Re: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2018, 16:58
Ενδιαφέρουσα τροπή πήρε το νημα: εξελίσσεται σε "εμμονές της μιντλ-κλας προ-15ετιας" vs "νεες μιντλ-κλας καθυστεριες" .
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Πρόωρα τα επικήδεια της μιντλ κλας δηλαδή;Mole έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:58 Ενδιαφέρουσα τροπή πήρε το νημα: εξελίσσεται σε "εμμονές της μιντλ-κλας προ-15ετιας" vs "νεες μιντλ-κλας καθυστεριες" .
Εκτός από το όατλι για το οποίο γίνεται λόγος εδώ, προ ημερών εσπάμαρα το huel. Γενικά το κόνσεπτ που αρχίζει να αποκρυσταλλώνεται στο μυαλό μου είναι πέντε ημέρες την εβδομάδα (δλδ παράλληλα με την εργασία) κάποιο είδος διατροφής σαν το huel με (πρακτικά) εκμηδενισμό του αποτυπώματος και εξοικονόμηση κόστους, αλλά κυρίως χρόνου για αγορά υλικών και προετοιμασία φαγητού. Και το σκ υψηλή γαστρονομία από όσο το δυνατόν βιώσιμες πηγές τροφίμων και επικέντρωση στην κοινωνική διάσταση του φαγητού (παρέες κλπ.) Το κρίσιμο είναι να δω εάν θα βγαίνουν προπονήσεις μετά από το γραφείο με το huel.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Δεκ 2018, 13:51
Περιεγραψε μας καποια καινοτομα προιοντα.
Γενετικα τροποποιημενα μανιταρια θα ειχαν τρομερο ενδιαφερον αλλα δεν κυκλοφορουν ακομη.
Από τότε που αρχίνησα διακοπτόμενη νηστεία κάμω τακτικά τσεκάπ με γενικές αίματος/ ούρων. Τα αποτελέσματα είναι σαν να προέρχονται από (έγκαυλο) έφηβοdna replication έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:35 αυτό που διαφημιζει ο ΣΕ είναι:
Oatly was founded back in the 1990s and is based on Swedish research from Lund University. The company’s patented enzyme technology copies nature’s own process and turns fiber rich oats into nutritional liquid food that is perfectly designed for humans.
ισχυρίζονται κάτι σαν οτι βρήκαν τρόπο το πεπτικό σύστημα της αγελάδας να το αναπαράγουν εργαστηριακά
Το πρόβλημα μεταξύ άλλων με τα υποκατάστατα και τα μεταλαγμένα είναι οτι υποκαθιστούν εκατοντάδες χιλιετηρίδες εξέλιξης του ανθρώπινου είδους με μερικά έτη πειράματα σε εργαστήρια. Γενναίοι εθελοντές και πρωτοπόρα πειραματόζωα υπάρχουν αρκετοί όπως ο ΣΕ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2018, 18:54 Τα πάντα εδώ.
Ξεκινάω με το σουηδικό υποκατάστατο γάλατος όατλι https://www.oatly.com/int/products
Επειραματίστηκα αυτή τη βδομάδα με το σέμι (1.79 ευρώ το λίτρο, με το επώνυμο γάλα να είναι στο 1.23 στο ίδιο σούπερ). Αντικαθιστά χωρίς κανένα πρόβλημα γλυκά, αφού εφτιάξαμε ρυζόγαλο και κρέμ πατισερί. Το τελευταίο σημαίνει ότι κατά πάσα βεβαιότητα κάνει και για μπεσαμέλ. Θα το διαπιστώσω την επόμενη φορά που θα φτιάξω μουσακά ή παστίτσιο.
Το δοκίμασα και για αφρόγαλο σε καπουτσίνο. Δεν με ενθουσίασε, οπότε προς το παρόν μένω στο γάλα, αλλά βλέπω ότι κυκλοφορεί και ένα μπαρίστα εντίσιον, το οποίο πρέπει να προμηθευτώ και να δοκιμάσω
Νομιζω οι περισσοτεροι μαγειρευαμε παντα με λαδι απο το χωριο. Το κακο ειναι οτι εχουμε κανει και εξακολουθουμε να κανουμε μεγαλη καταναλωση σε μπισκοτα κουλουρια σφολιατοειδη και γλυκα τα οποια φτιαχνονται παντα με μαργαρινη και φυτικη κρεμα γαλακτος, δλδ μερικως υδρ. λιπαρα. Προσωπικα οι γονεις μου με πιεζαν απο 14 ετων να τρωω τετοια σκατολοιδια.dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:41 Εδώ οι πρωτοπόροι της τεχνολογίας τροφίμων είχαν πουλήσει πρόλογο μεταξύ των άλλων και στην ελληνική κοινωνία οτι τα υδρογονωμένα φυτικά λίπη είναι πιο ελαφριά από το ελαιόλαδο και μαγείρευε όλη η Ελλάδα ως μερικά χρόνια πριν με φυτίνες αντι για λάδι και έβαζε μαργαρίνη στο ψωμί αντι για βουτυρο.
talaipwros έγραψε: 09 Δεκ 2018, 17:18 βρηκα ελληνικο εστιατοριο εδω πανω που εχει παϊδάκια.
Εφυγα, τα λεμε μετα

Οφ τόπικ αυτό το ποστ, το ζήτημα είναι το συνολικό αποτύπωμα στο οικοσύστημα, όχι τί θεωρείται πιο υγιεινό για την εκάστοτε χοντροκώλα που διαβάζει το ένθετο υγείας σε ράντομ βοθροφυλλάδα. (τα ζήτηματα αυτά έχουν λυθεί με το φάστινγκ έτσι και αλλέως)dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:41 Εδώ οι πρωτοπόροι της τεχνολογίας τροφίμων είχαν πουλήσει πρόλογο μεταξύ των άλλων και στην ελληνική κοινωνία οτι τα υδρογονωμένα φυτικά λίπη είναι πιο ελαφριά από το ελαιόλαδο και μαγείρευε όλη η Ελλάδα ως μερικά χρόνια πριν με φυτίνες αντι για λάδι και έβαζε μαργαρίνη στο ψωμί αντι για βουτυρο.
Ο διάδρομος θα βγει στο ιμπέι μόνος τουtalaipwros έγραψε: 09 Δεκ 2018, 20:26 Ωχ Παναγία μου, και ένα μπουκάλι Μακεδονικό.
Ένα κλέφτικο
Μια παϊδάκια
Δύο μερίδες σουβλάκι
Καλαμαράκια
Κανταϊφι
Μπακλαβάς
Χαλβάς
Κάτι πίτες κάτι ψωμια
95 λίρες και 10 το pour boire χαλάλι
Σατανικε κάτι έλεγες δε προσεξα
Χου ρε, κάνω 4 μίλια την μέρα και ανεβαινω. Το multigym έρχεται την ΠαρασκευήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 20:34Ο διάδρομος θα βγει στο ιμπέι μόνος τουtalaipwros έγραψε: 09 Δεκ 2018, 20:26 Ωχ Παναγία μου, και ένα μπουκάλι Μακεδονικό.
Ένα κλέφτικο
Μια παϊδάκια
Δύο μερίδες σουβλάκι
Καλαμαράκια
Κανταϊφι
Μπακλαβάς
Χαλβάς
Κάτι πίτες κάτι ψωμια
95 λίρες και 10 το pour boire χαλάλι
Σατανικε κάτι έλεγες δε προσεξα
συνήθως "επεξεργασμένα" σημαίνει απλά "θερμικά".dna replication έγραψε: 09 Δεκ 2018, 16:24είναι άθλος σημερα να καταφέρεις να μην τρως επεξεργασμένα.