!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ♥ Καμιά γυναίκα δεν είναι απολύτως στρέιτ ♥
Έτσι απλά να γουστάρω κάποια και να κάνω κάτι μπα όχι. Μέσα σε άλλο πλαίσιο ίσως να μπορούσε να μου προκαλέσει την φαντασία και την επιθυμία. Δε ξέρω όμως μπορεί και να ξενερωνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καποιες γνωστές/φιλες μου βλέπουν και λεσβιακο πορνο. Αλλά δεν θα δουν ερωτικά μια γυναίκα. Γενικά διαφέρουν σε αυτό από εμάς τους άντρες.
Μια φίλη μου ήταν στα χωρίσματα με τη γκόμενα γιατί η φίλη μου ήθελε σεξ το βράδυ μετά την έξοδο και η γκόμενα λέει μπορεί μόνο πρωί. "Καλά μωρή μαλάκω" της λέει "τι εννοείς μπορείς μόνο πρωί, έχεις πούτσα και δε σου σηκώνεται;"
==> τη χώρισε η γκόμενα.
==> τη χώρισε η γκόμενα.
Κι εγώ βλέπω που και που λεσβιακό αλλά πολύ συγκεκριμένο ειδος. Μπορεί να θαυμάζω και να χαζεύω για ώρα όμορφη γυναίκα, κώλο,βυζιά κτλ αλλά δεν νιώθω ερωτικά όταν τα κοιτάζω.Αίγαγρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:21 Καποιες γνωστές/φιλες μου βλέπουν και λεσβιακο πορνο. Αλλά δεν θα δουν ερωτικά μια γυναίκα. Γενικά διαφέρουν σε αυτό από εμάς τους άντρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Ιαν 2019, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Να σου εξηγήσω, γουέιτ. Είναι διαφορετικό να σ'αρέσει να βλέπεις να πιάνουν βυζιά, γιατί σ'αρέσει να σου πιάνουν τα δικά σου και διαφορετικό να θες εσύ να πιάσεις βυζιά.Αίγαγρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:21 Καποιες γνωστές/φιλες μου βλέπουν και λεσβιακο πορνο. Αλλά δεν θα δουν ερωτικά μια γυναίκα. Γενικά διαφέρουν σε αυτό από εμάς τους άντρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και εγώ βλέπω λεσβιακο πορνο, δεν εχω βέβαια κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε είδος
ΛογικόΑίγαγρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:26Και εγώ βλέπω λεσβιακο πορνο, δεν εχω βέβαια κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε είδος![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ καταλαβαίνω πως ναι μεν ερεθιζονται μέσα από την ιδέα γενικότερα του σεξ, αλλά χωρίς να το επιθυμούν αυτό που βλέπουν για τις ίδιες. Πάντως έχω δύο-τρεις που ξέρω ότι θα πήγαιναν απλά για την εμπειρία. Φτερουγιζει η καρδιά μου ειδικά για τη μια γιατί είναι γυναικαραCecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:24 Να σου εξηγήσω, γουέιτ. Είναι διαφορετικό να σ'αρέσει να βλέπεις να πιάνουν βυζιά, γιατί σ'αρέσει να σου πιάνουν τα δικά σου και διαφορετικό να θες εσύ να πιάσεις βυζιά.Δεν ξέρω, αν το εξήγησα σωστά.
- Cecily Anne
Βασικά να στο πω πιο πρακτικά. Στην κλασσική τσόντα, το πράμα όλο είναι εστιασμένο στην ευχαρίστηση του άντρα κατά βάση. Στη γυναικεία τσόντα είναι όλο βασισμένο στην ευχαρίστηση της γυναίκας, οπότε έχει λογική από αυτή την πλευρά, δηλαδή ιδανικά, αν πάρεις το κομμάτι το προκαταρκτικό της γυναικείας τσόντας και το μάθεις καλά σε άντρα και μετά πάρεις το κομμάτι το καθαρό του σεξ από αντρικό πορνό και τα κάνεις ΜΙΑ ταινία, τότε έχεις την ιδανική τσόντα για γυναίκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
και όταν βλέπεις το δεύτερο κομμάτι με το σεξ, το θέλεις σκηνοθετικά περίπου όπως το έχεις συνηθίσει, το πλάνο στην γυναίκα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:11ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Αν θέλαμε τη φτερού, θα την πέφταμε στο ξεσκονόπανο.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:07
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο.
Εγώ είμαι στρέιτ γιατί θέλω αφέντη στο κρεβάτι. Αν ήθελα να είμαι αφέντρα θα γινόμουν λεσβία.
Απλό δεν είναι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ναι κ γω αυτό παθαίνω.Naida έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:23Κι εγώ βλέπω που και που λεσβιακό αλλά πολύ συγκεκριμένο ειδος. Μπορεί να θαυμάζω και να χαζεύω για ώρα όμορφη γυναίκα, κώλο,βυζιά κτλ αλλά δεν νιώθω ερωτικά όταν τα κοιτάζω.Αίγαγρος έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:21 Καποιες γνωστές/φιλες μου βλέπουν και λεσβιακο πορνο. Αλλά δεν θα δουν ερωτικά μια γυναίκα. Γενικά διαφέρουν σε αυτό από εμάς τους άντρες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
έλα πες την αλήθεια τώρα δεν πολύ βλέπεις τσόντες ε.Cecily Anne έγραψε: 23 Ιαν 2019, 18:40Βασικά να στο πω πιο πρακτικά. Στην κλασσική τσόντα, το πράμα όλο είναι εστιασμένο στην ευχαρίστηση του άντρα κατά βάση. Στη γυναικεία τσόντα είναι όλο βασισμένο στην ευχαρίστηση της γυναίκας, οπότε έχει λογική από αυτή την πλευρά, δηλαδή ιδανικά, αν πάρεις το κομμάτι το προκαταρκτικό της γυναικείας τσόντας και το μάθεις καλά σε άντρα και μετά πάρεις το κομμάτι το καθαρό του σεξ από αντρικό πορνό και τα κάνεις ΜΙΑ ταινία, τότε έχεις την ιδανική τσόντα για γυναίκα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
User_601
Ναι,μια φωτο βλεπω και εναν παπαρα.Το αυτο του τιτλου,ποιος ακριβως το λεει;Ο παπαρας της φωτο;
Κια θα πρεπει τωρα εμεις να επιχειρηματολογισουμε πανω στην παπαρια του παπαρα;Γιατι;
Κια θα πρεπει τωρα εμεις να επιχειρηματολογισουμε πανω στην παπαρια του παπαρα;Γιατι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Ιαν 2019, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 336 Απαντήσεις
- 8368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 0 Απαντήσεις