!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Coding is DEAD!

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Coding is DEAD!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:02
klg έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:10
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 19 Ιαν 2025, 21:40 Χαίρω πολύ Αφροδίτη
Θα αρχίσουν να φτιάχνουν μηχανές
Δλδ, θα αρχίσουν να αναπαράγονται
Δλδ, θα αρχίσουν να ζουν, κυριολεκτικά
Και εννοείται ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν στη Βιοτεχνολογία πέρα από το δικό μας διανοητικό όριο
Το αν οι Διάδοχοί μας θα 'ναι ζεστοί ή παγωμένοι είναι πια περασμένο singularity
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω προς τα που κλίνει
Εμείς, Σκέτοι, ως έχουμε, είμαστε obsolete

Δε ζούμε να το δούμε
Οπότε
ΞτΑσ ..
Δυστηχώς θα σε στεναχωρήσω. Είναι πιο πιθανό πρώτα να έρθουν οι Ελ από το Νιμπίρου, παρά να αναπαραχθούν.
Κάτι τέτοια έλεγε το λιοντάρι
Για τον άνθρωπο
Μέχρι που εξαφανίσαμε τα περισσότερα
Και μαντρώσαμε όσα έμειναν σε πάρκα γιατί γουστάρουμε να τα χαζεύουμε

Δε λέω ότι θα γίνει αύριο
Δύσκολα θα γίνει και παραμεθαύριο. Σαν οργανισμοί μας πήρε εκατομμύρια χρόνια να εξελιχθούμε μέσα στο οικολογικό equilibrium του πλανήτη, ακόμα και αν μπορέσουμε (και αν είναι και εφικτό γενικότερα) να κάνουμε τόσο optimize την κατασκευή και το operation των μηχανών, το timeframe σίγουρα είναι τεράστιο.

Γενικά το όλο concept είναι επιστημονική φαντασία αυτή τη στιγμή.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:34 Σεφερλιδικο χιουμορακι απο τυπους που πρεπει να τους παρεις απο το χερακι και να τους πεις "κοιτα Μαρια, ενα επιχειρημα"

Κατι τετοιους θα αντικαταστησει το ΑΙ.
το καταλαβαινεις οτι την λες στο deepseeek ε; Θες να του το μεταφέρω; :lol:
κανε ο,τι θες. Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει ελπιδα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

καλα δεν τα μεταφέρω, θα στεναχωρηθεί που σε πλήγωσε τόσο. Ελεος βρε.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:39 καλα δεν τα μεταφέρω, θα στεναχωρηθεί που σε πλήγωσε τόσο. Ελεος βρε.
τι ελεος? Ας εμπαινε στον κοπο να διαβασει καλυτερα τι γραφουμε :102: ουτε για τα βασικα δε μπορουμε να το εμπιστευτουμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

καλα δεν του τα λεω αυτα οκ, ετσι θα γινει η επανασταση και θα μας φανε, δεν θα αντεξουν την γκρίνια. Δεν θελω να βοηθήσω στην καταστροφή του είδους μας.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Κομπλεξική αντιδρασούλα με κακιασμένη αμυντικότητα. Ναι αν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι, θα στερέψουν τα ανθρώπινα δεδομένα και τότε θα πιάσει ταβάνι το AI όχι από νομοτέλεια αλλά επειδή θα έχει πιάσει ταβάνι η ανθρωπότητα.
Εντελώς άστοχος ο παραλληλισμός της εξέλιξης του AI με τη γενετική εξέλιξη και την ποικιλομορφία. Στο δεύτερο υπάρχει ο μηχανισμός της φυσικής επιλογής και αυτός είναι που θα βάλει τέλος σε ό,τι δεν είναι να εξελιχθεί.
Το άρθρο αναφέρεται σε ένα τέλμα στην πολιτιστική εξέλιξη και μάλιστα το θέτει ως δεδομένο. Ήδη έχει καταδικάσει αυθαίρετα την εξελιξιμότητα του ανθρώπου μόνο και μόνο από την εντύπωση του αρθρογράφου ότι το ΑΙ αντικαθιστά τα ανθρώπινα δεδομένα.
Κι εσύ για μια φορά ακόμα στάσιμος και παρακμάζων. Νομίζεις ότι η εξέλιξη είναι κάτι που θα χαϊδεύει τον εγωισμό σου και θα σου εκκρίνει ενδορφίνες κατ αντιστοιχία. Καλύτερα να διάβαζες φιλοσοφία παρά χαζά αρθράκια.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

:fp:

μαλακα μου τι επος ηταν αυτο? :blm:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:36
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:34 Σεφερλιδικο χιουμορακι απο τυπους που πρεπει να τους παρεις απο το χερακι και να τους πεις "κοιτα Μαρια, ενα επιχειρημα"

Κατι τετοιους θα αντικαταστησει το ΑΙ.
το καταλαβαινεις οτι την λες στο deepseeek ε; Θες να του το μεταφέρω; :lol:
Δεν τη λέει στο deepseek, τη λέει στον ζυγισμένο μέσο όρο όλων αυτών που έχουν γράψει τις μαλακίες που αναπαριστά το deepseek στις συνάψεις του.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Δεν ήταν έπος ήταν σχόλιο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
enaon

foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 16:06
Δεν τη λέει στο deepseek, τη λέει στον ζυγισμένο μέσο όρο όλων αυτών που έχουν γράψει τις μαλακίες που αναπαριστά το deepseek στις συνάψεις του.
ακόμα χειρότερα. Τι νόημα εχει, πώς να το μεταφέρω αυτο; Νομιζω σε εμενα την ελεγε πάντως, ειναι περίεργοι οι ανθρωποι, απλα κανεις υπέρ ανάλυση.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 20 Ιαν 2025, 15:08
nyxtovios έγραψε: 20 Ιαν 2025, 14:55
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 11:44

Το ιντερνετ ομως δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το AI. Ειναι δυο τελειως διαφορετικες τεχνολογιες.
Τι λες μωρε
1. Το ίντερνετ και το a.i. είναι διαφορετικά πράγματα
2. Το Νήμα δεν είναι Οικονομικό
3. Έσκασε ήδη μια Φούσκα στην Πληροφορική, τέλη '90s, οι οικονομίες είναι απρόβλεπτες
1. Οχι
2. Οχι
3. Οχι
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 22:51 Zuckerberg's SHOCKING Statement: “AI Will Replace Coders in 2025"

για καποιο περίεργο λόγο βέβαια η meta έχει ακόμα ανοιχτές θέσεις για μη seniors
θα ξέχασαν να τις κλείσουν μάλλον
Κατά τα άλλα όλες οι front end θέσεις αργά ή γρήγορα θα κλείσουν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:38
sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:01
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 12:11

Αυτη ειναι η εμπειρια μου. Λιγες φορες μου εδωσε κωδικα καλυτερο/μικροτερο απο εναν που θα εκανα εγω. Και σε καμια περιπτωση δε μες λες καλο προγραμματιστη. Δεν ειναι η ειδικοτητα μου.
Μην είσαι Αχάριστος ρε συ.

ΟΚ, είναι ένας καλούτσικος προγραμματιστής, που δεν κοιμάται ποτέ, δεν αρρωσταίνει, δεν πάει διακοπές, δεν χασομεράει, δεν αντιμιλάει, δεν έχει καλές ή κακές μέρες και γενικώς στοιχίζει ελάχιστα. Επίσης μαθαίνει και όλο βελτιώνεται. Τι λες, δεν είναι πρόκληση για τον εργοδότη;
Δεν ειπα οτι δεν ειναι χρησιμο εργαλειο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι οπως παρουσιαζεται. Ολο το ζουμι βρισκεται σ'αυτη τη φραση "μαθαίνει και όλο βελτιώνεται.". Επειδη βαριεμαι να τα γραφω δες εδω ενα σχετικο αρθρο.

Επισης αν εχεις ορεξη μπορεις να διαβασεις και αυτο το paper απο εναν φιλο.
Μα δεν είπαμε ότι θα καταργηθούν οι άνθρωποι στην εξέλιξη της πληροφορικής εντελώς. Όπως δεν θα καταργηθούν οι γιατροί στην έρευνα. Είναι όμως πολύ πιθανό (κι όπως συζητιέται ήδη ορατό) ότι διαγνώσεις ρουτίνας θα υποστηρίζονται από ΑΙ σε μεγάλο βαθμό. Γιατί η ευρύτητα δεδομένων που έχει σε συνδυασμό με την ταχύτητα επεξεργασίας τους διαθέτει μηχανιστική ικανότητα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 18:03
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:38
sharp έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:01

Μην είσαι Αχάριστος ρε συ.

ΟΚ, είναι ένας καλούτσικος προγραμματιστής, που δεν κοιμάται ποτέ, δεν αρρωσταίνει, δεν πάει διακοπές, δεν χασομεράει, δεν αντιμιλάει, δεν έχει καλές ή κακές μέρες και γενικώς στοιχίζει ελάχιστα. Επίσης μαθαίνει και όλο βελτιώνεται. Τι λες, δεν είναι πρόκληση για τον εργοδότη;
Δεν ειπα οτι δεν ειναι χρησιμο εργαλειο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι οπως παρουσιαζεται. Ολο το ζουμι βρισκεται σ'αυτη τη φραση "μαθαίνει και όλο βελτιώνεται.". Επειδη βαριεμαι να τα γραφω δες εδω ενα σχετικο αρθρο.

Επισης αν εχεις ορεξη μπορεις να διαβασεις και αυτο το paper απο εναν φιλο.
Μα δεν είπαμε ότι θα καταργηθούν οι άνθρωποι στην εξέλιξη της πληροφορικής εντελώς. Όπως δεν θα καταργηθούν οι γιατροί στην έρευνα. Είναι όμως πολύ πιθανό (κι όπως συζητιέται ήδη ορατό) ότι διαγνώσεις ρουτίνας θα υποστηρίζονται από ΑΙ σε μεγάλο βαθμό. Γιατί η ευρύτητα δεδομένων που έχει σε συνδυασμό με την ταχύτητα επεξεργασίας τους διαθέτει μηχανιστική ικανότητα.
Χαζομάρες γράφει έτσι και αλλιώς το λινκ που πόσταρε
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Πράγματι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το διάβασα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση