φερνεις πακιστανια ? ποσο χρεωνετε το κεφαλι ?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:02Είμαι στα σύνοραStinger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:57 Εσύ δεν πας; τι διάολο αντίσταση κάνεις; χτυπάς δυνατά τα πλήκτρα στο λαπτοπ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Συλλαλητήριο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τρίτη 26 Νοέμβρη - Έξω η Ελλάδα από τον Πόλεμο!
Re: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Συλλαλητήριο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τρίτη 26 Νοέμβρη - Έξω η Ελλάδα από τον Πόλεμο!
- Ληστοσυμμορίτης
Re: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Συλλαλητήριο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τρίτη 26 Νοέμβρη - Έξω η Ελλάδα από τον Πόλεμο!
Off topicΝon4me έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:12φερνεις πακιστανια ? ποσο χρεωνετε το κεφαλι ?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:02Είμαι στα σύνοραStinger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:57 Εσύ δεν πας; τι διάολο αντίσταση κάνεις; χτυπάς δυνατά τα πλήκτρα στο λαπτοπ;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
- Ληστοσυμμορίτης
Έτερον εκάτερον, ο λαός έχει αρνητική θέση για το νάτο όμως το νάτο έχει βάσεις πάνω στην ελληνική επικράτεια. Και την περίοδο της κατοχής ο λαός ήταν απέναντι στον κατακτητή όμως τα στρατεύματα κατοχής ήταν εδώ.Ναύτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:36 Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
ο λαος εχει πολυ περισσοτερο αρνητικη θεση για το κκε, και ομως ειναι εδω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:58Έτερον εκάτερον, ο λαός έχει αρνητική θέση για το νάτο όμως το νάτο έχει βάσεις πάνω στην ελληνική επικράτεια. Και την περίοδο της κατοχής ο λαός ήταν απέναντι στον κατακτητή όμως τα στρατεύματα κατοχής ήταν εδώ.Ναύτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:36 Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
τι α καμς, αυτα συμβαινουν οταν ζεις στον ελευθερο κοσμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ληστοσυμμορίτης

- Ληστοσυμμορίτης
Off topicΑσέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 12:25ο λαος εχει πολυ περισσοτερο αρνητικη θεση για το κκε, και ομως ειναι εδω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:58Έτερον εκάτερον, ο λαός έχει αρνητική θέση για το νάτο όμως το νάτο έχει βάσεις πάνω στην ελληνική επικράτεια. Και την περίοδο της κατοχής ο λαός ήταν απέναντι στον κατακτητή όμως τα στρατεύματα κατοχής ήταν εδώ.Ναύτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:36 Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
τι α καμς, αυτα συμβαινουν οταν ζεις στον ελευθερο κοσμο.
- Ληστοσυμμορίτης

αν δεν ήταν ανεπιθυμητος θα περνούσε και από το σπίτι του λαού να ρίξει ένα χέσιμο.Ναύτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:36 Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
Μπορεί και από το Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Golden Age
Η διαφορά είναι ότι οι βάσεις του ΝΑΤΟ υπάρχουν με την συγκατάθεση του ελληνικού λαού.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:58Έτερον εκάτερον, ο λαός έχει αρνητική θέση για το νάτο όμως το νάτο έχει βάσεις πάνω στην ελληνική επικράτεια. Και την περίοδο της κατοχής ο λαός ήταν απέναντι στον κατακτητή όμως τα στρατεύματα κατοχής ήταν εδώ.Ναύτης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 11:36 Εν τω μεταξύ, ο ανεπιθύμητος συναντήθηκε με Γεραπετρίτη, Δένδια και το μεσημέρι θα είναι στο Μαξίμου. Τι κάνει ο Μήτσος, κοιμάται; Στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Νοέμ 2024, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Γάταρος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:11Ο ελληνικός στρατός είναι νατοϊκός, άρα υπηρέτησες το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς στρατιώτες; Όχι βέβαια. Εσύ και τα υπόλοιπα κομμουνιστάκια που υπηρετήσατε και υπηρετείτε το ΝΑΤΟ είστε τα γρανάζια που επιτρέπουν στο ΝΑΤΟ να είναι λειτουργικό. Τι κι αν βρίζετε το ΝΑΤΟ; Σημασία έχει ότι το υπηρετείτε. Σαν τον εργαζόμενο που βρίζει το αφεντικό του αλλά πάει κάθε μέρα στην δουλειά του ώστε να μην κλείσει το μαγαζί.Aitwlos έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 21:19Γάταρος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 00:14
Τα κομμουνιστάκια λένε ότι είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ και καταλήγουν να είναι οι πατσαβούρες του ΝΑΤΟ. Δεν έχουν τ' αρχίδια να πουν ότι δεν υπηρετούν τον ΝΑΤΟΪΚΟ στρατό. Κάθε ένα κομμουνιστάκι είναι ένα γρανάζι που επιτρέπει στο ΝΑΤΟ να είναι λειτουργικό. Να πήζουν αυτοί, να το καταλάβω. Εγώ, γιατί;
Εσύ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ το ΝΑΤΟ ή είσαι γιωτάς;
Φυσικά και έκανα την θητεία μου παραμεθόριο. Δεν το έπαιξα Έλληναρας πατριώτης να ψάχνω βύσμα.
Ενδιαφέρον πάντως που έχεις συνδέσει την θητεία με το ΝΑΤΟ
Τι να σου πω. Εγώ υπηρέτησα κανονικά γιατί είμαι υπέρ του Ε.Σ και κράζω αυτούς που παίρνουν τρελοχαρτο χώρις να υπάρχει λόγος, γιατί είμαι και ΚΑΤΑ στο να γίνει μισθοφορικος ο στρατός.
Αν είσαι τόσο βλαμμένος που δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές, τραβά να κάνεις κάτι
Εσύ υπηρέτησες αλήθεια ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γάταρος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 22:11Ο ελληνικός στρατός είναι νατοϊκός, άρα υπηρέτησες το ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς στρατιώτες; Όχι βέβαια. Εσύ και τα υπόλοιπα κομμουνιστάκια που υπηρετήσατε και υπηρετείτε το ΝΑΤΟ είστε τα γρανάζια που επιτρέπουν στο ΝΑΤΟ να είναι λειτουργικό. Τι κι αν βρίζετε το ΝΑΤΟ; Σημασία έχει ότι το υπηρετείτε. Σαν τον εργαζόμενο που βρίζει το αφεντικό του αλλά πάει κάθε μέρα στην δουλειά του ώστε να μην κλείσει το μαγαζί.Aitwlos έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 21:19Γάταρος έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 00:14
Τα κομμουνιστάκια λένε ότι είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ και καταλήγουν να είναι οι πατσαβούρες του ΝΑΤΟ. Δεν έχουν τ' αρχίδια να πουν ότι δεν υπηρετούν τον ΝΑΤΟΪΚΟ στρατό. Κάθε ένα κομμουνιστάκι είναι ένα γρανάζι που επιτρέπει στο ΝΑΤΟ να είναι λειτουργικό. Να πήζουν αυτοί, να το καταλάβω. Εγώ, γιατί;
Εσύ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ το ΝΑΤΟ ή είσαι γιωτάς;
Φυσικά και έκανα την θητεία μου παραμεθόριο. Δεν το έπαιξα Έλληναρας πατριώτης να ψάχνω βύσμα.
Ενδιαφέρον πάντως που έχεις συνδέσει την θητεία με το ΝΑΤΟ
Τι να σου πω. Εγώ υπηρέτησα κανονικά γιατί είμαι υπέρ του Ε.Σ και κράζω αυτούς που παίρνουν τρελοχαρτο χώρις να υπάρχει λόγος, γιατί είμαι και ΚΑΤΑ στο να γίνει μισθοφορικος ο στρατός.
Αν είσαι τόσο βλαμμένος που δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές, τραβά να κάνεις κάτι
Εσύ υπηρέτησες αλήθεια ;
Το ΝΑΤΟ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Το ΝΑΤΟ είναι σαν τον νταβατζή που πουλάει προστασία σε μαγαζιά. Δυστυχώς ανέφικτο να σταματήσουμε να πληρώνουμε το χαράτσι με γείτονες που θέλουν γαλάζιες πατρίδες .
- Frappezitis
Ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο
Για να φύγουν οι βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα
Οι κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ με αφορμή την επίσκεψη Ρούτε, έτυχαν σημαντικής προβολής στο εξωτερικό.
Τελικά, παρά τα λεγόμενα, μάλλον υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Δυναμική και μαχητική.....
Για να φύγουν οι βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα
Οι κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ με αφορμή την επίσκεψη Ρούτε, έτυχαν σημαντικής προβολής στο εξωτερικό.
Τελικά, παρά τα λεγόμενα, μάλλον υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Δυναμική και μαχητική.....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 177 Απαντήσεις
- 6271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett