!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:31
nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:26

ο Λιολιος ειναι εγκυρος και φυσικα δεν τον αμφισβητω πουθενα ... απλα σου λεω οτι ισχυει για τις φιαλες ... δεν ειπα οτι μεταφερονταν κατι σε φιαλη ... ας ακουμε τους ειδικους
ο Λιόλιος είπε για φιάλες και για αέρια, τί να κάνω τώρα εγώ , τους καθηγητές να ακούω? τον enaon να ακούώ? τον Όττο που βάζει τον Λιόλιο αλλά δεν απαντά σε καμιά ερώτηση να ακούω? τα πορίσματα της πυροσβεστικής να ακούω?

Θελω να πω δηλαδη, το οτι μετα απο δυο χρονια ενας ολοκληρος λαος ψαχνει να βρει τι εσκασε στο τραινο και δεν εχει παραιτηθει τουλαχιστον απο πολιτικη και προσωπικη ευθιξία ο Πρωθυπουργος, ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ, μου φτανει για να αλλαξω χωρα χθες
να περιμενουμε το τελικο πορισμα ... αυτο με τον ΠΘ δεν εχει νοημα στη συζητηση αυτη τη στιγμη ... δεν ειναι δικο μου θεμα τουλαχιστων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:25 τον Λιολιο τον πηρε σοβαρά ο οττο, μια απο τις 200 ψεκοθεωρίες που εχει πιστεψει, δεν σου αρκει για να καταλαβεις οτι λεει πίπες;
τί να κάνω, με έπιασε στο σημείο που ειναι το βαγόνι αποκαίδια μόνο του και μου ήρθαν στο μυαλό και κάτι σενάρια συνωμοσίας (δεν φταίω εγώ, μου έχει δώσει το οκ ο πρωθυπουργός μου)...ετσι κι αλλιως, καθηγητης λεει...τι να κλ@σω εγω να τον αμφισβητώ...καταλαβες εανοακι? αλλα μη νομιζεις, δεν αγνοησα τις συμβουλες σου γι αυτο -εκτος άλλων-και τον ρωταγα να μου απαντησει αλλα εκεινος δεν απαντουσε ποτε :a040:

:102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 08 Φεβ 2025, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nostromos

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:31
nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:30
enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:28

τον ακουσες μηπως, η καλα θα τα λεει ετσι και αλλιως;
ακουσα το 1ο βιντεο ... λεει οτι η μεγαλη εκρηξη προκληθηκε χαμηλα και αμεσως μετα τη συγκρουση ...
ακου και αυτο, αν δεν λεμε το ιδιο. Λεει για τα γκαζάκια. Που ακουσες για εκρηξη, θυμασαι μηπως; :lol:
Spoiler
δεν ειχα το χρονο να δω τοσο μεγαλο βιντεο ... πες μου
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ασχετο λιγο nostromos, για την πυροσβεστικη λαρισας ου λεγαμε, εμαθες τελικα αν ηταν πολυ καλοι που ελεγες; Διαβασες για την προϊσταμένη; :D
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:03 διευκρινίσεις από Καπερνάρο

Σημαντικά σημεία του ιστορικού διαχείρισης του αποδεικτικού υλικού από πλευράς της εταιρείας security ''lnterstar":

1. Ό,τι ζητήθηκε από τις αρμόδιες αρχές, δόθηκε σε άμεσο χρόνο 2 ή 3 ημερών ανάλογα του όγκου δεδομένων των βίντεο ή το γεωγραφικό σημείο από το οποίο έπρεπε να συλλέξουμε τον σκληρό δίσκο του αντίστοιχου καταγραφικού καμερών. Δεν υπήρξε ποτέ καμία καθυστέρηση, πόσο μάλλον 1,5 ή 2 ετών όπως κυκλοφόρησε στις ειδήσεις.
δεν καταλαβαίνω. δηλαδή οι αρχές τόσους μήνες (πάνω από έναν χρόνο) είχαν βίντεο της εμπορικής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 08 Φεβ 2025, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Saturn

nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:33
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:31
nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:26

ο Λιολιος ειναι εγκυρος και φυσικα δεν τον αμφισβητω πουθενα ... απλα σου λεω οτι ισχυει για τις φιαλες ... δεν ειπα οτι μεταφερονταν κατι σε φιαλη ... ας ακουμε τους ειδικους
ο Λιόλιος είπε για φιάλες και για αέρια, τί να κάνω τώρα εγώ , τους καθηγητές να ακούω? τον enaon να ακούώ? τον Όττο που βάζει τον Λιόλιο αλλά δεν απαντά σε καμιά ερώτηση να ακούω? τα πορίσματα της πυροσβεστικής να ακούω?

Θελω να πω δηλαδη, το οτι μετα απο δυο χρονια ενας ολοκληρος λαος ψαχνει να βρει τι εσκασε στο τραινο και δεν εχει παραιτηθει τουλαχιστον απο πολιτικη και προσωπικη ευθιξία ο Πρωθυπουργος, ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ, μου φτανει για να αλλαξω χωρα χθες
να περιμενουμε το τελικο πορισμα ... αυτο με τον ΠΘ δεν εχει νοημα στη συζητηση αυτη τη στιγμη ... δεν ειναι δικο μου θεμα τουλαχιστων
κακως λες οτι δεν ειναι δικο σου θεμα
εμενα ειναι γιατι νοιωθω προσβολη και μεγιστη ανασφάλεια ως πολίτης
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:34 δεν ειχα το χρονο να δω τοσο μεγαλο βιντεο ... πες μου
λεει οτι ειναι βεβαιος οτι δεν υπηρχε εκρηξη, και οτι ηταν τα γκαζακια. Άκου τον ομως, απολαυση ειναι ο πολυ σοβαρός. :lol:
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:34 ασχετο λιγο nostromos, για την πυροσβεστικη λαρισας ου λεγαμε, εμαθες τελικα αν ηταν πολυ καλοι που ελεγες; Διαβασες για την προϊσταμένη; :D
ααα! το θυμαμαι νομιζω οτι κατι λεγατε και ηθελα να βαλω επιζήσασα του δυστυχήματος που ζήτησε βοήθεια απο πυροσβεστη και της ειπε στο περιπου, τι λες κυρα μου, δεν εχουμε τα μεσα, δηλαδη αυτο το ειπε και για τους εκαβιτες αλλα νομιζω το ειπε και για τους πυροσβεστες
Άβαταρ μέλους
enaon

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:35
ST48410 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:03 διευκρινίσεις από Καπερνάρο

Σημαντικά σημεία του ιστορικού διαχείρισης του αποδεικτικού υλικού από πλευράς της εταιρείας security ''lnterstar":

1. Ό,τι ζητήθηκε από τις αρμόδιες αρχές, δόθηκε σε άμεσο χρόνο 2 ή 3 ημερών ανάλογα του όγκου δεδομένων των βίντεο ή το γεωγραφικό σημείο από το οποίο έπρεπε να συλλέξουμε τον σκληρό δίσκο του αντίστοιχου καταγραφικού καμερών. Δεν υπήρξε ποτέ καμία καθυστέρηση, πόσο μάλλον 1,5 ή 2 ετών όπως κυκλοφόρησε στις ειδήσεις.
δεν καταλαβαίνω. δηλαδή οι αρχές τόσους μήνες (πάνω από έναν χρόνο) είχαν βίντεο της εμπορικής;
:lol:
Άβαταρ μέλους
nostromos

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:36
nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:34 δεν ειχα το χρονο να δω τοσο μεγαλο βιντεο ... πες μου
λεει οτι ειναι βεβαιος οτι δεν υπηρχε εκρηξη, και οτι ηταν τα γκαζακια. Άκου τον ομως, απολαυση ειναι ο πολυ σοβαρός. :lol:
οκ ειδα οτι υπονοει ξεκαθαρα οτι προκειται για κατι που υπηρχε στην επιβατικη αμαξοστοιχια και δεν προκειται για φιαλες ...
Άβαταρ μέλους
nostromos

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:34 ασχετο λιγο nostromos, για την πυροσβεστικη λαρισας ου λεγαμε, εμαθες τελικα αν ηταν πολυ καλοι που ελεγες; Διαβασες για την προϊσταμένη; :D
δεν ηταν προισταμενη της πυροσβεστικης αυτη που λες ... ηταν προισταμενη του ανακριτικου τμηματος της πυροσβεστικης
Άβαταρ μέλους
enaon

nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:41
οκ ειδα οτι υπονοει ξεκαθαρα οτι προκειται για κατι που υπηρχε στην επιβατικη αμαξοστοιχια και δεν προκειται για φιαλες ...
σου μοιαζει σοβαρός ο τρόπος που κανει αναλυση στο ραδιο σημερα, με χρήση δημοσιευμάτων 2 ετων; Εμενα με στεναχωρει που ειναι Ευελπίδων αυτος οταν τον ακουω.
Άβαταρ μέλους
enaon

nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:42
δεν ηταν προισταμενη της πυροσβεστικης αυτη που λες ... ηταν προισταμενη του ανακριτικου τμηματος της πυροσβεστικης
σωστα, το ιδιο λεμε, ειπαμε χιλια καλα, αλλα γτπ ταυτοχρονα. Οποτε το διαβασες, ωραίος.
Άβαταρ μέλους
nostromos

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:43
σου μοιαζει σοβαρός ο τρόπος που κανει αναλυση στο ραδιο σημερα, με χρήση δημοσιευμάτων 2 ετων; Εμενα με στεναχωρει που ειναι Ευελπίδων αυτος οταν τον ακουω.
μια χαρα τα λεει με βαση την εμπειρια του ... αν ο τυπος ηταν υπευθυνος στην ερευνα μπορει να ελεγε και πιο χρησιμα και εγκυρα δεδομενα
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 22:43
πού δεν είπε για μπουκάλες ρε παιδιά? εδώ σε άλλο βίντεο έδειχνε μέχρι και τις καμμένες μπουκάλες που προκάλεσαν ανάλογη-κατ'αυτόν-έκρηξη σε τραίνο στις Ινδίες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”