Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:36Δηλαδή ότι ισχύει σήμερα για τις χώρες που είναι πελάτες των ΗΠΑ.Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:30Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:24
Γιατί θα μας αφαιρέσει το προνόμιο το νόμισμά μας να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό, δε θα μας επιτρέπει να εισβάλλουμε σε όποια χώρα γουστάρουμε, θα μας αναγκάσει να χρησιμοποιούμε μέσα μαζικής μεταφοράς αντί για SUV, θα επιβάλλει έλεγχο στις γενετικά τροποποιημένες τροφές που φτιάχνουν οι σπουδαίες εταιρίες μας.
Πρωτα απο ολα μια παγκοσμια κυβερνηση ρε τζιμανια δεν θα εχει αντιπολιτευση ουτε θα μπορει να ανατραπει γιατι ολα τα οπλα θα βρισκονται στην κατοχη της.
Με απλα λογια θα ειναι το τελος της δημοκρατιας και οι μεγαλομετοχοι των Πολυεθνικων θα εχουν την παγκοσμια διακυβερνηση με μαριονετες πολιτικους που θα εχουν για βιτρινες στα υπουργεια της υπερκυβερνησης.
.
Λογω της πολιτικης του Deep State.
Eρχεται τωρα ομως ο Τραμπ και λεει εγω δεν θελω να εχω λογο στα συνορα της Ουκρανιας και του Αφγανισταν, μου αρκει μονο να εχω ασφαλη τα δικα μου συνορα.
.