!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραμπ εναντιον Πάπα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Τραμπ εναντιον Πάπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:36
Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:30
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:24

Γιατί θα μας αφαιρέσει το προνόμιο το νόμισμά μας να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό, δε θα μας επιτρέπει να εισβάλλουμε σε όποια χώρα γουστάρουμε, θα μας αναγκάσει να χρησιμοποιούμε μέσα μαζικής μεταφοράς αντί για SUV, θα επιβάλλει έλεγχο στις γενετικά τροποποιημένες τροφές που φτιάχνουν οι σπουδαίες εταιρίες μας.

Πρωτα απο ολα μια παγκοσμια κυβερνηση ρε τζιμανια δεν θα εχει αντιπολιτευση ουτε θα μπορει να ανατραπει γιατι ολα τα οπλα θα βρισκονται στην κατοχη της.

Με απλα λογια θα ειναι το τελος της δημοκρατιας και οι μεγαλομετοχοι των Πολυεθνικων θα εχουν την παγκοσμια διακυβερνηση με μαριονετες πολιτικους που θα εχουν για βιτρινες στα υπουργεια της υπερκυβερνησης.

.
Δηλαδή ότι ισχύει σήμερα για τις χώρες που είναι πελάτες των ΗΠΑ.

Λογω της πολιτικης του Deep State.

Eρχεται τωρα ομως ο Τραμπ και λεει εγω δεν θελω να εχω λογο στα συνορα της Ουκρανιας και του Αφγανισταν, μου αρκει μονο να εχω ασφαλη τα δικα μου συνορα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μονο ο Σορος ειναι πιο αντιτραμπικη φιγουρα απο τον Παπα.

Ο τυπος οταν στεκεται στα ποδια του παει και κανει παρτυ οπου βρει λαθρομεταναστες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:38
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:36
Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:30

Πρωτα απο ολα μια παγκοσμια κυβερνηση ρε τζιμανια δεν θα εχει αντιπολιτευση ουτε θα μπορει να ανατραπει γιατι ολα τα οπλα θα βρισκονται στην κατοχη της.

Με απλα λογια θα ειναι το τελος της δημοκρατιας και οι μεγαλομετοχοι των Πολυεθνικων θα εχουν την παγκοσμια διακυβερνηση με μαριονετες πολιτικους που θα εχουν για βιτρινες στα υπουργεια της υπερκυβερνησης.

.
Δηλαδή ότι ισχύει σήμερα για τις χώρες που είναι πελάτες των ΗΠΑ.

Λογω της πολιτικης του Deep State.

Eρχεται τωρα ομως ο Τραμπ και λεει εγω δεν θελω να εχω λογο στα συνορα της Ουκρανιας και του Αφγανισταν, μου αρκει μονο να εχω ασφαλη τα δικα μου συνορα.

.
Α, τί ωραία. Ο επόμενος πρωθυπουργός μας δε θα χρειαστεί να φιλήσει το δαχτυλίδι του Πρέσβη για να πάρει χρίσμα και θα φτιαχτεί επιτέλους αγωγός να φέρνει το ρωσικό αέριο μέσω Βουλγαρίας.
Z
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

George_V έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:52
Ο Λευκός Οίκος απαντά στον Πάπα: «Εσύ έχεις τείχος γύρω από το Βατικανό» άσε μας να φυλάμε τα συνορά

Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε επικρίνει νωρίτερα την απόφαση Τραμπ για μαζικές απελάσεις

Σκωπτική ήταν η απάντηση του «Τσάρου των Συνόρων» της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, Τομ Χόμαν, στην κριτική που ο Πάπας Φραγκίσκος άσκησε στην κυβέρνηση για τις μαζικές απελάσεις παρανόμων μεταναστών.

Ο πάπας Φραγκίσκος θα πρέπει «να επικεντρωθεί στην Καθολική Εκκλησία και να μας αφήσει να ανησυχούμε εμείς για τα σύνορα», δήλωσε ο Τόμ Χόμαν, αρμόδιος για την εφαρμογή της πολιτικής μαζικών απελάσεων μεταναστών, μετά την έντονη κριτική που άσκησε ο ποντίφικας για μαζικές απελάσεις μεταναστών από την αμερικανική κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πάπας Φραγκίσκος είχε νωρίτερα επικρίνει σήμερα τη απόφαση του προέδρου Τραμπ να προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις μεταναστών λέγοντας πως η πολιτική αυτή αποτελεί «μείζονα κρίση» που «πλήττει την αξιοπρέπειά τους».

«Θα ήθελα να επικεντρωθεί στην Καθολική Εκκλησία και να μας αφήσει να ανησυχούμε εμείς για τα σύνορα. Θέλει αυτός να μας επιτεθεί επειδή προστατεύουμε τα σύνορά μας; Έχει ένα τείχος γύρω από το Βατικανό, έτσι δεν είναι; (…) Δεν μπορούμε και εμείς να έχουμε τείχος γύρω από τις ΗΠΑ», είπε ο υπουργός Τομ Χόμαν μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/16 ... -ta-synora

Μεσω του Υπουργου του Τομ Χομαν.

Ο Τραμπ τα εβαλε και με τον Πάπα αυτη τη φορα.

Ωρες ωρες αρχιζω και νιωθω οτι ζω στο Μεσαιωνα οπου ενας τρελος ηγεμονας απειλει τους υπολοιπους και τον Παπα.
Τρελός ηγεμόνας γιατί; Και το 2016 είχε ξαναταπώσει τον Πάπα με το ίδιο ακριβώς επιχείρημα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Exclusive – Pope Francis: "We are all immigrants"

Εικόνα

https://www.bigissue.com/news/exclusive ... mmigrants/

.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:41 Μονο ο Σορος ειναι πιο αντιτραμπικη φιγουρα απο τον Παπα.

Ο τυπος οταν στεκεται στα ποδια του παει και κανει παρτυ οπου βρει λαθρομεταναστες.

Εικόνα
Προκειμένου να μην "θυμηθούν" τις σχέσεις που είχε με το καθεστώς Βιντέλα στο παρελθόν, κάνει όλα τα χατήρια του αριστεροπροοδευτισμού.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Pope denounces 'racist, xenophobic' attitudes toward immigrants

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:44 Εικόνα
Την αλήθεια λέει.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:44 Εικόνα
Saturn έγραψε: 11 Φεβ 2025, 12:32
nemo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 23:49
nemo έγραψε: 10 Φεβ 2025, 23:43
αν πολεμουσαν θα ειχαν μια μικρη εστω ελπιδα να ζησουν
αν δεν πολεμουσαν θα τους εκλεβαν τα τροφημα θα τους εκαιγαν τα σπιτια
θα τους πηδουσαν τις γυναικες και τις κορες και αλλους θα επαιρναν για σκλαβους
και τους ιδιους θα τους σκοτωναν
στην σημερινη εποχη αυτο που περιγραφω συμβαινει με τους χριστιανικους πληθυσμους στην μεση ανατολη για να μην λετε οτι δεν συμβαινει σημερα

Αν γίνει πόλεμος τί θα κάνετε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:46 Pope denounces 'racist, xenophobic' attitudes toward immigrants

Εικόνα
Χριστιανός ηγέτης είναι,τι θα έπρεπε να πει?Ζητώ ο ρατσισμός και η ξενοφοβία?
phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster »

Αρίστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:46 Pope denounces 'racist, xenophobic' attitudes toward immigrants

Εικόνα
Τότε ο βασιλιάς θα πει σε εκείνους στα δεξιά του: «Ελάτε, ευλογημένοι από τον Πατέρα μου, λάβετε την κληρονομιά της βασιλείας που έχετε ετοιμάσει για εσάς από τη δημιουργία του κόσμου, 35 γιατί πείνασα και μου δώσατε φαγητό, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με υποδέχτηκες, 36 γυμνός και με έντυσες, άρρωστος και με επισκέφτηκες, ήμουν στη φυλακή και με επισκέφτηκες». 37 Τότε οι δίκαιοι θα του απαντήσουν: «Κύριε, πότε σε είδαμε πεινασμένο και σου δώσαμε φαγητό ή διψασμένο και σου δώσαμε να πιεις; 38 Πότε σε είδαμε ξένο και σε καλωσορίσαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39 Πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή και ήρθαμε να σε επισκεφτούμε;».
40 Και ο βασιλιάς θα τους απαντήσει: «Αλήθεια σας λέω, ό,τι κάνατε σε έναν από τους μικρότερους αδελφούς μου, το κάνατε σε μένα». 41 Τότε θα πει επίσης σε όσους βρίσκονται στα αριστερά: «Μακριά από εμένα, καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, προετοιμασμένοι για τον διάβολο και τους αγγέλους του, 42 γιατί πείνασα και δεν μου δώσατε φαγητό, δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω, 43 Ήμουν ξένος και δεν με πήρες, γυμνό και δεν με ντύθηκες, άρρωστος και στη φυλακή και δεν με επισκεφτείς». 44 Και αυτοί θα απαντήσουν τότε: «Κύριε, πότε σε είδαμε πεινασμένο ή διψασμένο ή ξένο ή γυμνό ή άρρωστο ή στη φυλακή και δεν σε υπηρετήσαμε;» 45 Τότε θα τους απαντήσει: «Αλήθεια σας λέω, ό,τι δεν κάνατε σε ένα από αυτά τα ελάχιστα, δεν το κάνατε σε εμένα». 46 Και θα φύγουν: αυτοί σε αιώνιο μαρτύριο, και οι δίκαιοι στην αιώνια ζωή.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:50

Εικόνα
Χριστιανός ηγέτης είναι,τι θα έπρεπε να πει?Ζητώ ο ρατσισμός και η ξενοφοβία?

Οι Χριστιανοι ηγετες καποτε πεταξαν το Ισλαμ εξω απο την Ευρωπη.

Θυμισου και τι εγινε στην ελληνικη επανασταση.

Ως Χριστιανοι την εκαναν οι Ελληνες με τυπους οπως ο Παπαφλεσας και ο Διακος.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

phorumaster έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:52

Εικόνα
Τότε ο βασιλιάς θα πει σε εκείνους στα δεξιά του: «Ελάτε, ευλογημένοι από τον Πατέρα μου, λάβετε την κληρονομιά της βασιλείας που έχετε ετοιμάσει για εσάς από τη δημιουργία του κόσμου, 35 γιατί πείνασα και μου δώσατε φαγητό, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με υποδέχτηκες, 36 γυμνός και με έντυσες, άρρωστος και με επισκέφτηκες, ήμουν στη φυλακή και με επισκέφτηκες». 37 Τότε οι δίκαιοι θα του απαντήσουν: «Κύριε, πότε σε είδαμε πεινασμένο και σου δώσαμε φαγητό ή διψασμένο και σου δώσαμε να πιεις; 38 Πότε σε είδαμε ξένο και σε καλωσορίσαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39 Πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή και ήρθαμε να σε επισκεφτούμε;».
40 Και ο βασιλιάς θα τους απαντήσει: «Αλήθεια σας λέω, ό,τι κάνατε σε έναν από τους μικρότερους αδελφούς μου, το κάνατε σε μένα». 41 Τότε θα πει επίσης σε όσους βρίσκονται στα αριστερά: «Μακριά από εμένα, καταραμένοι, στην αιώνια φωτιά, προετοιμασμένοι για τον διάβολο και τους αγγέλους του, 42 γιατί πείνασα και δεν μου δώσατε φαγητό, δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω, 43 Ήμουν ξένος και δεν με πήρες, γυμνό και δεν με ντύθηκες, άρρωστος και στη φυλακή και δεν με επισκεφτείς». 44 Και αυτοί θα απαντήσουν τότε: «Κύριε, πότε σε είδαμε πεινασμένο ή διψασμένο ή ξένο ή γυμνό ή άρρωστο ή στη φυλακή και δεν σε υπηρετήσαμε;» 45 Τότε θα τους απαντήσει: «Αλήθεια σας λέω, ό,τι δεν κάνατε σε ένα από αυτά τα ελάχιστα, δεν το κάνατε σε εμένα». 46 Και θα φύγουν: αυτοί σε αιώνιο μαρτύριο, και οι δίκαιοι στην αιώνια ζωή.

Ναι μονο που οσοι ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ την λαθρομεταναστευση ειναι μεγαλοκαρχαριες που θελουν να ριξουν τα συνορα για να υπαρξει μια παγκοσμια αγορα και ταυτοχρονα να ριξουν κατα πολυ τα μεροκαματα.

Κατι που δεν συμφερει τους λαους.

Οποτε οι πραγματικοι Χριστιανοι εχουν ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να ειναι κατα της λαθρομεταναστευσης.

Και αν θες ο πραγματικος ανθρωπισμος ειναι να μπει ενα στοπ στο νεο σκλαβοπαζαρο γιατι περι αυτου προκειται.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”