!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Τι θα πάρετε μαζί σας στο πυρηνικό καταφυγιο
Εκτός από τα μελισσια θα πάρω και μερικές κοτες να κάνουν αυγά.
Θα σας τα πουλάω φθηνά ή αν υπάρξει κάποια μορφή ανταλλακτικής οικονομίας θα τα βρούμε.
Θα σας τα πουλάω φθηνά ή αν υπάρξει κάποια μορφή ανταλλακτικής οικονομίας θα τα βρούμε.
Φυσικά 0.15 ευρώ το αυγό.taliban έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 20:50 Εκτός από τα μελισσια θα πάρω και μερικές κοτες να κάνουν αυγά.
Εγώ θα σε πληρώνω σε είδος
10 αυγα= 1 ταινία του Ταρκοφσκι+1 metal τραγούδι από τις κάρτες ssd που θα έχω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Fata_Morgana
Μες στο καταφύγιο όλα αυτα παιδί μου εσύ; λουλουδάκια που θα βρισκουν και οι μέλισσες; θα βγαίνουν εκτός καταφυγίου. Και θα γυρίζουν από μάγια η μέλισσα hulk.taliban έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 20:50 Εκτός από τα μελισσια θα πάρω και μερικές κοτες να κάνουν αυγά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εσύ θα καλλιεργείς λουλούδια...Fata_Morgana έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 21:04Μες στο καταφύγιο όλα αυτα παιδί μου εσύ; λουλουδάκια που θα βρισκουν και οι μέλισσες; θα βγαίνουν εκτός καταφυγίου. Και θα γυρίζουν από μάγια η μέλισσα hulk.taliban έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 20:50 Εκτός από τα μελισσια θα πάρω και μερικές κοτες να κάνουν αυγά.
πως τσίμπησε τον σπαιντερμαν η ραδιενεργός αράχνη?Fata_Morgana έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 21:04Μες στο καταφύγιο όλα αυτα παιδί μου εσύ; λουλουδάκια που θα βρισκουν και οι μέλισσες; θα βγαίνουν εκτός καταφυγίου. Και θα γυρίζουν από μάγια η μέλισσα hulk.taliban έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 20:50 Εκτός από τα μελισσια θα πάρω και μερικές κοτες να κάνουν αυγά.
ε θα τον τσιμπήσει ραδιενεργός μέλισσα και θα γίνει ο beeman. κάτσε όμως, οι μέλισσες και η βασίλισσα τους είναι θηλυκές. οι κηφήνες είναι οι σερνικοί. άστο τάλι, πάρε άλλο έντομο, σε κάθε περίπτωση χαμένος θα σαι με τις ραδιενεργές μέλισσες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Η μέλισσα του taliban γυρίζει στο πυρηνικό καταφύγιο αφού βόσκηση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ζουρλο εννοω αυτον που θα πουλουσε παραμυθι και προφητειες σε τρομαγμενους και πιθανον ανοητους, για να τους μετατρεψει σε ποιμνοιο του, για να μπορει να τους στρεφει εναντιον οποιου δεν συμμεριζεται την παλαβομαρα του.student έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:34...όπου υποθέτω ζουρλό εννοείς εμένα που θα μελετούσα σε μια γωνιά τη Βίβλο, κι αν με ρωτούσε κανείς αν μου ταιριάζει 1% καμιά προφητεία θα του απαντούσα...Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:15ειδες πασι τι χρησιμο που θα ειναι το μπιστολι;student έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 18:29 Τη Βίβλο![]()
Ιδανικά σε αρχαίο κείμενο, LXX με την παράλληλη απόδοση του Βάμβα από το μασοριτικό για την ΠΔ, και το Ορθόδοξο κείμενο της ΚΔ.
Αν μπορούσα να τα έχω και σε ηλεκτρονική έκδοση ώστε να έχει και search, κάτι σαν το https://www.theword.net/ θα ήμουν υπερευτυχισμένος...
παίζει και να σας παρουσίαζα τακτικά reports για τις Βιβλικές προφητείες που 1% ενδέχεται να εκπληρώνονται γύρω από το καταφύγιό μας![]()
αργα η γρηγορα θα μαζευτουνε ζουρλοι που θα θελουν να κανουν κουλαμαρες και να μας φανε λαχανο, τους φυσιολογικους.
και λογικό εσένα που βρίσκεις χρήσιμο/αναγκαίο το πιστόλι για να με στείλεις?
Δεν κοιτάς λίγο μέσα σου μπας και βρεις την αιτία όλης αυτής της ...ταραχής που σε πιάνει?
![]()
και μαλιστα σε μια κατασταση δυσκολη, οπου ο ορθολογισμος και η ψυχραιμια θα ειναι απολυτα απαραιτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ποια δύσκολη κατάσταση ρε Ασέβαστε; Ποιος ορθολογιστής και ψύχραιμος θα μπορούσε να αποφασίσει το πόσοι και ποιοι θα μπουν μέσα στο καταφύγιο;Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:12ζουρλο εννοω αυτον που θα πουλουσε παραμυθι και προφητειες σε τρομαγμενους και πιθανον ανοητους, για να τους μετατρεψει σε ποιμνοιο του, για να μπορει να τους στρεφει εναντιον οποιου δεν συμμεριζεται την παλαβομαρα του.student έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:34...όπου υποθέτω ζουρλό εννοείς εμένα που θα μελετούσα σε μια γωνιά τη Βίβλο, κι αν με ρωτούσε κανείς αν μου ταιριάζει 1% καμιά προφητεία θα του απαντούσα...Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 19:15
ειδες πασι τι χρησιμο που θα ειναι το μπιστολι;
αργα η γρηγορα θα μαζευτουνε ζουρλοι που θα θελουν να κανουν κουλαμαρες και να μας φανε λαχανο, τους φυσιολογικους.
και λογικό εσένα που βρίσκεις χρήσιμο/αναγκαίο το πιστόλι για να με στείλεις?
Δεν κοιτάς λίγο μέσα σου μπας και βρεις την αιτία όλης αυτής της ...ταραχής που σε πιάνει?
![]()
και μαλιστα σε μια κατασταση δυσκολη, οπου ο ορθολογισμος και η ψυχραιμια θα ειναι απολυτα απαραιτητα.
Ποιος ακριβώς θα μπορούσε να τη δει λογικός συντονιστής του εν λόγω ποίμνιου;
Η ερώτηση του student είναι η επιτομή του ορθολογικού ερωτήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Καίσιο και στρόντιο κι άλλα ραδιενεργά στοιχεία έχουν έως 10.000 χρόνια ημιζωής.
Προτιμώ να είμαι κοντά ,άμα πέσει η βόμβα ,να εξαφανιστώ σε μιλισεκόντ χωρίς να νιώσω τίποτα.
Καίσιο και στρόντιο κι άλλα ραδιενεργά στοιχεία έχουν έως 10.000 χρόνια ημιζωής.
Προτιμώ να είμαι κοντά ,άμα πέσει η βόμβα ,να εξαφανιστώ σε μιλισεκόντ χωρίς να νιώσω τίποτα.
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 23 Νοέμ 2024, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δινω την θεση μου στον Αριστο.
Ο ανθρωπος που εχει κανει διατριβη επανω στον προηγουμενο πυρηνικο ολεθρο στον πλανητη(επι Ατλαντιδας) πρεπει να ηγηθει στην νεα εποχη.
Επισης αν καποια στιγμη ξεμυτισουν απο τα καταφυγια μπορει να στελνει κοσμο σε Αμερικη με απλες τριηρεις.
Ο ανθρωπος που εχει κανει διατριβη επανω στον προηγουμενο πυρηνικο ολεθρο στον πλανητη(επι Ατλαντιδας) πρεπει να ηγηθει στην νεα εποχη.
Επισης αν καποια στιγμη ξεμυτισουν απο τα καταφυγια μπορει να στελνει κοσμο σε Αμερικη με απλες τριηρεις.
Ξέρεις τι καλά θα περάσουμε στο καταφυγιο. Κάθε Πέμπτη θα σας κάνω προβολές ταινιών από τις κάρτες μου ssd. Και έχω μεγάλη φιλμογραφια από Αγγελόπουλο,Ταρκοφσκι,ΜπεργκμανΣτύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:29 Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Spoiler
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 12:07Ξέρεις τι καλά θα περάσουμε στο καταφυγιο. Κάθε Πέμπτη θα σας κάνω προβολές ταινιών από τις κάρτες μου ssd. Και έχω μεγάλη φιλμογραφια από Αγγελόπουλο,Ταρκοφσκι,ΜπεργκμανΣτύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:29 Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Spoiler
![]()
Bάλε και Βέντερς ,Παζολίνι ,Λάνθιμο να στανιάρουμε
οποιος θελει να αυτοκτονησει, εχω το μπιστολι.zteo έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 12:07Ξέρεις τι καλά θα περάσουμε στο καταφυγιο. Κάθε Πέμπτη θα σας κάνω προβολές ταινιών από τις κάρτες μου ssd. Και έχω μεγάλη φιλμογραφια από Αγγελόπουλο,Ταρκοφσκι,ΜπεργκμανΣτύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 11:29 Kαι δε μου λέτε ρε παλουκάρια πόσο θ' αντέξετε μέσα στο καταφύγιο; 2,5,10 χρόνια;
Spoiler
![]()
50 ευρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Καλά, μιλάμε πως όποιος είναι απλά όξω, στα πυρηνικά μπομπίδια, μακρυά απ'την παράνοια της συγκατοίκησης των μελών του Ιδρύματος, θα είναι πένα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1662 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
-