!!! DEVELOPMENT MODE !!!
1300 δολλάρια ο μέσος μισθός στην Κίνα καθαρά!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: 1300 δολλάρια ο μέσος μισθός στην Κίνα καθαρά!
ενταξει για τον οργι μιλαμε,το ακαταλογιστο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Φυσικα και ειμαι αντιρατιστης και δημοκρατης, δυστυχως ομως αν ενα κρατος ειν φτωχο οι κατοικοι του πεινανε και ζουν στη βρωμα ανεξαρτητως ρατσας ΒΛΑΚΑ. Ετσι ηταν και οι ελλ καποτε οπως και αλλοι.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:23Σ' αυτούς που το παίζουν αντιρατσιστές αξίζει κάθε νύξη για ποινική δίωξη, όταν ξεχνάνε τις δήθεν αρχές τους επειδή στην πραγματικότητα είναι τα χειρότερα ρατσιστόμουτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:19Το οτι ο Όργι είναι σαλταρισμένος, είναι.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:13
Έχω κάνει αναφορά στο μήνυμά σου για ρατσισμό. Είσαι στο μεταίχμιο του ποινικού.
Υποστηρίζεις παιδόφιλους, ρατσιστές, εκφράζεις ο ίδιος ρατσιστικές απόψεις. Ένα βήμα πριν την φυλακή σε βλέπω.
Αλλα πραγματικά βρίσκω αστεία την ευθιξία των ...αντιρατσιστών του πχώρου και τις αντίστοιχες απειλές για ποινική δίωξη.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Οι μισθοί σε δολάρια δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά σίγουρα οι Κινέζοι στα αστικά κέντρα κάνουν ζωαρα, δεν τους λείπει τίποτα. Ψυχολογικά είναι επίσης πολύ καλύτερα, έχουν αέρα αισιόδοξο, μεγαλύτερη αίσθηση κοινότητας, σκοπού, ελπίδας.
- Οργισμένος
Ειμαι 1000 φορες πιο δημοκρατης και αντιρατσιστης απο κατι πυτους σαν κι εσενα. Μισω τον ρατσισμο και τις διακρισεις καθως τα θεωρω ζωωδη πρωτογονα απανθρωπα και αντιπαραγωγικα. Ναι, αν θελετε να σκορπατε οχετο χαρακτηριζοντας με ως υποστηρικτη παιδοβιαστων, καντε το ελευθερα αγαπουλες, εγω παραταυτα θα συνεχιζω να σας γαμαω δω μεσα και να υποστηριζω οτι και οι παιδοβιαστες εχουν ανθρωπινα δικαιωματα, ενω σε αντιθεση με εσενα που εισαι βεβαια τερμα βλακας , θεωρω απανθρωπο και ρατσιστικο να διαβαζω οτι η ομοφυλοφυλια ειναι ψυχικη ασθενεια.
Ουστ κοπροσκυλα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Φυσικα και κανουν ζωαρα αρκει να μην ξεστρατιζουν απο τις νορμες του κομματος .Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38 Οι μισθοί σε δολάρια δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά σίγουρα οι Κινέζοι στα αστικά κέντρα κάνουν ζωαρα, δεν τους λείπει τίποτα. Ψυχολογικά είναι επίσης πολύ καλύτερα, έχουν αέρα αισιόδοξο, μεγαλύτερη αίσθηση κοινότητας, σκοπού, ελπίδας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Ωραίο θέμα.
Το είπε ο Σκάι ή το Όπεν αυτή την εξαιρετική κοινοτυπία;
Η Κινέζικη κυβέρνηση καταπιέζει την κατανάλωση εδώ και καιρό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί εξαγωγικά πλεονεκτήματα.
Οι μισθοί είναι σε γουάν, όχι σε δολλάρια.
Το είπε ο Σκάι ή το Όπεν αυτή την εξαιρετική κοινοτυπία;
Η Κινέζικη κυβέρνηση καταπιέζει την κατανάλωση εδώ και καιρό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί εξαγωγικά πλεονεκτήματα.
Οι μισθοί είναι σε γουάν, όχι σε δολλάρια.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
- hellegennes
Ναι, πολύ αντιρατσιστικό να λες "βρωμύλους" έναν ολόκληρο λαό.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38Ειμαι 1000 φορες πιο δημοκρατης και αντιρατσιστης απο κατι πυτους σαν κι εσενα.
Ας μην μιλήσουμε για τα δημοκρατικά σου φρονήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Μα ενας λαος , μια οικογενεια, ενα σπιτι, μια πολη ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, οταν ειναι φτωχοι. Οσο κι αν κτυπιεσαι.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:44Ναι, πολύ αντιρατσιστικό να λες "βρωμύλους" έναν ολόκληρο λαό.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38Ειμαι 1000 φορες πιο δημοκρατης και αντιρατσιστης απο κατι πυτους σαν κι εσενα.![]()
![]()
Δημοκρατικα φρονηματα; ναι , οντως δεν ψηφιζω συριζα ανταρσυα σπαρτιατες χα κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 04 Ιαν 2025, 17:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Dwarven Blacksmith
Κάθε κοινωνία έχει τις νόρμες της. Μπορεί οι νόρμες της να είναι να προσποιείται ότι δεν υπάρχουν νόρμες γιατί όλοι είναι τόσο ελεύθερα πνεύματα, πχ.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:40Φυσικα και κανουν ζωαρα αρκει να μην ξεστρατιζουν απο τις νορμες του κομματος .Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38 Οι μισθοί σε δολάρια δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά σίγουρα οι Κινέζοι στα αστικά κέντρα κάνουν ζωαρα, δεν τους λείπει τίποτα. Ψυχολογικά είναι επίσης πολύ καλύτερα, έχουν αέρα αισιόδοξο, μεγαλύτερη αίσθηση κοινότητας, σκοπού, ελπίδας.
- Οργισμένος
Δεν ξερω, γω στην ελλαδα μπορω να πω ή να γραψω γαμιεται ο Μητσοτακης διχως φοβο να ψοφησω σαπιος σε κανα μπουντρουμι. Δεν ξερω για σενα κει στην Κινα αν μπορεις να πεις το ιδιο για τον τιμονιερη σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:46Κάθε κοινωνία έχει τις νόρμες της. Μπορεί οι νόρμες της να είναι να προσποιείται ότι δεν υπάρχουν νόρμες γιατί όλοι είναι τόσο ελεύθερα πνεύματα, πχ.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:40Φυσικα και κανουν ζωαρα αρκει να μην ξεστρατιζουν απο τις νορμες του κομματος .Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38 Οι μισθοί σε δολάρια δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά σίγουρα οι Κινέζοι στα αστικά κέντρα κάνουν ζωαρα, δεν τους λείπει τίποτα. Ψυχολογικά είναι επίσης πολύ καλύτερα, έχουν αέρα αισιόδοξο, μεγαλύτερη αίσθηση κοινότητας, σκοπού, ελπίδας.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- hellegennes
Μια χαρά καθαρός μπορεί να είναι ένας φτωχός και ο χαρακτηρισμός "βρωμύλος" είναι προσβλητικότατος (εκτός από ανορθόγραφος). Οι φτωχοί που ξέρω είναι κατά κανόνα πεντακάθαροι γιατί δεν θέλουν να ζούνε μέσα στην βρομιά.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:45Μα ενας λαος , μια οικογενεια, ενα σπιτι, μια πολη ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, οταν ειναι φτωχοι. Οσο κι αν κτυπιεσαι.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:44Ναι, πολύ αντιρατσιστικό να λες "βρωμύλους" έναν ολόκληρο λαό.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:38
Ειμαι 1000 φορες πιο δημοκρατης και αντιρατσιστης απο κατι πυτους σαν κι εσενα.![]()
![]()
Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον ρατσισμό σου, Χίτλερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Σωστό, κι αυτό είναι ένα παράδειγμα νορμας. Δυσκολεύεσαι να φανταστείς την εναλλακτική.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:48Δεν ξερω, γω στην ελλαδα μπορω να πω ή να γραψω γαμιεται ο Μητσοτακης διχως φοβο να ψοφησω σαπιος σε κανα μπουντρουμι. Δεν ξερω για σενα κει στην Κινα αν μπορεις να πεις το ιδιο για τον τιμονιερη σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:46Κάθε κοινωνία έχει τις νόρμες της. Μπορεί οι νόρμες της να είναι να προσποιείται ότι δεν υπάρχουν νόρμες γιατί όλοι είναι τόσο ελεύθερα πνεύματα, πχ.Οργισμένος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:40
Φυσικα και κανουν ζωαρα αρκει να μην ξεστρατιζουν απο τις νορμες του κομματος .![]()
Καλά από νύξεις άλλο τίποτα. Εδώ παίζουν χρήστες που έχουν κάνει κουρέλι τους κανόνες όταν κάνουν οι ίδιοι μαζικούς ή προσωπικούς χαρακτηρισμους και καπάκι απειλούν με μηνύσεις όταν θίγεται η φοβερή και τρομερή προσωπικότητα τους.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:23Σ' αυτούς που το παίζουν αντιρατσιστές αξίζει κάθε νύξη για ποινική δίωξη, όταν ξεχνάνε τις δήθεν αρχές τους επειδή στην πραγματικότητα είναι τα χειρότερα ρατσιστόμουτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:19Το οτι ο Όργι είναι σαλταρισμένος, είναι.hellegennes έγραψε: 04 Ιαν 2025, 17:13
Έχω κάνει αναφορά στο μήνυμά σου για ρατσισμό. Είσαι στο μεταίχμιο του ποινικού.
Υποστηρίζεις παιδόφιλους, ρατσιστές, εκφράζεις ο ίδιος ρατσιστικές απόψεις. Ένα βήμα πριν την φυλακή σε βλέπω.
Αλλα πραγματικά βρίσκω αστεία την ευθιξία των ...αντιρατσιστών του πχώρου και τις αντίστοιχες απειλές για ποινική δίωξη.![]()
- Ποιος σε έθιξε παιδί μου;
- Ο Κανένας.
- Εσύ ποιος είσαι;
- Ο Κανένας... αλλά ξες ποιος είμαι εγώ ΡΕ;
- Όχι, δεν ξέρω. Παρακάτω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Ιαν 2025, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-