ μέσα, πάλι πχ όπως εσένα
Και είπες να κάνεις ένα?sharp έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:49Μαλακίες λες, όπως πάντα. Τα ρητά με ζώα μου πορκαλούν γέλιο. Όπως αν υπάρχει πχ και με σένα.
Πάντως, δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά ο Όττο έχει τον πιο συγκροτημένο λόγο εδώ μέσα. Και φυσικά δεν είναι ασσ, σε αντίθεση με άλλους εδώ μέσα, πάλι πχ όπως εσένα
Αφού σου αρέσουν, θα σου άρεσε και το δικό μου, που παρομοιάζω τους νουδούκους με αγέλη σκυλιών που ορμάνε όταν ανοίγω νήμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
σε ζηλευουν γιαυτο .
Καλά, άμα το θέλεις. Ξέρεις ότι ειδικά εσένα δεν μ΄αρέσει να σε στενοχωρώ.Kauldron έγραψε: 09 Φεβ 2025, 01:55 Και είπες να κάνεις ένα?
Αφού σου αρέσουν, θα σου άρεσε και το δικό μου, που παρομοιάζω τους νουδούκους με αγέλη σκυλιών που ορμάνε όταν ανοίγω νήμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η αλήθεια είναι οτι την τραβάει ο οργανισμός σου την συλλογή βραβείων
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
https://twitter.com/ntalaoura/status/18 ... 8606178405Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:52από το 8:57enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:49δεν ξερω τι ακουσε ο νοστρόμος και δεν ακουσε για φιαλες, φιαλες λεει ο Λιολιος στο βιντεο που του εβαλα, αλλα δεν επιμενω αφου του αρεσε ο Λιολιος, ολα καλα.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:47
πού δεν είπε για μπουκάλες ρε παιδιά? εδώ σε άλλο βίντεο έδειχνε μέχρι και τις καμμένες μπουκάλες που προκάλεσαν ανάλογη-κατ'αυτόν-έκρηξη σε τραίνο στις Ινδίες
https://www.tvopen.gr/watch/200894/temp ... royliolioy
άλλωστε, είπαμε, έριχνε και υπόνοιες για έναν μαγικό τρόπο που εξαφανίστηκαν οι αναφορές για άδειες φιάλες στα Τέμπη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιατί κοπέλλα μου; Επειδή γελάω με το "μας χρωστάνε και μας παίρνουν και το βόδι"; Ή το άλλο με την αλεπού στο κοτέτσι;Saturn έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:04Η αλήθεια είναι οτι την τραβάει ο οργανισμός σου την συλλογή βραβείων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 09 Φεβ 2025, 02:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κερδίζει κι αυτό ο συγκεκριμένος.Saturn έγραψε: 09 Φεβ 2025, 02:04Η αλήθεια είναι οτι την τραβάει ο οργανισμός σου την συλλογή βραβείων

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-