Τι να σου πω; Η δική μου εμπειρία διαφέρει. Κάποια στιγμή δοκίμασε να ταξιδέψεις κι εσύ εκεί και ίσως αλλάξεις γνώμη. Εν τω μεταξύ δεν συνέκρινα πουθενά με Ολλανδία για την οποία δεν έχω εικόνα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα να κάνεις οικογένεια και πόσο λιγότερο δύσκολο στην Κίνα αν είσαι το ίδιο μορφωμένος και εργατικός.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:30 Όχι, αναφέρομαι σε όσους δουλεύουν εκεί γενικώς και το ξέρω γιατί έχω πάει, έχω συναδέλφους στην Ολλανδία που δούλευαν και έχω φίλους που μένουν σήμερα, τώρα που μιλάμε, μόνιμα εκεί
Η ζωή και εκεί και γενικώς στην Ασία είναι σκατα ακόμα και για αυτούς που έχουν λεφτά. Προφανώς όχι για όσους έχουν πολλά λεφτά και δεν δουλεύουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
1300 δολλάρια ο μέσος μισθός στην Κίνα καθαρά!
Re: 1300 δολλάρια ο μέσος μισθός στην Κίνα καθαρά!
-
Δημοκράτης
Έχω παιε λέμε σνθωωπε μου , η προηγούμενη εταιρία που δούλευα είχε γραφεία εκείST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:35Τι να σου πω; Η δική μου εμπειρία διαφέρει. Κάποια στιγμή δοκίμασε να ταξιδέψεις κι εσύ εκεί και ίσως αλλάξεις γνώμη. Εν τω μεταξύ δεν συνέκρινα πουθενά με Ολλανδία για την οποία δεν έχω εικόνα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα να κάνεις οικογένεια και πόσο λιγότερο δύσκολο στην Κίνα αν είσαι το ίδιο μορφωμένος και εργατικός.Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:30 Όχι, αναφέρομαι σε όσους δουλεύουν εκεί γενικώς και το ξέρω γιατί έχω πάει, έχω συναδέλφους στην Ολλανδία που δούλευαν και έχω φίλους που μένουν σήμερα, τώρα που μιλάμε, μόνιμα εκεί
Η ζωή και εκεί και γενικώς στην Ασία είναι σκατα ακόμα και για αυτούς που έχουν λεφτά. Προφανώς όχι για όσους έχουν πολλά λεφτά και δεν δουλεύουν
Αν θέλεις πες. Σε ποια πόλη; Αν δεν θέλεις να πεις εταιρεία, τι κλάδος;Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:37 Έχω παιε λέμε σνθωωπε μου , η προηγούμενη εταιρία που δούλευα είχε γραφεία εκεί
Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38 θα συνεχιζω να σας γαμαω δω μεσα και να υποστηριζω οτι και οι παιδοβιαστες εχουν ανθρωπινα δικαιωματα

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ειναι Κινεζοι, δε μπορουμε να καταλαβουμε τα συναισθηματα τους απο τη φατσα τους που μας φαινεται βασικα η ιδια. Οπως αν ηταν εντομα.ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:17Εγώ δεν είχα τέτοια αίσθηση πάντως και συναναστράφηκα κυρίως φτωχούς ανθρώπους. Και τις εκδρομές τους πήγαιναν και στα πάρκα έκαναν τις γυμναστικές τους και γενικά δεν είδα να ζουν με περισσότερο άγχος από μένα που είμαι ο μέσος Αθηναίος.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:11 Ετσι ειναι, και αν εξαιρεσουμε τις καλες τεχνολογικες θεσεις εργασιας στη Σαγκαη τοτε οικονομικα οι λοιποι ειναι χειροτερα απο τους Αθηναιους.
Το μόνο δικαίωμα που επιτρέπεται να έχουν οι παιδοβιαστές είναι να διαλέξουν τον τρόπο της εκτέλεσης τους, είτε εισπνοή αζώτου είτε θανατηφόρος ένεση.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38Ειμαι 1000 φορες πιο δημοκρατης και αντιρατσιστης απο κατι πυτους σαν κι εσενα. Μισω τον ρατσισμο και τις διακρισεις καθως τα θεωρω ζωωδη πρωτογονα απανθρωπα και αντιπαραγωγικα. Ναι, αν θελετε να σκορπατε οχετο χαρακτηριζοντας με ως υποστηρικτη παιδοβιαστων, καντε το ελευθερα αγαπουλες, εγω παραταυτα θα συνεχιζω να σας γαμαω δω μεσα και να υποστηριζω οτι και οι παιδοβιαστες εχουν ανθρωπινα δικαιωματα, ...
Piter de Vries έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:40 Ωραίο θέμα.
Το είπε ο Σκάι ή το Όπεν αυτή την εξαιρετική κοινοτυπία;
Η Κινέζικη κυβέρνηση καταπιέζει την κατανάλωση εδώ και καιρό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί εξαγωγικά πλεονεκτήματα.
Οι μισθοί είναι σε γουάν, όχι σε δολλάρια.
Δε λες καλά που είναι και το πχορουμ και ρίχνει και κανένα γαμησι με το μυαλό του, γιατί μέχρι να περιμένει να εγκριθούν τα <<δικαιωματα>> του που θα του επιτρέπουν να δηλώνει 12χρονη για να μπορεί να μπουκάρει στα αποδυτήρια γυμνασιόπαιδων μπορεί να περάσει καιρός. Πχορουμ και πάλι πχορουμ λοιπόν για ξεχαρμανιασμα.Scouser έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:42Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38 θα συνεχιζω να σας γαμαω δω μεσα και να υποστηριζω οτι και οι παιδοβιαστες εχουν ανθρωπινα δικαιωματα![]()
-
Δημοκράτης
Είμαι στον τεχνολπγοκονλλαδο αλλά δεν θα πω τι καμιε η εταιρία γιαιτ θα είναι προφανές το για ποια μιλάωST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:40Αν θέλεις πες. Σε ποια πόλη; Αν δεν θέλεις να πεις εταιρεία, τι κλάδος;Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:37 Έχω παιε λέμε σνθωωπε μου , η προηγούμενη εταιρία που δούλευα είχε γραφεία εκεί
Η εταιρία έχει γραφει στην σαγχαι. Έχω μείνει σε εν ξενοδοχειο κοντά στην Κραουνη πλαζα και τα γραφεία ειναι εκεί κοντά
- Οργισμένος
Ενα μικρο παραδειγμα σε κεντρικα γραφεια πολυεθνικης στη ΣΟυηδια. ΕΙμαι με εναν ινδο προγκραμ μανατζερ και μια κινεζα προγραμματιστρια, η οποια φυσικα ζει Σουηδια πολλα χρονια. Με ρωταει ο Ινδος απο που μπορει να πιει νερο γυρω στις 1300 , τον κοιτω και οντως φαινεται κορακιασμενος, του δειχνω τη βρυση στην κουζινα και γυρναει με ενα εντρομο βλεμμα και γουρλωμενα ματια ρωτωντας but there, are you sure?... Στην αρχη δεν καταλαβαινω, και πεταγεται η κινεζα και αρχιζει να του εξηγει οτι το τρεχουμενο νερο απο βρυση ειναι απολυτως ασφαλες και υγιεινο για ποση στη Σουηδια... Μετα καταλαβα , και εν ολιγοις ο Ινδος, οπως και η Κινεζα θεωρουσαν οτι ποση νερου απο βρυση ισοδυναμει με μινιμουμ υπατιτιτδα στις χωρες τους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
A true story.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ισχύει ότι το νερό του δικτύου δεν είναι πόσιμο στην Κίνα. Αλλά δεν είναι και σε αρκετές περιοχές στην Ελλάδα. Ακόμη και σε ακριβές τουριστικές περιοχές.
Παιδιά η Κίνα είναι μια αχανής χώρα. Θα βρείτε σχεδόν τα πάντα εκεί. Από ανθρώπους εξαθλιωμένους έως τόσο πλούσιους που θα γέλαγαν με το ποιον χαρακτηρίζουμε πλούσιο στην Ελλάδα. Το θέμα του νήματος είναι άλλο. Αν ένας άνθρωπος απλά καλής μόρφωσης μπορεί να ζήσει και να συντηρήσει οικογένεια εδώ ή εκεί ευκολότερα. Γιατί αυτό είναι η κύρια, η πρώτη προτεραιότητα του μέσου ενήλικα.
Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία με 130 φορές περισσότερους πελάτες, σίγουρα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες.
Παιδιά η Κίνα είναι μια αχανής χώρα. Θα βρείτε σχεδόν τα πάντα εκεί. Από ανθρώπους εξαθλιωμένους έως τόσο πλούσιους που θα γέλαγαν με το ποιον χαρακτηρίζουμε πλούσιο στην Ελλάδα. Το θέμα του νήματος είναι άλλο. Αν ένας άνθρωπος απλά καλής μόρφωσης μπορεί να ζήσει και να συντηρήσει οικογένεια εδώ ή εκεί ευκολότερα. Γιατί αυτό είναι η κύρια, η πρώτη προτεραιότητα του μέσου ενήλικα.
Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία με 130 φορές περισσότερους πελάτες, σίγουρα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες.
- Οργισμένος
Ταχεως αναπτυσσομενη οικονομια ειναι αλλα ειναι φτοχωτερη κατα κεφαλη ακομα και απο την Ελλαδα. ΕΠισης μεση μωρφωση εχει και ενας κινεζος φιλολογος , οχι μονον ο χ προγραμματιστης σε πολυεθνικη. Πως θα τα περασει ο φιλολογος εκει;ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2025, 21:32 Ισχύει ότι το νερό του δικτύου δεν είναι πόσιμο στην Κίνα. Αλλά δεν είναι και σε αρκετές περιοχές στην Ελλάδα. Ακόμη και σε ακριβές τουριστικές περιοχές.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Σίγουρα καλύτερα από έναν αργόμισθο ΔΥ που είναι κατά φαντασίαν μετανάστης στην Σουηδία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σίγουρα ο ινδός πρόγκραμ μάνατζερ είχε έρθει στην εταιρία λίγες ώρες πριν, κατευθείαν από κάποιο χωριό στην επαρχία του Βαρανάσι, όπου είχε περάσει ολόκληρη τη ζωή του. Seems legit. Βέβαια είναι πιο πειστική ιστορία από το να κάνεις εσύ στη Σουηδία οτιδήποτε άλλο πέρα από τον τρόφιμο του Norra Stockholms psykiatri.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 21:21 Ενα μικρο παραδειγμα σε κεντρικα γραφεια πολυεθνικης στη ΣΟυηδια. ΕΙμαι με εναν ινδο προγκραμ μανατζερ και μια κινεζα προγραμματιστρια, η οποια φυσικα ζει Σουηδια πολλα χρονια. Με ρωταει ο Ινδος απο που μπορει να πιει νερο γυρω στις 1300 , τον κοιτω και οντως φαινεται κορακιασμενος, του δειχνω τη βρυση στην κουζινα και γυρναει με ενα εντρομο βλεμμα και γουρλωμενα ματια ρωτωντας but there, are you sure?... Στην αρχη δεν καταλαβαινω, και πεταγεται η κινεζα και αρχιζει να του εξηγει οτι το τρεχουμενο νερο απο βρυση ειναι απολυτως ασφαλες και υγιεινο για ποση στη Σουηδια... Μετα καταλαβα , και εν ολιγοις ο Ινδος, οπως και η Κινεζα θεωρουσαν οτι ποση νερου απο βρυση ισοδυναμει με μινιμουμ υπατιτιτδα στις χωρες τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp