AN esυ ο "σοφος" ονομαζεις ως γουοκισμο, απλες πολιτικες ενσωματωσης στην κοινωνια καποιων σημαντικων περιθωριακων πληθυσμων φαντασου τι τερατα γραφουν οι λοιποι. Δεν παλευεστε με τιποτα.πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:51Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:05 Τα φαρμακα για αυτο τον καρκινο ειναι η παιδεια, που ειναι διαλυμενη εδω και δεκαετιες, και το νεο ισχυροτατο φαρμακο που δρα αμεσα και γρηγορα στην καρδια του προβληματος που εδρευει στην οικογενεια δλδ το αντιρατσιστικο κινημα woke.
Μαντεψε πατ, τι ειναι αυτο που κυριως και πρωτιστα πολεμανε ολοι αυτοι οι πουτινικοι αλλα και τραμπικοι τελευταια με λυσσα ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.
Θα σου πω εγω, πολεμανε το woke για να διατηρησουν τις 2 θρησκειες αλωβητες.
Φεύγουμε από το θέμα αλλά το woke δεν είναι παρά μία ακόμη ανορθολογική ιδεολογία απολύτως συνδεδεμένη με την ιδιότυπη αμερικανική αριστερά και προσαρμοσμένη στις εκεί συνθήκες που υπονομεύει την αμερικανική ανταγωνιστικότητα χάριν της "δικαιοσύνης".
https://x.com/MelinaPavlakou/status/185 ... 3374670221
Στην Ελλάδα υπάρχουν καταστάσεις woke που πολύ εύκολα προσαρμόζονται στην ψυχοπονιάρικη ανατολίτικη νοοτροπία με το κατάλληλο μασάζ.
Η πρώτη είναι αυτή που καθιέρωσε ο εντελώς γουωκισμένος ΓΑΠ φέρνοντας τις "θετικές διακρίσεις" στην Ελλάδα με τις ποσοστώσεις για την είσοδο των μουσουλμάνων της Θράκης με χωριστές εξετάσεις ή και καθόλου εξετάσεις στα πανεπιστήμια.Όποιος τόλμησε να αντιταχθεί χαρακτηρίσθηκε ρατσιστής.
Ακολούθησαν μέτρα παρόμοια για τους Ρομά.Εάν ρωτήσεις γιατί δεν παίρνω εγώ επίδομα επειδή στέλνω το παιδί μου στο σχολείοαλλά παίρνει ο τσιγγάνος είσαι επίσης ρατσιστής.Αυτό το πράγμα είναι ο γουωκισμός,μία παραλλαγή του αριστερισμού με φυλετικά κριτήρια.Παραδόξως κανείς δεν σκέφθηκε στην Αμερική να βάλει ποσοστώσεις μαύρων και λευκών στο μπάσκετ
,μόνο στα μαθηματικά.Αλλά εδω μιλάμε για την καθ ημάς Ανατολή είπαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουτιν: Η Ελλαδα υποτάχθηκε στις Βρυξελλες. Η Δραχμη θα την ειχε σωσει
- Οργισμένος
Re: Πουτιν: Η Ελλαδα υποτάχθηκε στις Βρυξελλες. Η Δραχμη θα την ειχε σωσει
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Φυσικα και μπορουσε, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ και λογικα ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ κυβερνηση. Τι ειναι αυτα που γραφεις; Γονυπετης τον παρακαλαγανε οι ποκοπικοι...πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:01Ο Πούτιν φυσικά γνωρίζει ότι σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδος από την ΕΕ η Ελλάδα απλώς θα μεταπέσει στην κατάσταση πριν το 1980 που και τότε δεν ήταν καθόλου ρωσικής επιρροής παρ ότι τότε ήσαν τα υπόλοιπα Βαλκάνια.Τo Grexit προωθούσαν οι Γερμανοί που δεν είναι ναυτική δύναμη και αντιτάχθηκαν σε αυτό οι Γάλλοι που ήσαν επί Καραμανλή οι πρωταγωνιστές της εισόδου της Ελλάδος στην ΕΟΚ.Αφανώς υπέρ του Grexit ήσαν και οι Άγγλοι για να προετοιμάσουν το δικό τους Βrexit και ελπίζοντας να επαναποκτήσουν κάποια από την παλιά τους επιρροή στην Ελλάδα αλλά αντιτάχθηκε σε αυτό ο Ομπάμα.Εάν ήταν ο Τραμπ ίσως να γινόταν.Οι λαφαζάνηδες και οι Καμμένοι μπορεί να πίστευαν διάφορα αλλά ο Πούτιν δε νομίζω να πίστευε ότι με όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια νατοικά ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από τη δραχμική Ελλάδα.AOC έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 21:25 Απλα είναι θέμα ιστορικής και γεωγραφικης συγκυρίας, και παρά τις μαλακιες που γράφει το φεικ νιουζ άρθρο εδώ, ο Πούτιν δεν καταδικάζει τους Έλληνες, και δεν λέει αυτές τις μαλακιες περί δραχμής.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μα ΗΤΑΝ δικιά του κυβέρνηση ήδη.Αλλά δεν είχε τα λεφτά για να την χρηματοδοτήσει.Οργισμένος έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:37 Φυσικα και μπορουσε, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ και λογικα ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ κυβερνηση. Τι ειναι αυτα που γραφεις; Γονυπετης τον παρακαλαγανε οι ποκοπικοι...
η νέα δημοκρατία είναι κόμμα φιλελεύθερο που δεν έχει καμία σχέση με τον νεοφιλελευθερισμό= παγκοσμιοποίηση=σβαμπNiki έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 19:04Παλιάς σχολής όμως.
Η Ελεύθερη Αγορά" διαφέρει από τον "Ελεύθερο Ανταγωνισμό", έχει αποδειχθεί στην πράξη πλέον ότι ο ανταγωνισμός στον νεοφιλελευθερισμό απαιτεί ρυθμιστική παρέμβαση των αρχών, ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα των πιο αδύναμων έναντι της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης των ισχυρών και της δημιουργίας ολιγαρχιών.
Η μη ρυθμιστική παρέμβαση των αρχών οδηγεί σε κοινωνική αναταραχή ακόμα και σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Πολ Κρούγκμαν και Τζόζεφ Στίγκλιτς. Νομπελίστες.
αλλά
χρόνια πίσω έλεγα ότι ο μητσοτάκης δεν είναι νέα δημοκρατία , είναι το κόμμα μητσοτάκης
είναι το δικό του κόμμα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
To ΔΝΤ δάνεισε στην Ελλάδα ποσό πολλαπλάσιο από αυτό που δικαιούμασταν βάσει καταστατικού. Αυτό χωρίς πολιτική παρέμβαση των ΗΠΑ δεν θα γινόταν ποτέ.SeaHawk έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 22:16 Το ΔΝΤ δανεισε στην Ελλαδα με τα συνηθη του επιτοκια και πηρε ηδη τα χρηματα του
Καμια σχεση με τον προνομιακο δανεισμο των εταιρων μας
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το ΔΝΤ δανεισε στην Ελλαδα γιατι εγγυηθηκαν οι εταιροι για την αποπληρωμη του δανειου.
Ελλαδα και Ευρωζωνη μπορουσαν και μονοι τους δεν χρειζονταν χρηματα απο το ΔΝΤ.Η εισοδος ΔΝΤ εγινε για να εχει μεγαλυτερος κυρος η δανειακη συμβαση,σε ορους δανεισμου ηταν ζημιογονα για την χωρα.
Ελεος.Θα μου βγαλετε και τους Αμερικανους που δεν εδωσαν σεντς πανω απο αυτους που εδωσαν εκατονταδες δις.
Μιλαμε για πληρη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
Ελλαδα και Ευρωζωνη μπορουσαν και μονοι τους δεν χρειζονταν χρηματα απο το ΔΝΤ.Η εισοδος ΔΝΤ εγινε για να εχει μεγαλυτερος κυρος η δανειακη συμβαση,σε ορους δανεισμου ηταν ζημιογονα για την χωρα.
Ελεος.Θα μου βγαλετε και τους Αμερικανους που δεν εδωσαν σεντς πανω απο αυτους που εδωσαν εκατονταδες δις.
Ο Πούτιν θέλει επιρροή στην χώρα χωρίς να χώσει σοβαρά φράγκα. Με κεραλοιφές δεν βάφονται αυγά.
νομιζω οτι την πρωτη φορα μας δανεισε το δντ και οχι η εεSeaHawk έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:29 Το ΔΝΤ δανεισε στην Ελλαδα γιατι εγγυηθηκαν οι εταιροι για την αποπληρωμη του δανειου.
επισης λυσε μου και την απορια που εχω διαβαζοντας σας
ημασταν στην δραχμη και μπηκαμε στο ευρω για να μην πτωχευσουμε
αλλα πτωχευσαμε με ευρω ...πως γινεται αυτο το κολπο
αυτο ειναι το πετυχες !!! εμεις δεν θελουμε τις φθηνες πρωτες υλες απο ρωσιαEchelon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:33 Ο Πούτιν θέλει επιρροή στην χώρα χωρίς να χώσει σοβαρά φράγκα. Με κεραλοιφές δεν βάφονται αυγά.
γιατ δεν τις εχουμε αναγκη επειδη εχουμε ευρω
και μας εχει αυτος την αναγκη ......που σας βρισκουμε ρεεεεεεεε
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ταυτοχρονα ξεκινησε ο δανεισμος μεσω κοινου μηχανισμου Ευρωπαιων και ΔΝΤ.nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:36
νομιζω οτι την πρωτη φορα μας δανεισε το δντ και οχι η εε
επισης λυσε μου και την απορια που εχω διαβαζοντας σας
ημασταν στην δραχμη και μπηκαμε στο ευρω για να μην πτωχευσουμε
αλλα πτωχευσαμε με ευρω ...πως γινεται αυτο το κολπο
Δεν καταλαβαινω τι γραφεις.
Δεν υπαρχει νομισμα με το οποιο δεν πτωχευεις.
Καμιά σχέση αυτό που απάντησες με αυτό που έγραψα αλλα δεν γαμείς, κάτι ήθελες να πεις.nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:39αυτο ειναι το πετυχες !!! εμεις δεν θελουμε τις φθηνες πρωτες υλες απο ρωσιαEchelon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:33 Ο Πούτιν θέλει επιρροή στην χώρα χωρίς να χώσει σοβαρά φράγκα. Με κεραλοιφές δεν βάφονται αυγά.
γιατ δεν τις εχουμε αναγκη επειδη εχουμε ευρω
και μας εχει αυτος την αναγκη ......που σας βρισκουμε ρεεεεεεεε
- Green Dragon
Δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο στο καταστατικό του. Υπήρξε πολιτική παρέμβαση, αλλιώς μπορούσε να δώσει μέχρι 10 δις περίπου.SeaHawk έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:29 Το ΔΝΤ δανεισε στην Ελλαδα γιατι εγγυηθηκαν οι εταιροι για την αποπληρωμη του δανειου.
- Green Dragon
Μπα, δεν πολυνοιάζεται γι' αυτό και δεν ξοδεύει. Αν τον ενδιέφερε πραγματικά θα κινούταν αλλιώς. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν οι εδώ ρωσόφιλοι, ότι η Ρωσία δεν έχει να κερδίσει σχεδόν τίποτα από μια συμμαχία με την Ελλάδα ενώ αντιθέτως έχει να κερδίσει πάρα πολλά από μια συμμαχία με την Τουρκία.Echelon έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 08:33 Ο Πούτιν θέλει επιρροή στην χώρα χωρίς να χώσει σοβαρά φράγκα. Με κεραλοιφές δεν βάφονται αυγά.
Όταν πήγε η κυβέρνηση του σύριζα να ζητήσει οικονομικοπολιτική στήριξη απ' τη Ρωσία για να πραγματοποιήσει το grexit και να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα, ο Πούτιν έκανε χρυσές δουλίτσες με το Βερολίνο και τους έδειξε, όχι και τόσο ευγενικά, την πόρτα.
Άσε μας κουκλίτσε μου.
Άσε μας κουκλίτσε μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος