Γιόρε γκόλντεν ντόνιστsys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:02γμμβ.Athina__P έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:57 Να, ορίστε... Ο μόνος που το έφερε η κουβέντα να έχει γνωρίσει ζεύγος τέτοιο (δεν γνώρισα προσωπικά), κατευθείαν είπε ότι η φάση είναι πλακομ... Δεν ξέρω αν ήξερε στα αλήθεια λεπτομέρειες. Αυτά τα πράγματα τα λες ταμπού.
Πιο συχνά θα συμβεί να συναντήσωμε τυχαία άντρα που κυκλοφορεί με το συγκάτοικό του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ευχαριστώ, κ συ είσαι πολύ καλός επίσης.Χαοτικός έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:10Γιόρε γκόλντεν ντόνιστsys3x έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:02γμμβ.Athina__P έγραψε: 23 Ιαν 2019, 21:57 Να, ορίστε... Ο μόνος που το έφερε η κουβέντα να έχει γνωρίσει ζεύγος τέτοιο (δεν γνώρισα προσωπικά), κατευθείαν είπε ότι η φάση είναι πλακομ... Δεν ξέρω αν ήξερε στα αλήθεια λεπτομέρειες. Αυτά τα πράγματα τα λες ταμπού.
Πιο συχνά θα συμβεί να συναντήσωμε τυχαία άντρα που κυκλοφορεί με το συγκάτοικό του.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
microαστική Λινάτσα
Το νημα από "αγόρια ρομποτ κορίτσια φερυ μποτ νο542" μεταλλασεται γοργα σε "κορίτσια ψαλίδια αγόρια δεν ξέρετε απο πλακομνίδια"
Μικροαστική Λινάτσα. Προβοκατόρικο. Ποιος είσαι άνθρωπε;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έλεος, λες και είσαι νέος.
-
microαστική Λινάτσα
Απο τον τίτλο λείπει ενα "...στις απαντησεις της"
-
don't speak
Ήθελες να είμαι;microαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:39Απο τον τίτλο λείπει ενα "...στις απαντησεις της"![]()
-
microαστική Λινάτσα
Πιστεύεις οτι ο,τι θίγω ειναι για κακο;
Έλεος, λες και εισαι νέα.
Έλεος, λες και εισαι νέα.
Πάντα είμαι νέος μωρή κωλόγρια. Βασικά τώρα παίρνω χαμπάρι ότι είναι γυναίκα. Γιατί πρέπει να την ξέρω όμως; Σπηκ μωρή.
-
don't speak
Όχι βέβαια.microαστική Λινάτσα έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:45 Πιστεύεις οτι ο,τι θίγω ειναι για κακο;
Έλεος, λες και εισαι νέα.![]()
Εκζυπνο ήταν το ποστ σου
-
microαστική Λινάτσα
Μην εχεις ελπίδες μικρέ. Το αλατίζω το σαλάχι, το ανοιγοκλεινω το τσιροτο στο στομα,το σκίζω το μνημόνιο, το μουσκεύω το ψαλίδι, το microφθονώ το πεος σας κύριοι.Χαοτικός έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:46 Πάντα είμαι νέος μωρή κωλόγρια. Βασικά τώρα παίρνω χαμπάρι ότι είναι γυναίκα. Γιατί πρέπει να την ξέρω όμως; Σπηκ μωρή.
-
don't speak
Καλύτερα να μιλάς παρά να γράφειςΧαοτικός έγραψε: 23 Ιαν 2019, 22:46 Πάντα είμαι νέος μωρή κωλόγρια. Βασικά τώρα παίρνω χαμπάρι ότι είναι γυναίκα. Γιατί πρέπει να την ξέρω όμως; Σπηκ μωρή.
-
Ορέστης 35
Ποιο ειδος ειναι αυτο;Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:23Κι εγώ βλέπω που και που λεσβιακό αλλά πολύ συγκεκριμένο ειδος. Μπορεί να θαυμάζω και να χαζεύω για ώρα όμορφη γυναίκα, κώλο,βυζιά κτλ αλλά δεν νιώθω ερωτικά όταν τα κοιτάζω.Αίγαγρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:21 Καποιες γνωστές/φιλες μου βλέπουν και λεσβιακο πορνο. Αλλά δεν θα δουν ερωτικά μια γυναίκα. Γενικά διαφέρουν σε αυτό από εμάς τους άντρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 8368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις