Αν διαλέξεις το ταχυδρομείο του αλί το καινούργιο ή της σιγκαπούρης, έρχονται σε περίπου εβδομάδα.Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Black Friday
Re: Black Friday
Όχι ρε, έτσι χάνεις όλο το πόηντ.Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:30 υπάρχουν εκπτώσεις και μάλιστα σοβαρές, αλλά αν φτάσεις να κοιτάς σκρούτζ, γιατί δεν κοιτάς και ταομπαο η αλιεξπρές; Δεν είναι δίκαιο να τα συγκρίνεις, άλλο το φυσικό και άλλο το ηλεκτρονικό.Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Τελωνείο;enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:34Αν διαλέξεις το ταχυδρομείο του αλί το καινούργιο ή της σιγκαπούρης, έρχονται σε περίπου εβδομάδα.Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά με την σκούπα της χιαόμι, μου τα πίστωσε όμως το γεαρμπεστ όταν τους παραπονέθηκα οτι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.
ήταν παλιά όμως τώρα βλέπω έχουν κάνει 5-6 μαύρες διαδρομές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Νοέμ 2018, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Κάτσε ρε συ, το gearbest δεν έχει αποθήκες ΕU?enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:38δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά με την σκούπα της χιαόμι, μου τα πίστωσε όμως το γεαρμπεστ όταν τους παραπονέθηκα οτι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι ναι φυσικά, αποθήκες, στην εε.Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:39Κάτσε ρε συ, το gearbest δεν έχει αποθήκες ΕU?enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:38δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά με την σκούπα της χιαόμι, μου τα πίστωσε όμως το γεαρμπεστ όταν τους παραπονέθηκα οτι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.![]()
Πίτσα;
Πίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εχει ναι, 30-40% ακριβότερα συνήθως από την 09 κινέζικη αποθήκη, εκτός αν είναι σαλε.
-
Ορέστης 35
Πολυ ομορφο!
enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
το έχω καταλάβει, απλά σου προτείνω την λύση 2 σε ένα, πιο οικονομική και νομίζω πιο ακριβή στην αίσθηση εκτός αν περάσεις τα 1000 ευρώ για τα δύο μηχανήματα. Δεν έχει καλό ήχο και η οθόνη είναι μικρή σχετικά, αν και πολύ καλή, αλλά μπορείς να το συνδέσεις στην μεγάλη που αν κατάλαβα είχες πριν σου χαλάσει το τροφοδοτικό όταν το θές. Γενικά, είναι ένα λαπτοπ δυνατό αρκετά, όχι ψόφιο δηλαδή, με όλα τα επιμέρους σοβαρά, σε τόσο μικρό μέγεθος που αν θες το ξεκολλάς απο το πληκτρολόγια και το λες ταμπλετ. Τα γιουν 10 το υποστηρίζουν, γυρνάνε σε τεβλετ μοδε και γενικά είναι μιά χαρά νομίζω, είναι πολύ καλοφτιαγμένο, αλουμινένιο.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 03:54 enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
γενικά δες νομίζω αυτά που έχουν τον 7y30, άργησαν αλλά τα κατάφεραν.
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... ds=M3-7Y30
-
Ορέστης 35
Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως.enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:02το έχω καταλάβει, απλά σου προτείνω την λύση 2 σε ένα, πιο οικονομική και νομίζω πιο ακριβή στην αίσθηση εκτός αν περάσεις τα 1000 ευρώ για τα δύο μηχανήματα. Δεν έχει καλό ήχο και η οθόνη είναι μικρή σχετικά, αν και πολύ καλή, αλλά μπορείς να το συνδέσεις στην μεγάλη που αν κατάλαβα είχες πριν σου χαλάσει το τροφοδοτικό όταν το θές. Γενικά, είναι ένα λαπτοπ δυνατό αρκετά, όχι ψόφιο δηλαδή, με όλα τα επιμέρους σοβαρά, σε τόσο μικρό μέγεθος που αν θες το ξεκολλάς απο το πληκτρολόγια και το λες ταμπλετ. Τα γιουν 10 το υποστηρίζουν, γυρνάνε σε τεβλετ μοδε και γενικά είναι μιά χαρά νομίζω, είναι πολύ καλοφτιαγμένο, αλουμινένιο.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 03:54 enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
γενικά δες νομίζω αυτά που έχουν τον 7y30, άργησαν αλλά τα κατάφεραν.
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... ds=M3-7Y30
έχει σημασία πόσο μεγάλη οθόνη θες ναι, εμένα με νοιάζει κυρίως η ανάλυση στο φορητό, έχει 1080π ευρεία οπότε το προτιμώ απο ένα 15άρι στενό με 720π, μέχρι να πάω στην μεγάλη οθόνη μου πάλι βέβαια. Πάντως βγαίνει και με 13.3 όπως το νέο σερφασε, δεν το έχω πιάσει να δώ αν ειναι τόσο όμορφο όσο το μικρό, αλλά το κοιτάς αν θές.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:13 Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως.![]()
-
Ορέστης 35
Για γραψιμο κειμενων και κωδικα θελω 15αρα fhd. Δε νομιζω να βολευει λιγοτερο.enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:18έχει σημασία πόσο μεγάλη οθόνη θες ναι, εμένα με νοιάζει κυρίως η ανάλυση στο φορητό, έχει 1080π ευρεία οπότε το προτιμώ απο ένα 15άρι στενό με 720π, μέχρι να πάω στην μεγάλη οθόνη μου πάλι βέβαια. Πάντως βγαίνει και με 13.3 όπως το νέο σερφασε, δεν το έχω πιάσει να δώ αν ειναι τόσο όμορφο όσο το μικρό, αλλά το κοιτάς αν θές.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:13 Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως.![]()
Παρεπιπτωντως: https://www.dfrobot.com/product-1729.html
εχεί σημασία πόσο καλά βλέπεις, αν η ανάλυση ειναι 1080π και βλέπεις καλά ακόμα δεν έχει σημασία αν είναι 10.6 ή 15, καλύτερα 10.6 νομίζω γατί είναι ευρεία. Απο ποιότητα δύσκολα θα βρεις καλύτερο πάνελ απο αυτό που εχει το μικρό κιουμπ.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:21Για γραψιμο κειμενων και κωδικα θελω 15αρα fhd. Δε νομιζω να βολευει λιγοτερο.enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:18έχει σημασία πόσο μεγάλη οθόνη θες ναι, εμένα με νοιάζει κυρίως η ανάλυση στο φορητό, έχει 1080π ευρεία οπότε το προτιμώ απο ένα 15άρι στενό με 720π, μέχρι να πάω στην μεγάλη οθόνη μου πάλι βέβαια. Πάντως βγαίνει και με 13.3 όπως το νέο σερφασε, δεν το έχω πιάσει να δώ αν ειναι τόσο όμορφο όσο το μικρό, αλλά το κοιτάς αν θές.Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:13 Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως.![]()
Παρεπιπτωντως: https://www.dfrobot.com/product-1729.html
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι δεν πας στο WISH ειχε κατι ταμπλετ με πολυ καλα χαρακτηριστικα νο νειμ σε εξευτελιστικες τιμες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 154 Απαντήσεις