Γράφων έγραψε: 08 Οκτ 2024, 20:07
κυριος Μακης έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:31
η παραμεθοριος παει 9 μηνες. τραβα παραμεθοριο, αλλου θα υπηρετησεις παραπανω και θα υπαρχει καποιος με μεγαλυτερο βυσμα λογικα. ειδικα αν υπαρχουν αδειες διανυκτερευσης, θα εχεις σκηνικα GoT για μια εξοδο και μονο.θα πας και καπου που δυσκολα θα ξαναπας, θα εχεις και καμια ιστορια να πεις, ενω θα δεις και ατομα που δυσκολα θα ξαναδεις.
Νομίζω ότι υπάγομαι σε κατηγορία, η οποία μου επιτρέπει να υπηρετήσω για 9 μήνες και χωρίς να πάω στην παραμεθόριο. Βέβαια, και εγώ έχω ακούσει ότι αξίζει γενικά να πας στην παραμεθόριο
GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2024, 16:01
Αντηλιακο προσωπου για την ορκωμοσια
hades έγραψε: 08 Οκτ 2024, 15:45
Το πρόβλημα της θητείας πια είναι ότι δεν υπάρχει κόσμος Εκεί είναι το πρόβλημα Στερείσαι τον ύπνο και τρως την ταλαιπωρία γιατί πολύ απλά ο Ελληνικός στρατός δεν έχει οπλιτες και έχει γεμισει υπαξ και αξιωματικούς.
Κατα άλλα δεν έιναι έχει που σε ζορίζει (εκτός φυσικά από τα λεφτά .Εκεί υπάρχει ζόρι γιατί και στην θητεία φράγκα σου φεύγουν κάθε μήνα )Και οικονόμος να είσαι θα σου φύγουν .
Οσον αφορά τα χρήματα, ξέρεις περίπου πόσα χρειάζονται;
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2024, 16:37
Ξυριστικη μηχανή δεν έχει νόημα να πάρεις, ιδίως αν είσαι κανένας με πυκνή τριχοφυία. Δεν θα σου κάνει τίποτα ούτε wahl να είναι.
Οι γαμημένες κομπλεξαρες του ΕΣ γουστάρουν εντελώς ξυρισμένα πρόσωπα, ζαμπόν εντελώς, γιατί μάλλον έτσι καυλώνουν.
Θα σου βγει η πίστη με το καθημερινό ξυράφι.
Είμαι σε μεγάλο δίλημμα... Δεν υπάρχει καμία ξυριστική που να τα παίρνει σύριζα; Βλέπω κάποιες ακριβές στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν την δουλειά
Εδώ σε έχω. Στη Φεράρι των ξυριστικών μηχανών, και σε tim00la σκάνδαλο!
https://www.skroutz.gr/s/10924062/Wahl- ... omeni.html
Εγώ που έχω ψιλοδυσκολα γένια γενικώς, και συριζα μου τα παίρνει όσες φορές τα έχω πάρει, και αλφαδιασμενο τριμαρισμα μου κάνει.
Στρατό αναγκαστικά με τις κομπλεξικές αδερφαρες που είχα μπλέξει όμως, εβαζα μόνο ξυράφι.
Τα γαμώσπιτα έρχονταν και σε άγγιζαν στο λαιμό ρε μαλάκα, ΣΕ ΑΓΓΙΖΑΝ και σου έλεγαν πήγαινε τώρα για ξύρισμα, ή σε καμπάνιαζαν ως "αξύριστο".
ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΑΤΕΣ!