!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Black Friday

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Black Friday

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31 :roll: Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
Αν διαλέξεις το ταχυδρομείο του αλί το καινούργιο ή της σιγκαπούρης, έρχονται σε περίπου εβδομάδα. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31
enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:30 υπάρχουν εκπτώσεις και μάλιστα σοβαρές, αλλά αν φτάσεις να κοιτάς σκρούτζ, γιατί δεν κοιτάς και ταομπαο η αλιεξπρές; Δεν είναι δίκαιο να τα συγκρίνεις, άλλο το φυσικό και άλλο το ηλεκτρονικό.
:roll: Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
Όχι ρε, έτσι χάνεις όλο το πόηντ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:34
Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:31 :roll: Γιατί, αν ήταν να παραλάβω τον παράλλο μήνα, θα περίμενα τις εκπτώσεις του Γενάρη.
Αν διαλέξεις το ταχυδρομείο του αλί το καινούργιο ή της σιγκαπούρης, έρχονται σε περίπου εβδομάδα. :003:
Τελωνείο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:35 Τελωνείο;
δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά με την σκούπα της χιαόμι, μου τα πίστωσε όμως το γεαρμπεστ όταν τους παραπονέθηκα οτι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. :003:

ήταν παλιά όμως τώρα βλέπω έχουν κάνει 5-6 μαύρες διαδρομές. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Νοέμ 2018, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:38
δεν μου έχει τύχει παρά μία φορά με την σκούπα της χιαόμι, μου τα πίστωσε όμως το γεαρμπεστ όταν τους παραπονέθηκα οτι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. :003:
Κάτσε ρε συ, το gearbest δεν έχει αποθήκες ΕU?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:39
enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:38
Κάτσε ρε συ, το gearbest δεν έχει αποθήκες ΕU?
Ναι ναι φυσικά, αποθήκες, στην εε.
Πίτσα;

Πίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Cecily Anne έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:39 Κάτσε ρε συ, το gearbest δεν έχει αποθήκες ΕU?
Εχει ναι, 30-40% ακριβότερα συνήθως από την 09 κινέζικη αποθήκη, εκτός αν είναι σαλε.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

sys3x έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 01:05 Ειδικά αφιερωμένο στον φίλτατο Ορέστης 35
Πολυ ομορφο! :wave:

enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 03:54 enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
το έχω καταλάβει, απλά σου προτείνω την λύση 2 σε ένα, πιο οικονομική και νομίζω πιο ακριβή στην αίσθηση εκτός αν περάσεις τα 1000 ευρώ για τα δύο μηχανήματα. Δεν έχει καλό ήχο και η οθόνη είναι μικρή σχετικά, αν και πολύ καλή, αλλά μπορείς να το συνδέσεις στην μεγάλη που αν κατάλαβα είχες πριν σου χαλάσει το τροφοδοτικό όταν το θές. Γενικά, είναι ένα λαπτοπ δυνατό αρκετά, όχι ψόφιο δηλαδή, με όλα τα επιμέρους σοβαρά, σε τόσο μικρό μέγεθος που αν θες το ξεκολλάς απο το πληκτρολόγια και το λες ταμπλετ. Τα γιουν 10 το υποστηρίζουν, γυρνάνε σε τεβλετ μοδε και γενικά είναι μιά χαρά νομίζω, είναι πολύ καλοφτιαγμένο, αλουμινένιο.

γενικά δες νομίζω αυτά που έχουν τον 7y30, άργησαν αλλά τα κατάφεραν.

https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... ds=M3-7Y30
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:02
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 03:54 enaon Προσπαθω να κρατησω το μπατζετ για ταμπλετ οσο πιο χαμηλα γινεται γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να παρω και laptop 15 ιντσων. Με ενδιαφερει να εχει οσο πιο ξεκουραστη οθονη γινεται, καλουτσικα ηχεια, καλη κατασκευη και να μην κολλαει σε απλες εφαρμογες.
το έχω καταλάβει, απλά σου προτείνω την λύση 2 σε ένα, πιο οικονομική και νομίζω πιο ακριβή στην αίσθηση εκτός αν περάσεις τα 1000 ευρώ για τα δύο μηχανήματα. Δεν έχει καλό ήχο και η οθόνη είναι μικρή σχετικά, αν και πολύ καλή, αλλά μπορείς να το συνδέσεις στην μεγάλη που αν κατάλαβα είχες πριν σου χαλάσει το τροφοδοτικό όταν το θές. Γενικά, είναι ένα λαπτοπ δυνατό αρκετά, όχι ψόφιο δηλαδή, με όλα τα επιμέρους σοβαρά, σε τόσο μικρό μέγεθος που αν θες το ξεκολλάς απο το πληκτρολόγια και το λες ταμπλετ. Τα γιουν 10 το υποστηρίζουν, γυρνάνε σε τεβλετ μοδε και γενικά είναι μιά χαρά νομίζω, είναι πολύ καλοφτιαγμένο, αλουμινένιο.

γενικά δες νομίζω αυτά που έχουν τον 7y30, άργησαν αλλά τα κατάφεραν.

https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... ds=M3-7Y30
Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως. :+1:
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:13 Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως. :+1:
έχει σημασία πόσο μεγάλη οθόνη θες ναι, εμένα με νοιάζει κυρίως η ανάλυση στο φορητό, έχει 1080π ευρεία οπότε το προτιμώ απο ένα 15άρι στενό με 720π, μέχρι να πάω στην μεγάλη οθόνη μου πάλι βέβαια. Πάντως βγαίνει και με 13.3 όπως το νέο σερφασε, δεν το έχω πιάσει να δώ αν ειναι τόσο όμορφο όσο το μικρό, αλλά το κοιτάς αν θές.
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:18
Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:13 Ωραια ιδεα το να το συνδεω στη μεγαλη οθονη αλλα και παλι το λαπτοπ δεν το αντικαθιστα. Θα το σκεφτω παντως. :+1:
έχει σημασία πόσο μεγάλη οθόνη θες ναι, εμένα με νοιάζει κυρίως η ανάλυση στο φορητό, έχει 1080π ευρεία οπότε το προτιμώ απο ένα 15άρι στενό με 720π, μέχρι να πάω στην μεγάλη οθόνη μου πάλι βέβαια. Πάντως βγαίνει και με 13.3 όπως το νέο σερφασε, δεν το έχω πιάσει να δώ αν ειναι τόσο όμορφο όσο το μικρό, αλλά το κοιτάς αν θές.
Για γραψιμο κειμενων και κωδικα θελω 15αρα fhd. Δε νομιζω να βολευει λιγοτερο.

Παρεπιπτωντως: https://www.dfrobot.com/product-1729.html
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:21
enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 04:18
Για γραψιμο κειμενων και κωδικα θελω 15αρα fhd. Δε νομιζω να βολευει λιγοτερο.

Παρεπιπτωντως: https://www.dfrobot.com/product-1729.html
εχεί σημασία πόσο καλά βλέπεις, αν η ανάλυση ειναι 1080π και βλέπεις καλά ακόμα δεν έχει σημασία αν είναι 10.6 ή 15, καλύτερα 10.6 νομίζω γατί είναι ευρεία. Απο ποιότητα δύσκολα θα βρεις καλύτερο πάνελ απο αυτό που εχει το μικρό κιουμπ.
Ορέστης 35

Τεκλαστ και τσουι ομως εχουν qhd+ οθονες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

γιατι δεν πας στο WISH ειχε κατι ταμπλετ με πολυ καλα χαρακτηριστικα νο νειμ σε εξευτελιστικες τιμες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”